La pantalla del meu iPhone parpelleja en vermell. Aquí teniu la veritable solució.

My Iphone Screen Flashes Red

La pantalla de l'iPhone es torna vermella i no sabeu què fer. En general, les distorsions de la pantalla de l'iPhone es produeixen quan un cable de pantalla no estableix una connexió neta a la placa lògica del vostre iPhone. En aquest article, us mostraré què heu de fer quan La pantalla de l'iPhone parpelleja en vermell i us mostra com solucionar definitivament el problema.

El meu iPhone està trencat? Necessito una pantalla nova?

En aquest moment, és massa aviat per saber si el vostre iPhone està trencat o no. Moltes vegades, un iPhone no està trencat, sinó que s’ha deixat caure o s’ha empunyat d’una manera que ha afluixat un senyalització diferencial de baixa tensió (LVDS) de la placa lògica. Fins i tot el el més petit La imperfecció amb un cable LVDS pot fer que la pantalla de l'iPhone parpellegi de vermell. Així, tot i que el vostre iPhone pot quedar bé, hi pot haver un problema subjacent amb el maquinari.significat de 10 a la bíblia

Què cal fer quan la pantalla d'un iPhone parpelleja en vermell

En primer lloc, hem de descartar qualsevol possibilitat d’error de programari. Per fer-ho, provarem de tornar a apagar l’iPhone. Mantén premut el botó botó d'encendre fins a la icona d'energia vermella i llisqueu fins a apagar-lo apareix a la pantalla del vostre iPhone. A continuació, llisqueu la icona d'energia vermella d'esquerra a dreta. Espereu uns 30 segons abans de tornar a engegar l'iPhone, només per assegurar-vos que tingui l'oportunitat d'apagar-se completament.Si torneu a engegar l’iPhone i la pantalla encara parpelleja en vermell, és probable que el vostre iPhone tingui un problema de maquinari. Abans d’explorar les vostres opcions de reparació, podeu provar un parell de trucs que poden solucionar el problema.Truc # 1 de resolució de problemes de maquinari

El nostre primer truc de resolució de problemes de maquinari per a quan una pantalla de l’iPhone parpelleja en vermell és prémer la pantalla de l’iPhone on els cables de la pantalla es connecten a la placa lògica. Si els cables de la pantalla només es descol·locen lleugerament, hi ha la possibilitat que si premeu la pantalla de l'iPhone, els torneu a col·locar.

Feu servir el polze per prémer directament sobre la pantalla on la placa lògica es connecta als cables de la pantalla. Si no sabeu on cal prémer, utilitzeu la imatge de dalt com a guia.Un avís ràpid: tingueu cura de no prémer massa fort la pantalla de l'iPhone, ja que pot provocar que es trenqui la pantalla.

Truc núm. 2 de resolució de problemes de maquinari

El nostre segon truc de resolució de problemes de maquinari és tocar la part posterior del vostre iPhone. Pot semblar una tonteria, però si un cable de la pantalla està lleugerament fora de lloc, si toqueu la part posterior de l’iPhone podeu recuperar els cables allà on hagin d’estar.

Fes un petit puny i toca la part posterior de l’iPhone. Assegureu-vos de no tocar l’iPhone també difícil, ja que podria danyar els components interns.

Aquests trucs no són bastant invasius, de manera que us recomanem que proveu tots dos abans d'explorar les vostres opcions de reparació.

Opcions de reparació

Si heu arribat fins aquí i la pantalla de l’iPhone encara parpelleja de vermell, és probable que hàgiu de reparar l’iPhone. Afortunadament, si la pantalla de l'iPhone parpelleja en vermell o si la pantalla sembla difusa, es pot reparar.

poma

Podeu visitar l'Apple Store local o utilitzar el servei de correu electrònic d'Apple visitant Lloc web d'assistència d'Apple . Si decidiu anar a la barra Genius de la vostra Apple Store local, us recomanem que configureu una cita abans només per assegurar-vos que tindran temps d’atendre’s.

Pols

Pols és un servei de reparació de tercers que us arribarà i solucionarà el vostre iPhone. Disponible a la majoria de ciutats importants,Polspot enviar un tècnic certificat per reparar el vostre iPhone en una hora aproximadament. El millor de tot,Polsles reparacions tenen una garantia de per vida i, de vegades, són més econòmiques del que se us cobraria a l’Apple Store.

Arregla-ho tu mateix!

Si voleu adoptar un enfocament més pràctic, podeu tornar a connectar els cables de la pantalla a la placa lògica del vostre iPhone pel vostre compte si teniu les eines adequades. Necessitareu un kit de reparació de l'iPhone amb un tornavís pentalobe, que podeu adquirir Amazon per uns 10 dòlars.

Us recomanem que seguiu iFixIt’s guies que us guiarà per treure la pantalla de l'iPhone i tornar a connectar els cables de la pantalla al tauler lògic.

Problema de la pantalla de l'iPhone: solucionat.

Heu solucionat correctament la pantalla de l'iPhone o bé sabeu quins passos heu de fer per reparar-lo. Ara que ja sabeu què fer quan una pantalla de l'iPhone parpelleja en vermell, esperem que compartiu aquest article a les xarxes socials amb els vostres amics i familiars. Si teniu alguna altra pregunta sobre el vostre iPhone, no dubteu a deixar un comentari a continuació.

reparació d'esquerdes de la pantalla de l'iPhone 6

Gràcies per llegir,
David