Falten fotos a l'iPhone? Aquí teniu Per què i la solució real!

Photos Missing IphoneProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

No podeu trobar algunes de les fotos de l'iPhone i no esteu ben segur d'on podrien haver anat. Heu recorregut tota la biblioteca de fotos, però la que cerqueu simplement no hi és. En aquest article, ho faré expliqueu per què falten fotos al vostre iPhone i mostreu-vos com trobar-les !Comproveu el vostre àlbum suprimit recentment

De vegades, les fotos que falten a l'iPhone es troben només a l'àlbum suprimit recentment de l'aplicació Fotos. Obriu l'opció Per comprovar el vostre àlbum suprimit recentment Fotografies i toqueu el botó Àlbums a la part inferior de la pantalla. A continuació, desplaceu-vos fins a Suprimit recentment sota la Altres àlbums cap.

Toqueu Eliminat recentment i comproveu si les fotos de l'iPhone que us falten són aquí. Podeu recuperar qualsevol foto del vostre àlbum suprimit recentment tocant-hi i tocant Recupera .

Comproveu el vostre àlbum ocult

Si alguna vegada heu amagat fotos a l'iPhone, no apareixeran al rotllo de càmera de l'iPhone. Només seran accessibles a Amagat àlbum.Per tant, aneu a l’aplicació Fotos i toqueu el botó Àlbums fitxa. A continuació, desplaceu-vos fins a baix i toqueu Amagat . Us falten les fotos de l'iPhone?

Si és així, toqueu la foto que vulgueu recuperar i toqueu el botó Compartir. Finalment, toqueu Mostra . Ara aquestes fotos apareixeran al vostre rotllo de càmera.

Activeu la biblioteca de fotos de l'iCloud

Si les fotos de l'iPhone que us faltaven no eren a l'àlbum suprimit recentment, aneu a Configuració i toqueu el vostre nom a la part superior de la pantalla. A continuació, toqueu iCloud.

A continuació, toqueu Fotos i assegureu-vos que el commutador situat al costat de l'iCloud Photo Library estigui activat. Sabreu que està activat quan l’interruptor és verd!

És important activar la biblioteca de fotos de l’iCloud perquè aquesta funció permet desar i emmagatzemar totes les fotos a l’iCloud perquè hi pugueu accedir des de qualsevol dels vostres dispositius connectats a l’iCloud. Si l'iCloud Photo Library està activat, és possible que no vegeu la foto al vostre iPhone, però hi podreu accedir.

Un cop hàgiu activat l'iCloud Photo Library, torneu a la pàgina principal de Configuració i toqueu Wi-Fi . Assegureu-vos que la Wi-Fi estigui activada.

Doneu uns minuts al vostre iPhone per sincronitzar-vos amb iCloud i, a continuació, torneu a Fotos del vostre iPhone i torneu a cercar les vostres imatges.

Assegureu-vos que heu iniciat la sessió amb l’identificador d’Apple adequat

Si encara falten fotos al vostre iPhone després en activar la biblioteca de fotos d'iCloud, assegureu-vos ràpidament que heu iniciat la sessió amb l'identificador d'Apple correcte. Si heu iniciat la sessió amb un identificador d’Apple incorrecte, podríeu tenir problemes en desar les fotos a iCloud i sincronitzar-les entre dispositius.

Per comprovar l’identificador d’Apple amb el qual heu iniciat la sessió, obriu Configuració i toqueu el vostre nom a la part superior de la pantalla. L'adreça electrònica que veieu sota el vostre nom és l'identificador d'Apple amb el qual heu iniciat la sessió. Si l’identificador d’Apple és incorrecte, desplaceu-vos fins a baix i toqueu Tanca sessió .

Si heu iniciat la sessió amb l’identificador d’Apple correcte, proveu de tancar la sessió i tornar-hi a iniciar de totes maneres; és possible que el problema sigui un error menor.

Un acabat fotogràfic!

Heu trobat aquestes imatges perdudes al vostre iPhone. La propera vegada que falten algunes fotos al vostre iPhone, sabreu exactament com solucionar el problema. Si teniu cap pregunta sobre el vostre iPhone, no dubteu a fer-los més avall a la secció de comentaris.

Gràcies per llegir,
David L.