Les dades mòbils de l'iPhone no funcionen? Aquí teniu la veritable solució.

Iphone Cellular Data Not Working

Cellular Data no funciona al vostre iPhone i no esteu segur del perquè. Cellular Data us permet navegar per Internet, enviar missatges iMessages i molt més, fins i tot quan el vostre iPhone no està connectat a Wi-Fi. En aquest article, us ho mostraré què cal fer quan l'iPhone Cellular Data no funciona perquè pugueu solucionar definitivament el problema !

Desactiveu el mode d'avió

En primer lloc, assegurem-nos que el mode avió estigui desactivat. Quan el mode avió està activat, les dades mòbils es desactiven automàticament.Per desactivar el mode avió, obriu l'aplicació Configuració i desactiveu l'interruptor situat al costat del mode avió. Sabreu que el mode d'avió està desactivat quan l'interruptor és blanc i es col·loca a l'esquerra.

per què el meu telèfon continua reiniciant-se

També podeu desactivar el mode avió obrint el Centre de control i tocant el botó Mode avió. Sabreu que el mode avió està desactivat quan el botó és gris i blanc, no taronja i blanc.

Activeu les dades mòbils

Ara que estem segurs que el mode avió està desactivat, assegurem-nos que les dades mòbils estiguin activades. Anar a Configuració -> Mòbil i activeu l'interruptor situat al costat de Dades del mòbil a la part superior de la pantalla. Coneixeu les dades mòbils activades quan el commutador sigui verd.Si Cellular Data ja està activat, proveu de desactivar i tornar a activar-lo. Això donarà a Cellular Data un nou començament, per si de cas no funciona a causa d’un problema de programari menor.

Reinicieu l'iPhone

Si les dades mòbils de l'iPhone no funcionen tot i que estan activades a l'aplicació Configuració, proveu de reiniciar l'iPhone. És possible que el programari del vostre iPhone o una aplicació específica hagi fallat, cosa que impedeix que Cellular Data funcioni.

Per apagar l’iPhone 8 o versions anteriors, manteniu premut el botó d’engegada fins que aparegui 'slide to power off' a prop de la part superior de la pantalla. Si teniu un iPhone X, manteniu premut el botó de volum i el botó lateral fins que aparegui 'slide to power off'.

per què no funciona el meu instagram

A continuació, feu lliscar la icona d'alimentació en blanc i vermell d'esquerra a dreta per apagar l'iPhone. Espereu uns segons i, a continuació, manteniu premut el botó d’engegada (iPhone 8 o anterior) o el botó lateral (iPhone X) fins que el logotip d’Apple parpellegi al centre de la pantalla.

Cerqueu una actualització de la configuració de l'operador de telefonia mòbil

El nostre següent pas quan l'iPhone Cellular Data no funcioni és comprovar si hi ha un actualització de la configuració de l'operador . Apple i el vostre operador sense fils publiquen actualitzacions per ajudar el vostre iPhone a connectar-se a la xarxa del vostre operador sense fils de manera més eficient.

Normalment, quan hi hagi una actualització de la configuració de l’operador de telefonia mòbil, rebreu una finestra emergent a l’iPhone que digui 'Actualització de la configuració de l’operador de telefonia mòbil'. Sempre que aparegui aquesta finestra emergent al vostre iPhone, toqueu sempre Actualitza .

Actualització de la configuració de l

També podeu comprovar manualment si hi ha actualitzacions de la configuració de l’operador si aneu a Configuració -> General -> Quant a . Si hi ha disponible una actualització de la configuració de l'operador, apareixerà una finestra emergent a la pantalla en un termini de 15 segons. Si no apareix cap finestra emergent, és probable que no hi hagi cap actualització de la configuració de l'operador disponible, així que anem al pas següent.

Expulseu i torneu a inserir la targeta SIM

La targeta SIM del vostre iPhone és la tecnologia que emmagatzema el vostre número de telèfon, us permet connectar-vos a la xarxa del vostre operador sense fils i molt més. Quan les dades mòbils de l’iPhone no funcionen, de vegades l’eliminació i la inserció de la targeta SIM poden donar-li un nou començament i una segona oportunitat per connectar-se correctament a la xarxa del vostre operador sense fils.

Eliminar una targeta SIM pot ser una mica complicat, ja que la safata de la targeta SIM del costat de l’iPhone és molt petita. Consulteu el nostre guia per expulsar targetes SIM per assegurar-vos que ho feu correctament!

Restableix la configuració de xarxa

Si Cellular Data encara no funciona al vostre iPhone després d’haver reintroduït la targeta SIM, és hora de resoldre els problemes de programari més importants. Quan restabliu la configuració de xarxa, tots els paràmetres de Wi-Fi, Bluetooth, mòbils i VPN es restabliran als valors predeterminats de fàbrica. Després de restablir la configuració de la xarxa, serà com si connectés el vostre iPhone a la xarxa mòbil del vostre operador per primera vegada.

Per restablir la configuració de xarxa, aneu a Configuració -> General -> Restableix -> Restableix configuració de xarxa . A continuació, toqueu Restableix la configuració de xarxa quan aparegui la finestra emergent de confirmació.

iOS 10 bloquejat en verificar l'actualització

com restablir la configuració de xarxa a l

Després de tocar restablir la configuració de xarxa, l'iPhone es reiniciarà. Quan es torni a engegar l'iPhone, s'ha restablert la configuració de la xarxa.

DFU Restaura el teu iPhone

Si restablir la configuració de xarxa no solucionava el problema de dades mòbils del vostre iPhone, és el nostre pas final de resolució de problemes de programari realitzeu una restauració DFU . Una restauració de DFU s’esborrarà i es tornarà a carregar tot del codi de l'iPhone i restableix-ho tot als valors predeterminats de fàbrica. Abans de realitzar una restauració de DFU, us recomanem que deseu una còpia de seguretat de les dades a l'iPhone perquè no perdeu cap informació important.

l’altaveu de l’orella iphone 5 no funciona

Poseu-vos en contacte amb el vostre operador sense fils

Si heu arribat fins aquí i iPhone Cellular Data no funciona, és hora de contactar amb el vostre operador sense fils. És possible que les dades mòbils no funcionin perquè el vostre operador de telefonia mòbil fa manteniment a les seves torres mòbils.

A continuació es mostren els números de telèfon d’alguns dels principals operadors de telefonia sense fils dels Estats Units:

  • AT&T : 1- (800) -331-0500
  • Sprint : 1- (888) -211-4727
  • T-Mobile : 1- (877) -746-0909
  • Verizon : 1- (800) -922-0204

Si voleu que afegim un número a aquesta llista, deixeu un comentari a continuació.

Dades mòbils: tornem a treballar.

Cellular Data torna a funcionar i podeu continuar navegant per la web i enviar textos mitjançant dades sense fils. La propera vegada que l'iPhone Cellular Data no funcioni, sabreu exactament on heu de buscar la solució. Gràcies per llegir!

Tot el millor,
David L.