El meu iPhone no reprodueix els missatges de veu! Aquí està la solució per Verizon, AT & T i T-Mobile.

Mi Iphone No Reproduce Los Mensajes De VozProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

La bústia de veu no funciona al teu iPhone i no saps què fer. És increïblement frustrant quan la bústia de veu no funciona, especialment si estaves esperant una trucada telefònica important d'un amic o familiar. En aquest article, et mostraré què fer quan el teu iPhone no reprodueix missatges de veu perquè puguis solucionar el problema .Què li passa al meu iPhone? He de trucar al meu proveïdor de serveis mòbils?

En aquest punt, no podem estar exactament segurs de per què el teu iPhone no reprodueix missatges de veu. La bústia de veu que reprodueix l'aplicació de telèfon al teu iPhone es diu Bústia de veu visual , Que descarrega els teus missatges de veu del teu operador en forma de petits arxius d'àudio, similars als arxius de música que escolta dins de l'aplicació Música.Quan la bústia de veu no funciona al vostre iPhone, moltes persones assumeixen que hi ha un problema amb el teu proveïdor de serveis sense fil, de manera que immediatament criden a Verizon, AT & T, T-Mobile o la línia directa d'atenció a client d'un altre proveïdor. No obstant això, moltes de les vegades el problema és realment causat per un problema de programari en el propi iPhone.¿La bústia de veu no funciona al vostre iPhone? Aquí és el per què

Hi ha dues possibles raons principals per les que el teu iPhone no reprodueix els teus missatges de veu:

 1. El teu iPhone no està descarregant els missatges de veu del teu proveïdor de serveis mòbils o
 2. L'aplicació Telèfon del teu iPhone no funciona correctament

La nostra guia de resolució de problemes t'ajudarà a diagnosticar i solucionar el motiu pel qual la bústia de veu no funciona al teu iPhone!

Abans que comencem

Abans de submergir-nos en els passos de solució de problemes, assegura't de tenir la bústia de veu visual configurat al teu iPhone. Obre l'aplicació de telèfon al teu iPhone i toca Bústia de veu a la cantonada inferior dreta de la pantalla. Si veus ' Per recuperar un missatge de veu, has de definir una contrasenya i una salutació 'A la pantalla, així com un botó que diu ara , Llavors la bústia de veu visual no s'ha configurat al teu iPhone.per què sento moviment a la part inferior de l’abdomen?

Per configurar la bústia de veu visual, toca ara . Se't demanarà que ingressis i confirmis una clau d'bústia de veu. A continuació, tindràs l'opció de triar la salutació de Bústia de veu per defecte o gravar el teu. Si vols gravar el teu propi salutació personalitzat, toca personalitzat . Un cop hagis ingressat, creat la contrasenya i triat la teva salutació, podràs rebre missatges de veu i veure'ls en l'aplicació de telèfon.

Consell professional: pots verificar dues vegades per veure si la bústia de veu està configurat al teu iPhone marcant i cridant al teu propi número de telèfon en el teclat de l'aplicació Telèfon, o trucant al teu iPhone usant un altre telèfon.

Per què el teu iPhone no reprodueix missatges de veu: la solució!

 1. Tanca i torna a obrir l'aplicació de telèfon

  Com he esmentat anteriorment, una de les raons comunes per les quals un iPhone no reprodueix missatges de veu és perquè l'aplicació de telèfon no és òptim. Tancar i tornar a obrir l'aplicació de telèfon permet que aquesta aplicació es 's'apagui' i s'iniciï de nou, el que a vegades pot solucionar un problema de programari.

  l'iPhone 6 s'escalfa quan es carrega

  Per tancar l'aplicació de telèfon, comença pressionant dues vegades el botó Inici. Això obrirà Selector d'app, que mostrarà totes les aplicacions que tens obertes actualment al teu iPhone. Fes servir el dit per lliscar cap amunt en l'aplicació de telèfon. Sabràs que l'aplicació Telèfon està tancada quan ja no aparegui en el Selector d'aplicacions.

