La càrrega sense fils no funciona a l'iPhone? Aquí teniu la solució.

Wireless Charging Not Working Iphone

El vostre iPhone no es carrega sense fils i no sabeu per què. Heu col·locat l’iPhone a la plataforma de càrrega, però no ha passat res. En aquest article, ho faré us mostrarà com solucionar el problema quan l'iPhone no es carrega sense fils i us recomanem alguns dels millors carregadors sense fils compatibles amb Qi .

El meu iPhone té càrrega sense fils?

Els següents iPhones admeten la càrrega sense fils: • iPhone agost
 • iPhone 8 Plus
 • iPhone X
 • iPhone XR
 • iPhone XS
 • iPhone XS Max
 • iPhone 11
 • iPhone 11 Pro
 • iPhone 11 Pro Max
 • iPhone SE 2 (2a generació)
 • iPhone 12
 • iPhone 12 Mini
 • iPhone 12 Pro
 • iPhone 12 Pro Max

Cadascun d'aquests iPhone es carregarà quan es col·loqui en un bloc de càrrega sense fils compatible amb Qi. L'iPhone 7 i els models anteriors no tenen funcions de càrrega sense fils.per què diu el meu telèfon que no es pot connectar a la botiga d'aplicacions

Què cal fer quan l'iPhone no es carrega sense fils

 1. Reinicieu l'iPhone

  El primer que cal fer quan la càrrega sense fils no funciona és reiniciar l'iPhone. El reinici de l’iPhone de vegades pot solucionar problemes i problemes de programari menors que podrien evitar que es carregui sense fils.  Primer, apagueu l'iPhone mantenint premut el botó d'engegada fins que vegeu llisqueu fins a apagar-lo apareixerà a la pantalla. A continuació, llisqueu la icona d’energia vermella d’esquerra a dreta per apagar l’iPhone. Si teniu un iPhone X, el procés és similar, tret que mantingueu premuts simultàniament el botó lateral i el botó de volum fins que es faci servir llisqueu fins a apagar-lo apareix a la pantalla.

  Espereu uns segons i, a continuació, manteniu premut el botó d’engegada (botó lateral de l’iPhone X) una vegada més per tornar a engegar l’iPhone. Deixeu anar el botó quan vegeu que apareix el logotip d’Apple al centre de la pantalla de l’iPhone.

 2. Restableix el teu iPhone

  Si el vostre iPhone no respon completament quan el col·loqueu al coixinet de càrrega sense fils, és possible que hàgiu de fer un restabliment complet. Un restabliment complet obligarà l’iPhone a apagar-se i tornar-se a engegar ràpidament, cosa que pot solucionar temporalment el problema si l’iPhone no es carrega sense fils.  Per restablir completament l'iPhone, premeu i deixeu anar ràpidament el botó per augmentar el volum i, a continuació, premeu i deixeu anar el botó de baixar volum i, a continuació, manteniu premut el botó lateral. Mantingueu premut el botó lateral del logotip d'Apple a la pantalla de l'iPhone.

  com utilitzar la cartera de poma

  No us sorprengueu si heu de mantenir premut el botó lateral entre 15 i 30 segons.

 3. Treu la funda de l'iPhone

  Alguns casos són massa gruixuts per mantenir-los a l'iPhone mentre el carregueu sense fils. Si la càrrega sense fils no funciona al vostre iPhone, proveu de treure-la de la funda abans de col·locar-la al coixinet de càrrega.

  Si voleu comprar una funda fantàstica que pugueu conservar al vostre iPhone mentre el carregueu sense fils, consulteu la nostra selecció a Payette Forward Storefront a Amazon !

 4. Col·loqueu el vostre iPhone al centre del coixinet de càrrega

  Per carregar l’iPhone sense fils, assegureu-vos que l’heu situat directament al centre del coixinet de càrrega sense fils. De vegades, l’iPhone no es carregarà sense fils si no es troba al centre del coixinet de càrrega.

 5. Assegureu-vos que el carregador sense fils estigui endollat

  Un bloc de càrrega sense fil desconnectat podria ser el motiu pel qual el vostre iPhone no es carrega sense fils. Assegureu-vos ràpidament que el coixinet de càrrega estigui endollat.

 6. Assegureu-vos que el carregador sense fils estigui habilitat per Qi

  És important tenir en compte que els iPhones que es poden carregar sense fils només podran fer-ho amb coixinets de càrrega habilitats per Qi. És probable que el vostre iPhone no es carregui sense fils amb un coixinet de càrrega de marca de baixa qualitat o que es pugui produir. Al pas 9 d’aquest article, us recomanarem una plataforma de càrrega sense fils per a iPhone compatible amb Qi d’alta qualitat compatible amb tots els iPhone.

 7. Actualitzeu el vostre iPhone

  La càrrega sense fils de l'iPhone es va implementar originalment mitjançant una actualització de programari iOS. Si la càrrega sense fils no funciona al vostre iPhone, és possible que només hagueu d’actualitzar l’iPhone per habilitar la seva funció de càrrega sense fils.

  Per comprovar si hi ha actualitzacions de programari, obriu Configuració i toqueu General -> Actualització de programari . Si hi ha una actualització d'iOS disponible, toqueu Baixeu-lo i instal·leu-lo . Si no hi ha cap actualització disponible, veureu el número de versió del programari i la frase 'El vostre iPhone està actualitzat'.

 8. DFU Restaura el teu iPhone

  Encara hi ha la possibilitat que un problema de programari sigui el motiu pel qual el vostre iPhone no es carregui sense fils. El nostre darrer esforç per solucionar un potencial problema de programari és la restauració de DFU, el tipus de restauració més profund que es pot fer en un iPhone. Consulteu el nostre article per aprendre com posar un iPhone en mode DFU i realitzar una restauració de DFU .

 9. Repareu el coixinet de càrrega o bé en compreu un de nou

  Si heu treballat a través de la nostra guia, però el vostre iPhone encara no es carregarà sense fils, és possible que hàgiu de substituir o reparar el coixinet de càrrega. Els iPhones només es poden carregar sense fils en un dispositiu de càrrega compatible amb Qi, així que assegureu-vos que el carregador sigui compatible.

  l'iPhone no pot activar el wifi

  Si cerqueu un coixinet de càrrega amb Qi, fantàstic i assequible, us recomanem el fabricat per àncora . És un carregador d’alta qualitat i costa menys de 10 dòlars a Amazon.

 10. Visiteu l'Apple Store

  Si el vostre iPhone encara no es carrega sense fils, és possible que tingui problemes de maquinari. Una caiguda sobre una superfície dura d’exposició a l’aigua podria haver danyat alguns dels components interns de l’iPhone, evitant que es pogués carregar sense fils. Porteu el vostre iPhone a l'Apple Store i vegeu què poden fer per vosaltres. No estaria de més portar el coixinet de càrrega sense fils. Nosaltres recomenem programar una cita abans d'entrar, només per assegurar-vos que algú estigui disponible per ajudar-vos tan aviat com arribeu.

Sense cables, sense problemes.

El vostre iPhone torna a carregar-se sense fils. Ara que ja sabeu què fer quan la càrrega sense fils de l'iPhone no funciona, esperem que també compartiu aquest article a les xarxes socials amb els vostres amics i familiars. Si teniu alguna pregunta més o voleu compartir amb nosaltres els vostres pensaments sobre la connexió sense fils, deixeu un comentari a continuació.