Hulu no funciona a l'iPad? Aquí teniu la solució.

Hulu Not Working Ipad

Esteu intentant transmetre Hulu al vostre iPad, però sembla que no es carregarà. No podeu fer binge el vostre programa favorit, independentment del que proveu. En aquest article, us ho mostraré com solucionar el problema quan Hulu no funciona al vostre iPad !Reinicieu l'iPad

Realitzar un reinici ràpid a l’iPad sovint pot resoldre problemes de programari menors. De vegades, la millor solució és la més senzilla.Si el vostre iPad té un botó d'inici, manteniu premut el botó d'engegada fins que aparegui la pantalla 'lliscar per apagar' a la pantalla. Si el vostre iPad no té el botó d'inici, premeu simultàniament el botó d'engegada i el botó de baixar el volum. En qualsevol dels dos casos, la icona d’alimentació d’esquerra a dreta per apagar l’iPad.

Manteniu premut el botó d'engegada una vegada que l'iPad ha tingut temps d'apagar-se completament.Tanqueu i torneu a obrir l'aplicació Hulu

És possible que l’aplicació Hulu, no el vostre iPad, estigui causant el problema. Les aplicacions poden experimentar una sèrie de mal funcionaments que poden fer que deixin de funcionar.

Si el vostre iPad té un botó d'inici, premeu-lo dues vegades per obrir el commutador d'aplicacions. Feu lliscar el dit cap amunt des de la vora inferior fins al centre de la pantalla per obrir el commutador d'aplicacions en un iPad sense un botó d'inici.

Feu lliscar el dit Hulu cap amunt i fora de la part superior de la pantalla per tancar-la. També us recomanem que tanqueu les altres aplicacions, ja que una d'elles pot causar el problema. Espereu uns segons abans de tornar a obrir Hulu per veure si torna a funcionar.per què l'iPhone diu que no hi ha servei?

Comproveu la connexió Wi-Fi del vostre iPad

Una connexió a Internet dèbil és un dels motius habituals pels quals les aplicacions de transmissió de vídeo com Hulu deixen de funcionar. Hi ha algunes coses diferents que podeu provar de solucionar els problemes de connexió Wi-Fi del vostre iPad.

Desactiveu i torneu a activar el Wi-Fi

La solució més ràpida i senzilla de provar és desactivar i tornar a activar la Wi-Fi a l’iPad. Obert Configuració i toqueu Wi-Fi . Toqueu el commutador una vegada per apagar el Wi-Fi i, a continuació, torneu a tocar el commutador per tornar-lo a engegar.

comproveu la informació de pagament a la botiga d'aplicacions

Oblideu-vos de la vostra xarxa Wi-Fi

Cada vegada que us connecteu a una nova xarxa Wi-Fi, el vostre iPad registra com connectar-vos a aquesta xarxa en el futur. És per aquest motiu que només heu d’introduir una contrasenya Wi-Fi al vostre iPad una vegada. Si el procés ha canviat, és possible que impedeixi que el vostre iPad es connecti a Wi-Fi. Oblidar la xarxa i tornar-la a configurar com a nova donarà un nou començament al vostre iPad.

Obert Configuració i toqueu Wi-Fi . Toqueu el botó Botó d'informació (i blau) a la dreta de la vostra xarxa Wi-Fi. Aixeta Oblida aquesta xarxa .

Torneu a la pàgina Wi-Fi a Configuració i torneu a tocar la xarxa. Introduïu la vostra contrasenya Wi-Fi per tornar a connectar-vos a la xarxa. Proveu d'obrir de nou Hulu a l'iPad per veure si això soluciona el problema.

Passos de resolució de problemes de Wi-Fi més avançats

Si creieu que la vostra xarxa Wi-Fi està provocant el problema, consulteu el nostre altre article, que tracta més detalls sobre com fer-ho solucionar problemes de Wi-Fi de l'iPad .

Cerqueu una actualització de l'iPadOS

És una bona idea mantenir l’iPad actualitzat. Les actualitzacions d’iPadOS introdueixen noves funcions i solucionen qualsevol error de programari existent. Obriu per assegurar-vos que el vostre iPad tingui l'actualització de programari més recent possible Configuració i toqueu General . A continuació, toqueu Actualització de software .