 2. Apaga i Encén el teu iPhone

  De vegades, apagar i tornar a encendre el teu iPhone pot resoldre un problema menor de programari. Per exemple, si el programari del teu iPhone falla en segon pla, és possible que l'aplicació Telèfon no funcioni correctament.

  Per apagar el teu iPhone, pressiona i manten pressionat el botó d'encesa fins que vegis la icona d'encesa vermell i lliscar per apagar aparèixer a la pantalla del teu iPhone. Amb el dit, llisca la icona d'encesa vermell d'esquerra a dreta. Espera uns 30 segons abans de tornar a encendre el teu iPhone, només per assegurar-te que s'apagui del tot.

 3. Inicia la sessió al compte de proveïdor de serveis sense fil i canvia la contrasenya del correu de veu

  Alguns proveïdors de serveis mòbils requereixen que restablir la contrasenya de la bústia de veu com a mesura de seguretat quan obtens un iPhone nou. A vegades pots restablir la connexió del teu iPhone a servidor de la bústia de veu actualitzant la contrasenya en línia o trucant a l'servei d'atenció a client.

  Però vaig pensar que la Bústia de veu de l'iPhone no tenia contrasenya!

  El teu iPhone té una clau d'Bústia de veu, però només has de ingressar una vegada i molts iPhones nous la configuren automàticament. No obstant això, encara cal que hi hagi alguna forma d'autenticació entre el teu operador i el teu iPhone per descarregar els teus missatges de veu. Encara que no ho vegis, la contrasenya d'Bústia de veu encara existeix.

  Com Canviar la contrasenya del teu Bústia de veu si Verizon és el teu operador

  Podeu canviar la contrasenya del correu de veu des del teu iPhone trucant a l' (800) -922-0204 . Arribaràs a un menú de servei a el client automatitzat que et permetrà canviar la contrasenya del Correu de veu. Per a més informació, consulta el article de suport de Verizon sobre el tema.

  Com Canviar la contrasenya del teu Bústia de veu si AT & T és el teu proveïdor

  Pots canviar la contrasenya del correu de veu cridant a l' (800) -331-0500 des del teu iPhone. Arribaràs a menú de servei a el client automatitzat d'AT & T, que et demanarà el teu número de telèfon i codi postal de facturació. Uns segons més tard, el missatge 'Contrasenya incorrecta - Ingressa la contrasenya de la bústia de veu' apareixerà a la pantalla del teu iPhone. Ingressa els últims set dígits del teu número de mòbil per canviar la contrasenya de la bústia de veu. Et recomano encaridament que llegeixis el

  Com Canviar la contrasenya del teu Bústia de veu si T-Mobile és la teva Operador

  Marca 123 o truca a l'1-805-637-7249 i ingressa el teu número de telèfon. Després, pressiona 5 per anar a menú de Contrasenya de Seguretat. Finalment, pressiona 1 per a canviar la contrasenya de la bústia de veu. Consulta el article de suport de la Bústia de veu de T-Mobile per obtenir més informació!

 4. Restablir els paràmetres de la Xarxa

  Quan restablir la configuració de xarxa, s'esborraran tots els ajustos de xarxa mòbil i Wi-Fi del teu iPhone. Això inclou els ajustos de la teva xarxa privada virtual (VPN), els teus dispositius Bluetooth i les teves xarxes Wi-Fi, així que assegura't de tenir les contrasenyes abans de fer-ho!Fem això perquè pot ser molt difícil rastrejar la font exacta d'un problema de programari, de manera que restablim tots la configuració de xarxa pot evitar-nos aquest treball.

  Per restablir la configuració de xarxa, comença per obrir l'aplicació ajustaments . A continuació, toca General> Restablir> Restablir Configuració de xarxa i ingressa la contrasenya. El teu iPhone restablirà la configuració de xarxa i es reiniciarà.

Problema de la Bústia de veu: solucionat!

Has solucionat el problema amb el teu iPhone i ara pots tornar a escoltar els teus missatges de veu! Assegura't que els teus amics i familiars sàpiguen què fer quan els teus telèfons iPhone no reprodueixin missatges de veu compartint aquest article a les xarxes socials. Gràcies per llegir i no dubtis a fer un comentari a continuació si tens alguna altra pregunta sobre el teu iPhone.