¿SIM no vàlida en iPhone? Aquí està el per què i la solució definitiva!

Sim No V Lida En Iphone

Va aparèixer una finestra emergent al teu iPhone que deia 'SIM no vàlida' i no estàs segur de per què. Ara no pots fer trucades telefòniques, enviar missatges de text ni utilitzar les dades mòbils. En aquest sentit, li explicaré per què el teu iPhone diu SIM invàlida i et mostraré com solucionar el problema .

Activa i Desactivar el Mode Avió

El primer que has d'intentar quan el teu iPhone diu SIM no vàlida és activar i desactivar el Mode Avió . Quan el Mode Avió està activat, el teu iPhone es desconnecta de les xarxes mòbils i sense fils.Obre Ajustaments i pressiona l'interruptor al costat de Mode avió per activar-lo. Espera uns segons i després toca l'interruptor novament per apagar-lo.manera avió apagat vs encèsCercar una Actualització dels paràmetres de l'operador

A continuació, verifica si hi ha una Actualització dels paràmetres de l'operador disponible al teu iPhone. Apple i el teu proveïdor de serveis sense fil publicaran amb freqüència actualitzacions d'ajustos de l'operador per a millorar la capacitat del teu iPhone per connectar-se a les torres de telefonia cel·lular.

Per verificar si hi ha una actualització de la configuració de l'operador, dirigeix-te a Configuració -> General -> Informació . Espera aquí uns 15 segons si hi ha una actualització de la configuració de l'operador disponible, veuràs una finestra emergent a la pantalla del teu iPhone. Si veus la finestra emergent, toca actualitzar .

per què no faig còpia de seguretat del meu iPhone?

Actualització de la configuració de lSi no apareix cap finestra emergent, probablement no mostrar una actualització de la configuració de l'operador.

Reinicia el teu iPhone

De vegades, el teu iPhone dirà SIM invàlida simplement a causa d'una falla menor de programari. A l'apagar i encendre el teu iPhone, fas que el teu iPhone tancament tots els teus programes de forma natural. I els processos del teu iPhone s'iniciaran novament quan l'encenguis.

Per apagar el teu iPhone 8 o un model anterior, pressiona i mantingues premut el botó d'encesa fins que aparegui lliscar per apagar . Si tens un iPhone X, mantingues pressionat el botó lateral i qualsevol dels botons de volum. Fes lliscar la icona d'encesa vermell d'esquerra a dreta per apagar teu iPhone.

Espera uns segons, després pressiona i mantingues premut el botó d'encesa o el botó lateral per tornar a engegar el teu iPhone.

Actualitza el teu iPhone

El teu iPhone també podria estar dient SIM no vàlida perquè el teu programari no està actualitzat. Els desenvolupadors d'Apple sovint llancen noves actualitzacions de iOS per corregir errors de programari i introduir noves funcions.

per què van desaparèixer les meves fotos al meu iPhone?

Per cercar una actualització de iOS, ingressa a Configuració -> General -> Actualització de programari . Si hi ha una actualització disponible, toca Descarregar i instal·lar .

Si diu 'El teu iPhone està actualitzat', no hi ha cap actualització de iOS disponible per a tu en aquest moment.

Expulsar i Reinserir la teva targeta SIM

Fins ara, hem treballat en molts passos de solució de problemes d'iPhone. Ara, donem una ullada a la targeta SIM.

percentatge de bateria a l'iPhone xs

Si recentment se't va caure teu iPhone, és possible que la targeta SIM s'hagi sortit de la seva lloc. Intenta expulsar la targeta SIM del teu iPhone i després torna a col·locar-la.

On es troba la targeta SIM?

En la majoria dels iPhones, la safata de la targeta SIM es troba a la vora dret del teu iPhone. En els primers iPhones (iPhone original, 3G i 3GS), la safata de la targeta SIM es troba a la part superior de l'iPhone.

Com expulso la targeta SIM del meu iPhone?

