Notícies d'Apple no s'estan carregant? Aquí teniu la solució.

Apple News Not Loading







Proveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

per què diu el meu iPhone que aquest accessori no és compatible?

Apple News té més de 125 milions d’usuaris actius mensuals , que la converteix en l'aplicació de notícies més popular del món. Intentant construir aquesta base d’usuaris, Apple ara ofereix un Prova gratuïta d’un mes a Apple News + . Quan l'aplicació no funciona, molta gent es queda a les fosques sobre els esdeveniments actuals. En aquest article t’explicaré com solucionar el problema quan Apple News no es carrega !







Tanca i torna a obrir Apple News

Tancar i tornar a obrir una aplicació és una manera ràpida de solucionar els errors de programari menors que experimenta. Si el vostre iPhone té un botó d'inici, premeu-lo dues vegades per obrir el commutador d'aplicacions. Si el vostre iPhone no té cap botó d'inici, llisqueu cap amunt des de la part inferior fins al centre de la pantalla.



Llisqueu Apple News cap amunt i fora de la part superior de la pantalla des del commutador d'aplicacions. Torneu a obrir l'aplicació per veure si això soluciona el problema.



Consulteu la pàgina d’estat del sistema d’Apple

Sempre que hi ha esdeveniments importants, com ara eleccions o campionats esportius, desenes de milions de persones intenten utilitzar-les Apple News al mateix temps. Una quantitat tan gran d'usuaris simultanis pot bloquejar els servidors d'Apple.





D’Apple pàgina d'estat del sistema proporciona actualitzacions sobre fallades del servidor o qualsevol altre mal funcionament reportat. Si el punt al costat de Notícies és verd, els servidors d’Apple no són el problema. Si aquest punt és de qualsevol altre color, és probable que sigui el motiu



Reinicieu l'iPhone

De manera similar a tancar i tornar a obrir l'aplicació, proveu d'apagar i tornar a activar l'iPhone. Reiniciar l'iPhone pot solucionar problemes tècnics menors, ja que tots els seus programes actius tenen l'oportunitat d'apagar i reiniciar de forma natural.

Si el vostre iPhone té un botó Inici : Manteniu premut el botó d'engegada fins que llisqueu fins a apagar-lo apareix a la pantalla. Feu lliscar el dit d’engegada d’esquerra a dreta. Espereu uns segons i, a continuació, manteniu premut el botó d’engegada per reiniciar l’iPhone.

Si el vostre iPhone no té cap botó d'inici : Premeu simultàniament el botó lateral i el botó de volum. Feu lliscar el dit de la icona d'alimentació d'esquerra a dreta pel control lliscant. Mantén premut el botó lateral de nou per tornar a engegar l'iPhone.

Per què l'iPhone no diu servei?

apagueu el vostre iPhone

Comproveu la vostra connexió a Internet

Apple News s’actualitza automàticament, però no us proporcionarà informació nova si el vostre iPhone no està connectat a Internet.

Podeu provar ràpidament la vostra connexió a Internet obrint Safari i provant de carregar una pàgina web. Si es carrega la pàgina web, el vostre iPhone està connectat a Internet. Si la pàgina web no es carrega, és possible que hi hagi un problema amb la connexió de l'iPhone a la Wi-Fi o a les dades mòbils.

Obriu l'opció per confirmar que esteu connectat a la Wi-Fi Configuració i toqueu Wi-Fi . Assegureu-vos que l’interruptor situat al costat de Wi-Fi estigui activat i que hi hagi una marca de selecció al costat del nom de la vostra xarxa Wi-Fi. Consulteu el nostre altre article si el vostre L'iPhone té un problema de Wi-Fi .

assegureu-vos que el wifi estigui activat

Si intenteu utilitzar dades mòbils, obriu Configuració i toqueu Cel·lular . Assegureu-vos que el commutador situat al costat de Dades del mòbil està activat i que el vostre iPhone té servei. Llegiu el nostre altre article per saber què fer quan Cellular Data no funciona al vostre iPhone !

quin és el significat de l’arc de Sant Martí a la bíblia

assegureu-vos que l’iphone mòbil estigui activat

Comproveu si hi ha una actualització d’IOS

Apple sol llançar actualitzacions d’IOS introdueix noves funcions, millora les aplicacions natives com Apple News i soluciona els errors existents. Mantenir iOS actualitzat us ajudarà a garantir que Apple News funcioni de la manera més eficaç possible.

Obriu el botó per comprovar si hi ha actualitzacions d’iOS Configuració i toqueu General -> Actualització de programari . Aixeta Baixeu-lo i instal·leu-lo si hi ha disponible una nova versió d’iOS.

substitució de la pantalla negra de l'iPhone 5

Suprimiu i torneu a instal·lar Apple News

La supressió i la reinstal·lació d’una aplicació pot solucionar un problema de programari més profund a l’aplicació. Mantén premuda la icona d'Apple News fins que aparegui el menú. Aixeta Elimina l'aplicació i, a continuació, toqueu Suprimeix l'aplicació .

Obriu l'Apple Store i cerqueu Apple News després de suprimir l'aplicació. Toqueu el botó de reinstal·lació situat al costat d'Apple News. Semblarà un núvol amb una fletxa apuntant cap avall.

Poseu-vos en contacte amb el servei d'assistència d'Apple

Si heu completat tots els passos anteriors i Apple News encara no es carrega, és hora de contactar amb el servei d'assistència d'Apple. Podeu obtenir assistència per telèfon o per xat en directe. Fes una ullada Lloc web d’Apple per obtenir ajuda d'un expert avui!

Notícies a punt

Apple News torna a funcionar i podeu tornar a llegir l'últim títol. Assegureu-vos de compartir aquest article a les xarxes socials quan Apple News no es carregui. Deixeu un comentari a continuació per fer-nos saber quina solució us ha funcionat.