Per què es desactiva el meu iPhone quan encara em queda bateria? Aquí teniu la veritable solució.

Why Does My Iphone Turn Off When I Still Have Battery Life RemainingProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

què significa la recomanació de seguretat al wifi

T’ho explicaré per què el vostre iPhone, iPad o iPod s'apaga de sobte quan encara us queda un 30%, un 50% o qualsevol altre percentatge de bateria i exactament què cal fer per solucionar el problema, si es tracta llauna estar fixat. Utilitzaré un iPhone en aquest article, però si teniu un iPad o iPod amb aquest problema, seguiu-ho: la solució és exactament la mateixa.Seré honest de seguida: no puc garantir que podrem arreglar el vostre iPhone. De vegades, els problemes relacionats amb el tancament aleatori dels iPhones són causats per danys causats per l’aigua o altres accidents lamentables. Però no perdeu l’esperança! Moltes vegades, podeu solucionar aquest problema a casa.Tinc una bateria defectuosa, oi?

No necessàriament. El més freqüent és què en realitat i el vostre iPhone no parla correctament amb la bateria. El programari del vostre iPhone s’encarrega de controlar la quantitat de bateria que queda a l’iPhone. Si el programari o el microprogramari no es comuniquen correctament amb la bateria, no mostrarà el percentatge adequat.Igual que les aplicacions del vostre iPhone, el firmware del vostre iPhone també pot tenir problemes.

Espera. No és això més profund que un simple problema de programari?

Sí. Aquest no és el vostre problema de programari senzill on es troba la bateria drenatge massa ràpid perquè les vostres aplicacions s’estavellen. Però tampoc no és necessàriament un problema de maquinari, de manera que hem d’abordar el vostre iPhone firmware . Què és, doncs? Si no és un programari 'suau' i no és un programari 'dur', aleshores és el programari 'Firm'.

La solució per als iPhones que s'apaguen amb la durada de la bateria restant

Per solucionar el problema amb l’aturada de l’iPhone, tot i que diu que encara queda vida de la bateria, farem una “Restauració de DFU”. DFU significa Device Firmware Update.Una restauració de DFU torna a carregar el programari del vostre iPhone i firmware, així que és un tipus de restauració encara més profund que posar el vostre iPhone en mode de recuperació. Consulteu el meu article per aprendre com restaurar DFU el vostre iPhone ! Després, torneu aquí per acabar.

El vostre iPhone necessita temps per tornar a calibrar

Ara que el vostre iPhone és bo i nou i que totes les vostres aplicacions es descarreguen, doneu-li uns quants dies al telèfon per tornar-lo a calibrar i tornar a conèixer la bateria. Us recomano carregar completament l'iPhone i deixar-lo descarregar completament un parell de vegades abans de declarar el problema oficialment solucionat o no.

Quan ho has provat tota la resta

Si el problema es repeteix després de fer una restauració de DFU, heu eliminat la possibilitat que un problema de programari o firmware faci que l’iPhone s’apagui amb la durada de la bateria restant o, en alguns casos, que passi d’un percentatge a l’atzar. un altre. Si és així, és possible que hàgiu de reparar l’iPhone.

Opcions de reparació

Si passeu per Apple, podeu visitar una Apple Store local (demaneu cita prèvia) o bé comenceu el procés de reparació en línia . Si busqueu una opció menys costosa, us ho recomano Pols , un servei presencial que pot arribar en tan sols 30 minuts per substituir la bateria i que ofereix una garantia de per vida sobre el seu treball.

la pantalla de l'iPhone parpelleja activada i desactivada

Algunes persones intentar utilitza un bateria externa com els que trobareu a Amazon com a punt de parada temporal, però si el vostre iPhone està danyat, pot ser que no ajudi gens.

Embolicant-ho

Gràcies de nou per visitar Payette Forward. Desitjo sincerament que aquest article us hagi ajudat a evitar que el vostre iPhone s’apagui quan encara es mostra un percentatge de vida de la bateria restant. Us desitjo la millor sort absoluta i espero tenir notícies vostres! Si teniu alguna altra pregunta, el Grup de Facebook de Payette Forward és un lloc fantàstic per obtenir respostes.

Tot el millor,
David P.