Utilitza una eina d'extracció de targetes SIM o un clip i pressiona cap avall en el cercle petit a la safata de la targeta SIM. Hauràs d'aplicar una mica de pressió perquè la safata es expulsi. No et sorprenguis quan el teu iPhone digui No SIM quan obris la safata de la targeta SIM.

Assegura't que la targeta SIM estigui col·locada correctament a la safata i torna a inserir-la. Si encara iPhone diu SIM invàlida, continua amb el nostre proper pas de solució de problemes de la targeta SIM.

Prova amb una targeta SIM diferent

Aquest pas ens ajudarà a determinar si es tracta d'un problema de l'iPhone o de la targeta SIM. Demana prestada la targeta SIM d'un amic i insértala al teu iPhone. Encara diu SIM invàlida?

Si el teu iPhone diu SIM no vàlida, estàs experimentant un problema amb el teu iPhone específicament. Si el problema va desaparèixer després d'inserir una targeta SIM diferent, llavors hi ha un problema amb la targeta SIM, no amb el teu iPhone.

Si el teu iPhone està causant el problema de SIM no vàlida, continua amb el següent pas. Si hi ha un problema amb la targeta SIM, contacteu amb el teu proveïdor de serveis sense fil. A continuació, proporcionem alguns números de telèfon d'atenció a client en el pas 'Comunica't amb el teu operador'.

com retirar diners de l'401k

Restablir els paràmetres de Xarxa

Els Configuració de xarxa del teu iPhone inclouen tots els teus ajustaments de Dades Mòbils, Wi-Fi, Bluetooth i VPN. El teu iPhone pot dir SIM no vàlida si hi ha un error de programari dins dels paràmetres de Xarxa. Desafortunadament, aquests problemes poden ser difícils de precisar, pel que hem de restablir tots els paràmetres de xarxa del teu iPhone.

Consell professional: assegura't d'escriure totes les teves contrasenyes de Wi-Fi abans de restablir la configuració de xarxa. Hauràs de tornar a ingressar-los després de reiniciar el teu iPhone.

Per restablir la configuració de xarxa del teu iPhone, ingressa a Configuració -> General -> Restablir -> Restablir ajustos de Xarxa . Hauràs ingressar la contrasenya del teu iPhone i després confirmar el restabliment.

Com restablir la configuració de xarxa en iPhone

Comunica't amb el teu proveïdor de serveis sense fil o amb Apple

Si encara iPhone diu SIM no vàlida després de restablir la configuració de xarxa, és hora de comunicar-te amb el teu proveïdor de serveis sense fil o visitar el teu Botiga Apple local .

Si té problemes amb la targeta SIM, et recomanem que consultis primer amb el teu proveïdor de serveis sense fil. És més probable que puguin ajudar-te a solucionar el problema de la SIM no vàlida. És possible que només necessitis una nova targeta SIM!

Visiteu la botiga minorista del teu proveïdor de serveis sense fil o truca a el nombre de telèfon a continuació per posar-te en contacte amb un representant d'atenció a client:

  1. Verizon : 1- (800) -922-0204
  2. Sprint : 1- (888) -211-4727
  3. AT&T : 1- (800) -331-0500
  4. T-Mobile : 1- (877) -746-0909

Canviar d'operador / proveïdor de serveis sense fil

Si està cansat de tenir problemes amb la targeta SIM o de l'servei mòbil al teu iPhone, és possible que vulguis considerar canviar a un nou proveïdor de serveis sense fil. pots comparar tots els plans de tots els proveïdors de serveis sense fil visitant UpPhone. A vegades estalviaràs molts diners quan canvies d'operador!

Déjame Validar la Targeta SIM

La targeta SIM del teu iPhone ja és vàlida i pots seguir fent trucades telefòniques i utilitzant dades mòbils. La propera vegada que el teu iPhone digui SIM no vàlida, sabràs com solucionar el problema. Si tens alguna altra pregunta sobre el teu iPhone o la targeta SIM, ¡deixa'ns un comentari a continuació!

gràcies,
David L.