Què és l'HDR a l'iPhone? Això és el que heu de saber.

What Is Hdr IphoneProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

Has obert la càmera al teu iPhone i has anat a fer una foto. Heu vist les lletres HDR, però no sabeu què volen dir. En aquest article t’explicaré què significa HDR, què fa i els avantatges d'utilitzar HDR al vostre iPhone !Què significa HDR i què fa

HDR significa Alt rang dinàmic . Quan està activat, el paràmetre HDR del vostre iPhone agafarà les parts més clares i fosques de dues fotos i les combinarà per obtenir una imatge més equilibrada.Fins i tot si l’iPhone HDR està activat, es desa la versió normal de la foto, per si creieu que es veu millor que la imatge combinada.Podeu estalviar una mica d’espai d’emmagatzematge només desant la foto HDR. Anar a Configuració -> Càmera i apagueu l'interruptor situat al costat Mantingueu la foto normal .

resant pels noms de déu

Com es fa una foto amb HDR?

Primer, obriu la càmera al vostre iPhone. A la part superior de la pantalla, veureu cinc icones diferents. La segona icona de l’esquerra és l’opció HDR.Si toqueu la icona HDR, us donaran opcions Automàtic o bé Encès . El mode automàtic farà que la càmera engegui l'HDR sempre que calgui equilibrar l'exposició de la foto i activat simplement farà que totes les fotos es facin amb HDR. Quan hàgiu triat la configuració de l'iPhone HDR i trobeu alguna cosa de la qual feu una foto, toqueu el botó d'obturador circular per fer una foto.

Només veig quatre icones a la càmera.

Si no veieu cap opció HDR a la càmera, Auto HDR ja està activat. Podeu anar a Configuració -> Càmera girar HDR automàtic activat o desactivat.

Quins avantatges té fer fotos HDR?

HDR prendrà les millors parts de les fotos de l’iPhone massa fosques o massa brillants, de manera que mai no haureu de triar entre un fons ben detallat o un tema ben il·luminat. En lloc de tocar la pantalla per obtenir una il·luminació perfectament equilibrada, podeu deixar que l'iPhone HDR faci la feina per vosaltres.

Com desactivar HDR a l'iPhone

Per desactivar HDR, obriu Càmera i toqueu HDR . A continuació, toqueu Desactivat .

És possible que vulgueu desactivar aquesta funció perquè les fotos HDR solen ocupar més memòria que les fotografies que no són HDR. Si us queda poc espai d’emmagatzematge, desactivar HDR quan feu fotos és una bona manera d’estalviar espai.

Ara sou un fotògraf professional d’iPhone.

Ara que ja sabeu què és HDR i com fer-lo servir, ja esteu a punt per fer fotos fantàstiques amb el vostre iPhone. Deixeu un comentari a continuació per fer-nos saber què en penseu sobre la qualitat de les fotos HDR en comparació amb una fotografia normal.