Aixeta Baixeu-lo i instal·leu-lo si hi ha una actualització disponible.

Comproveu si hi ha actualitzacions de l’aplicació Hulu

De manera similar als iPads i als telèfons mòbils, actualitzar les vostres aplicacions regularment és un pas important per assegurar-vos que tot continuï funcionant de manera eficient al vostre dispositiu. És possible que Hulu no funcioni al vostre iPad perquè s’ha d’actualitzar.

Obriu el fitxer Tenda d'aplicacions i toqueu la icona del compte a l'extrem superior dret de la pantalla. Desplaceu-vos cap avall fins a la secció d'actualitzacions de l'aplicació i toqueu Actualització si n'hi ha un disponible per a Hulu.

També teniu l'opció d'actualitzar totes les aplicacions simultàniament seleccionant Actualitza-ho tot. Tot i que això pot no afectar si Hulu funciona o no al vostre iPad, és una bona manera d'eliminar un munt d'actualitzacions d'aplicacions alhora.

Suprimiu l'aplicació Hulu i torneu-la a instal·lar

De vegades, els fitxers o els bits de codi es poden corrompre dins d’una aplicació. Suprimir l'aplicació i reinstal·lar-la com a nova de vegades pot ser que sigui el problema.

Mantén premuda la icona de l'aplicació Hulu fins que aparegui el menú. A continuació, toqueu Suprimeix l'aplicació . Aixeta Suprimeix torneu a confirmar la vostra decisió. No us preocupeu: l’eliminació de l’aplicació Hulu tampoc suprimirà el vostre compte d’Hulu.

no es poden actualitzar les aplicacions de l'iPhone

Obriu l'App Store i toqueu la pestanya Cerca a la part inferior de la pantalla. Escriviu Hulu i toqueu el botó Instal·la a la dreta de l'aplicació. Semblarà un núvol amb una fletxa cap avall perquè ja heu instal·lat l’aplicació al vostre iPad.

Poseu-vos en contacte amb l'assistència de Hulu

És possible que Hulu no funcioni al vostre iPad a causa d’un problema amb el vostre compte que només pot solucionar algú del servei d’atenció al client. Visita Lloc web d'assistència de Hulu per obtenir assistència en línia o per telèfon.

Restableix tota la configuració del teu iPad

Si el vostre iPad ha experimentat diversos problemes darrerament, és possible que vulgueu provar de restablir tots els paràmetres. Això restaura els valors predeterminats de fàbrica a Configuració. El fons de pantalla, els dispositius Bluetooth i les xarxes Wi-Fi desapareixeran.

La pantalla negra de l'iPhone 6s no s'encén

Tot i que serà una mica complicat tornar a configurar-ho tot, Restableix tota la configuració pot solucionar diversos problemes profunds de programari. Obert Configuració i toqueu General -> Restableix -> Restableix tots els paràmetres . Aixeta Restableix tots els paràmetres torneu a confirmar la vostra decisió.

L'iPad s'apagarà, completarà el restabliment i es tornarà a engegar.

DFU Restaura el teu iPad

El darrer pas que podeu fer per descartar un problema de programari és una restauració de DFU. DFU significa Device Firmware Update. Aquesta és la restauració més profunda que podeu realitzar en un iPad.

Cada línia de codi s'esborra i es reescriu. Quan hàgiu acabat, serà com si treguéssiu l’iPad de la caixa per primera vegada.

Us recomanem que feu una còpia de seguretat del vostre iPad abans de posar-lo en mode DFU. En cas contrari, perdreu les fotos, els vídeos, les aplicacions, els contactes i molt més.

Un cop hàgiu fet una còpia de seguretat del vostre iPad, consulteu el nostre altre article per obtenir informació sobre com fer-ho posa el teu iPad en mode DFU . Pot ser un procés complicat, però us guiarem per cada pas.

Hulu a l'iPad: solucionat

Els iPads són un dispositiu excel·lent per transmetre vídeos, ja que les seves pantalles són molt grans i d’alta qualitat. Assegureu-vos de compartir aquest article a les xarxes socials per ensenyar a la vostra família i amics què fer quan Hulu no treballa al seu iPad.

Quin és el vostre programa Hulu preferit? Feu-nos-ho saber a la secció de comentaris següent.