Per què les meves aplicacions per a iPhone continuen fallant? Aquí teniu la solució.

Why Do My Iphone Apps Keep CrashingProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

Aneu a obrir la vostra aplicació d’iPhone preferida, però segons després de llançar-la, l’aplicació es bloqueja. Aneu a obrir una altra aplicació i també es bloqueja. Després de provar algunes aplicacions més, lentament us adonareu que una o més de les vostres aplicacions s'estavellen, tot i que abans funcionaven. 'Per què les meves aplicacions d'iPhone continuen fallant?' , et penses.Per sort, hi ha algunes solucions senzilles a aquest problema: només cal una mica de resolució de problemes per trobar el correcte. En aquest article t’explicaré com solucionar l'iPhone quan les aplicacions continuen fallant . Aquests passos també us ajudaran a solucionar les aplicacions que no funcionen al vostre iPad.Com deixar de bloquejar les vostres aplicacions

Hi ha moltes raons per les quals les vostres aplicacions per a iPhone poden fallar. Per aquest motiu, no hi ha cap solució única per solucionar les aplicacions d’iPhone fallides. Tanmateix, amb una mica de resolució de problemes, podreu tornar a les vostres aplicacions i jocs preferits sense cap moment. Anem a través del procés. 1. Reinicieu l'iPhone

  El primer pas que cal fer quan les aplicacions de l'iPhone continuen fallant és reiniciar l'iPhone. És fàcil de fer: només cal que mantingueu premut el botó d’engegada del vostre iPhone fins que aparegui Llisca per apagar apareix l'indicatiu. Si teniu un iPhone X o una versió posterior, manteniu premut el botó lateral i el botó de volum fins a Llisca per apagar apareix.

  Feu lliscar la icona d'energia vermella d'esquerra a dreta per apagar l'iPhone. Espereu uns 20 segons aproximadament fins que l’iPhone s’hagi apagat completament i, a continuació, torneu a engegar l’iPhone mantenint premut el botó d’engegada (iPhone 8 i versions anteriors) o el botó lateral (iPhone X i versions posteriors) fins que aparegui el logotip d’Apple la pantalla. Proveu d'obrir una aplicació un cop l'iPhone s'hagi reiniciat completament.

 2. Actualitzeu les vostres aplicacions

  Les aplicacions d’iPhone obsoletes també poden provocar un bloqueig del dispositiu. Actualitzar les aplicacions de l’iPhone a la versió més recent és senzill i només triga uns quants minuts. Seguiu a continuació:

  1. Obriu el fitxer Tenda d'aplicacions aplicació al vostre iPhone.
  2. Toqueu la icona del compte a l'extrem superior dret de la pantalla.
  3. Desplaceu-vos cap avall per trobar una llista de les vostres aplicacions amb actualitzacions disponibles.
  4. Toqueu Actualitza al costat de l'aplicació o aplicacions que vulgueu actualitzar.
  5. També podeu tocar Actualitza-ho tot per actualitzar totes les vostres aplicacions alhora.

 3. Torneu a instal·lar l'aplicació o les aplicacions problemàtiques

  Si només una o dues de les vostres aplicacions per a iPhone continuen fallant, el següent pas és tornar a instal·lar les problemàtiques aplicacions per a iPhone. En resum, cal que suprimiu i torneu a descarregar les aplicacions bloquejades de l'App Store.  Per suprimir una aplicació, cerqueu-ne la icona a la pantalla d'inici o a la biblioteca d'aplicacions. Mantén premuda la icona de l'aplicació fins que aparegui el menú. Aixeta Elimina aplicació -> Suprimeix aplicació -> Suprimeix per desinstal·lar l'aplicació al vostre iPhone.

  Per tornar a instal·lar-lo, obriu el fitxer Tenda d'aplicacions i cerqueu l'aplicació que acabeu de suprimir. Un cop l’hagis trobat, toca el botó Núvol icona a la dreta del seu nom. L'aplicació es tornarà a instal·lar a l'iPhone i apareixerà a la pantalla d'inici.

 4. Actualitzeu el vostre iPhone

  Un altre dels possibles motius pels quals les aplicacions de l'iPhone continuen fallant és que és possible que el programari de l'iPhone estigui obsolet. Per actualitzar l'iPhone, seguiu aquests tres passos:

  1. Obert Configuració al vostre iPhone.
  2. Aixeta General .
  3. Aixeta Actualització de software .
  4. Aixeta Baixeu-lo i instal·leu-lo o bé Instal · lar ara si hi ha disponible una actualització d'iOS.
  5. Si no hi ha cap actualització disponible, veureu un missatge de missatges que diu 'El vostre programari està actualitzat'.

 5. DFU Restaura el teu iPhone

  Si les vostres aplicacions per a iPhone ho són encara si es bloqueja, el següent pas és realitzar una restauració de DFU. En resum, una restauració de DFU és un tipus especial de restauració d’iPhone que esborra tant la configuració del maquinari com el programari de l’iPhone, cosa que proporciona un dispositiu completament “net”.

  Tingueu en compte que la restauració de DFU del vostre iPhone, com una restauració estàndard, esborrarà tot el contingut i la configuració del dispositiu. Amb aquesta ment, assegureu-vos de fer una còpia de seguretat de les vostres dades al vostre ordinador o iCloud abans de restaurar DFU. Per realitzar una restauració de DFU, seguiu la guia de restauració de Payette Forward DFU .

Feliç aplicació

Heu solucionat correctament el problema i ara sabeu què fer quan les vostres aplicacions per a iPhone continuen fallant. Assegureu-vos de compartir aquest article a les xarxes socials per ensenyar als vostres amics i familiars també com solucionar el problema. Deixeu un comentari a continuació per fer-nos saber quina d'aquestes solucions va solucionar les vostres aplicacions d'iPhone fallides.