Enregistrar una pantalla d'iPhone: no es requereix cap aplicació, Mac ni ordinador Windows.

Record An Iphone Screen

Voleu gravar la pantalla a l'iPhone per mostrar als vostres amics un nou truc interessant, però no esteu segur de com fer-ho. Amb el llançament d’iOS 11, ja ho podeu fer des del Centre de control. En aquest article, us ho mostraré com gravar una pantalla d'iPhone sense una aplicació, un ordinador Mac o Windows perquè pugueu prendre i comparteix vídeos de la pantalla del teu iPhone amb els teus amics .

Configuració de la gravació de pantalla al vostre iPhone

Per gravar una pantalla d’iPhone sense una aplicació, un ordinador Mac o Windows, primer cal que ho feu afegiu enregistrament de pantalla al Centre de control . La gravació de pantalla es va introduir amb el llançament d’iOS 11, així que assegureu-vos que el vostre iPhone estigui actualitzat.Per afegir enregistrament de pantalla al Centre de control, obriu l'aplicació Configuració i toqueu Centre de control -> Personalitza . A continuació, toqueu el plus verd a l'esquerra de Gravació de pantalla , que es pot trobar a Més controls. Ara, quan obriu el Centre de control, veureu que s’ha afegit la icona de gravació de pantalla.

Com gravar una pantalla d'iPhone des del centre de control

  1. Feu lliscar el dit cap amunt des de sota de la pantalla de l'iPhone per obrir el Centre de control.
  2. Toqueu el botó Gravació de pantalla icona.
  3. El La icona de gravació de pantalla es tornarà vermella i començarà la gravació de la pantalla.
  4. Feu les accions que vulgueu enregistrar a la pantalla de l'iPhone.
  5. Un cop hàgiu acabat, toqueu la barra blava a la part superior de la pantalla de l'iPhone .
  6. Aixeta Atura per acabar la gravació de la pantalla. També podeu tornar a obrir el Centre de control i tocar la icona de gravació de pantalla per finalitzar la gravació.
  7. El vídeo de gravació de pantalla es desarà a l'aplicació Fotos.

Com s'activa l'àudio del micròfon per a la gravació de pantalla

  1. Feu lliscar el dit cap amunt des de sota de la part inferior de la pantalla fins a obriu el Centre de control .
  2. Mantén premut el botó de gravació de pantalla al Centre de control fins que l’iPhone vibri breument.
  3. Toqueu el botó Àudio de micròfon icona a la part inferior de la pantalla. Sabreu que està activada quan la icona sigui vermella.

Gravació de pantalla amb QuickTime

Ara que he comentat com gravar una pantalla d'iPhone des del Centre de control, m'agradaria explicar-vos breument com podeu fer el mateix en un Mac. Personalment, prefereixo la nova funció de gravació de pantalla de l'iPhone perquè QuickTime sovint es bloqueja quan l'utilitzo.Per gravar la pantalla d'un iPhone mitjançant QuickTime, primer assegureu-vos que hàgiu connectat l'iPhone a un port USB del Mac mitjançant un cable Lightning. A continuació, feu clic a Launchpad al Dock del Mac i, a continuació, feu clic a la icona QuickTime.

Nota: QuickTime pot estar en un lloc diferent al Launchpad del Mac.

També podeu obrir QuickTime mitjançant Cerca de focus . Premeu el botó d'ordres i la barra espaiadora alhora per obrir Spotlight Search, després escriviu 'QuickTime' i premeu Retorn.

A continuació, feu clic amb dos dits a la icona QuickTime del Dock del Mac i feu clic Nova gravació de pel·lícules . Si la gravació de la pel·lícula no està configurada al vostre iPhone, feu clic a la fletxa cap avall que hi ha a la dreta del botó circular vermell. Finalment, feu clic al nom del vostre iPhone per gravar-ne.

Per gravar la pantalla al vostre iPhone, feu clic al botó circular vermell a QuickTime. Per deixar de gravar, torneu a fer clic al botó (apareixerà com un botó gris quadrat).

La gravació de la pantalla de l'iPhone és fàcil.

Aquesta nova característica ha facilitat la gravació de la pantalla de l’iPhone per a tothom. Ens encanta aquesta nova funció i la fem servir a gairebé tots els vídeos que publiquem al Canal de YouTube Payette Forward . Gràcies per llegir i recordeu-vos de sempre Payette Endavant!

Tot el millor,
David L.