Puc corregir la pantalla de l'iPhone jo mateix? Llegiu això primer!

Can I Fix My Iphone Screen Myself

La pantalla de l'iPhone està trencada i us pregunteu si podeu solucionar-ho vosaltres mateixos. Fins i tot si teniu una confiança raonable en les vostres habilitats com a 'persona tècnica', parlant com a tècnica d'Apple, haureu de saber que és fàcil fer danys permanents al vostre iPhone si alguna cosa surt malament. En aquest article, respondré a la pregunta 'Puc corregir la pantalla de l'iPhone jo mateix?' , perquè cal sentir-se segur a l’opció de reparació que trieu.

Puc corregir la pantalla de l'iPhone jo mateix? Això és el que heu de saber.

Primer de tot, solucionar una reparació complicada de la pantalla d’un iPhone, fins i tot per a tècnics experts en iPhone. És fàcil danyar un dels petits connectors de la part interior d’un iPhone quan desconnecteu o torneu a connectar la nova pantalla.Els cargols de l'iPhone són molt petits.

Potser el més important a saber és això cada vegada que obriu l’iPhone i substituïu un component per una peça que no és d’Apple, la garantia s’anul·la completament. Això significa que Genius Bars i el servei d'assistència per correu electrònic d'Apple es neguen a reparar l'iPhone i que pot haver costat 199 euros per solucionar-ho al Genius Bar que ara es converteixi en una despesa de 749 dòlars. Per què? L'única opció serà comprar un iPhone completament nou a tot preu al detall.

què està esgotant la bateria de l'iPhone 6

Si enteneu tots aquests riscos i voleu solucionar la pantalla de l'iPhone vosaltres mateixos, podeu obtenir un kit complet de reparació de l'iPhone a Amazon . Si Apple és massa car, les opcions de tercers que recomanem a continuació us poden estalviar diners i garantir la feina. Us recomanem que exploreu les altres opcions de reparació abans d'intentar reparar la pantalla de l'iPhone pel vostre compte.On he de reparar la pantalla de l'iPhone?

Hi ha diverses opcions que podeu explorar per reparar la pantalla de l'iPhone. Us guiarem per cadascun d’ells perquè pugueu triar el que s’adapti al vostre nivell d’habilitat tècnica i pressupost.

com connectar l'iPhone al Bluetooth del cotxe

poma

En primer lloc, podeu establir una cita al Genius Bar de la vostra Apple Store local. Apple sol ser l’opció de reparació més cara, però fan una bona feina. L’inconvenient és que les reparacions de Genius Bar poden trigar molt de temps. Les barres Genius solen estar inundades i, si no teniu cita, podríeu estar durant hores o estar enviat a casa.

Apple també ofereix un servei de reparació de correu electrònic en línia. Us enviaran una caixa amb una etiqueta d’enviament de prepagament i el temps d’entrega només trigarà uns dies. Qualsevol reparació feta per Apple inclou una garantia de 90 dies. Per configurar una reparació en línia o concertar una cita al Genius Bar, visiteu Lloc web d'assistència d'Apple .

L'Apple Store no és l'única opció de reparació. Si no voleu solucionar la pantalla de l'iPhone per vosaltres mateixos, us recomanem Puls amb confiança.

Pols

Pols és un servei de reparació que us enviarà un tècnic certificat, ja sigui a casa o a l’oficina. Corregiran la pantalla de l’iPhone en tan sols 60 minuts i totes les reparacions de Puls estan cobertes per una garantia de per vida.

Embolicant-ho

Arreglar una pantalla d'iPhone és complicat, així que penseu bé quina opció us convé més. Sabem que podreu prendre una decisió informada sobre si podeu corregir vosaltres mateixos la pantalla de l'iPhone. Gràcies per llegir el nostre article i esperem que el comparteixis a les xarxes socials o ens deixis un comentari a continuació si tens cap més pregunta sobre el teu iPhone.