Els millors plans de telefonia mòbil per a famílies el 2017 | La veritat!

Best Cell Phone PlansProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

Segons l’informe del 2015 del Pew Research Center, cada any, gairebé el 25% dels nord-americans han de cancel·lar el servei de telefonia mòbil per motius econòmics. Tothom sap que els plans per a mòbils ho són car , i en resposta a les necessitats dels seus clients, els quatre gegants de la indústria de la companyia sense fils han ofert alternatives més barates, com ara plans familiars i ofertes de paquets, durant anys, però aquests plans canvien sovint. En aquest article, avaluaré el millors plans per a mòbils per a famílies oferit pels quatre operadors sense fils més grans dels Estats Units: AT&T, Verizon, Sprint i T-Mobile.Un resum ràpid dels plans bàsics familiars dels principals transportistes (per a 4 línies)

Per oferir-vos una previsualització del que us reserven aquests quatre operadors, aquí teniu una comparació dels seus plans per a una família de quatre persones:

l'iPhone 6 no trobarà wifi

Els millors plans de telefonia mòbil dels principals transportistes per a famílies

T-Mobile

T-Mobile afirma tenir el millor pla de telefonia mòbil per a famílies dels quatre proveïdors de xarxa. Mitjançant el pla T-Mobile de la xarxa, una família pot obtenir quatre línies per només 160 dòlars . Actualment, T-Mobile cobra 70 dòlars per la primera línia, 50 dòlars per la segona línia i la tercera, quarta i fins a la vuitena línia per tan sols 20 dòlars cadascuna. Tingueu en compte que aquesta oferta només és aplicable quan utilitzeu el pagament automàtic. Sense pagament automàtic, es cobrarà 5 USD addicionals per línia, augmentant el vostre pagament mensual a 180 USD (si teniu un pla amb quatre línies).

De vegades, T-Mobile ofereix plans promocionals on renuncien al cost de la quarta línia, reduint el vostre pagament a 140 dòlars al mes. A part de les dades il·limitades, la xarxa també ofereix converses i missatges de text il·limitats com a part del seu millor pla de telefonia mòbil per a famílies.

Verizon

Verizon és una gran alternativa per a les famílies que volen plans de dades flexibles. Per només 90 dòlars al mes , una família de quatre persones pot compartir des d'un grup de dades de 16 GB. De vegades, Verizon fa una promoció que ofereix dades addicionals de 2 GB per a determinats plans de dades (8 GB i superiors).A diferència de T-Mobile, Verizon cobra una tarifa d'accés de 20 dòlars per línia. Per tant, si sou una família de quatre persones, teniu un pagament d’accés addicional de 80 dòlars, cosa que farà que el vostre pagament mensual total sigui de 170 dòlars.

ofertes d'iPhone at & t 2016

Sprint

Als subscriptors de Sprint els encanta aquesta xarxa pels seus plans econòmics. Una família pot triar un pla de dades per nivells o dades il·limitades. Sprint cobra 160 dòlars per quatre línies amb la primera línia cobrada en 60 dòlars, la segona en 40 dòlars i cada línia successiva en 30 dòlars.

AT&T

AT&T cobra 80 dòlars pel seu pla de dades de 10 GB i, igual que Verizon, AT&T també cobra als seus subscriptors una tarifa d'accés de 20 dòlars per línia. Per tant, una família de quatre hauria de pagar 80 dòlars addicionals a més del pagament mensual de 80 dòlars. Això fa que el pagament mensual total sigui de 160 dòlars. AT&T també ofereix un pla de 16 GB per 90 dòlars, un pla de 25 GB per 110 dòlars i un pla de 30 GB per 135 dòlars. El seu pla de dades il·limitat està disponible per als clients que també es subscriuen al seu servei U-verse o DirecTV.

Encara no heu decidit el vostre pla?

Per esbrinar quina oferta de les quatre grans xarxes és la millor per a vosaltres, també podeu consultar la nostra Calculadora d’estalvis per a mòbils . Amb aquesta eina, podeu cercar els millors plans de telefonia mòbil per a famílies i estalviar molts diners en les vostres factures mensuals.

Els quatre grans operadors ofereixen moltes opcions per obtenir els millors plans de telefonia mòbil per a famílies i és fàcil confondre’s sobre quin pla us convé més. Amb sort, aquest article ens ha ajudat a respondre algunes de les vostres preguntes i, si teniu cap idea que voleu compartir, ens encantaria escoltar-les a la secció de comentaris que hi ha a continuació.