La pantalla del meu iPhone parpelleja. Aquí teniu la veritable solució.

My Iphone Screen Is BlinkingProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

La pantalla de l'iPhone continua parpellejant i no sabeu per què. Feu el que feu, la pantalla continua parpellejant. En aquest article, ho faré us mostrarà què heu de fer quan la pantalla de l'iPhone parpelleja !per què les meves aplicacions diuen que s’espera

Restableix el teu iPhone

Un restabliment complet pot solucionar temporalment l'iPhone parpellejant si un problema de programari causava un problema. Sovint, els bloquejos de programari també poden congelar l’iPhone; un restabliment complet també ho pot solucionar.A continuació, es mostra un desglossament de com restablir els diferents iPhone:  • iPhone SE, 6s i anteriors : Manteniu premuts el botó d'engegada i el botó d'inici alhora fins que el logotip d'Apple parpellegi al centre de la pantalla.
  • iPhone 7 i 7 Plus : Premeu simultàniament el botó d'engegada i el botó de baixar el volum. Deixeu anar tots dos botons quan aparegui el logotip d'Apple a la pantalla.
  • iPhone 8, X i XS : Premeu i deixeu anar ràpidament el botó Pujar volum, després el botó Baixar volum i, a continuació, manteniu premut el botó lateral fins que aparegui el logotip d'Apple.

Un restabliment complet només és una solució temporal per a una pantalla de l'iPhone parpellejant. Encara no hem abordat la causa arrel del problema, que podem intentar solucionar amb una restauració de DFU. Si el restabliment complet no solucionava la pantalla de l'iPhone, us recomanem que poseu l'iPhone en mode DFU abans d'explorar les opcions de reparació.

Restauració de DFU

La restauració de DFU és la restauració més profunda que podeu realitzar en un iPhone. Tot el codi de l’iPhone s’esborra i es torna a carregar, donant-li un començament completament nou.

Assegureu-vos de tenir una còpia de seguretat de la informació abans de posar el vostre iPhone en mode DFU. D’aquesta manera, un cop finalitzada la restauració, no perdreu ni les fotos, els vídeos ni els contactes. Consulteu la nostra guia pas a pas quan estigueu a punt posa el teu iPhone en mode DFU !Opcions de reparació de pantalla

Probablement haureu de reparar l’iPhone si encara parpelleja després de la restauració de DFU. Si recentment heu deixat caure l’iPhone o s’ha exposat recentment a líquids, alguns components interns es podrien danyar.

Porteu el vostre iPhone a l'Apple Store local si teniu un pla AppleCare +. Nosaltres recomana establir una cita primer al Genius Bar perquè no hagueu de passar el dia esperant.

Pols és una altra gran opció si voleu repara la pantalla de l'iPhone parpellejant avui. Us enviaran un tècnic directament en tan sols 60 minuts. Les reparacions de Puls són de vegades més barates que Apple i tenen una garantia de per vida.

Solucionat en un tancar i obrir d’ulls

Ja heu solucionat la pantalla de l'iPhone parpellejant. La propera vegada que parpellegi la pantalla de l'iPhone, sabreu exactament com solucionar el problema. Deixeu qualsevol altra pregunta que tingueu sobre el vostre iPhone a la secció de comentaris.

Gràcies per llegir,
David L.

el punt d'accés iPhone no es pot connectar a aquesta xarxa