Què és una 'Actualització de la configuració de l'operador de telefonia mòbil' en un iPhone? Aquí teniu La veritat!

What Is Carrier Settings Update An IphoneProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

Enceneu l'iPhone i veureu immediatament una finestra emergent que diu 'Actualització de la configuració de l'operador de telefonia mòbil'. D'acord, hi ha noves opcions de configuració disponibles, però, què significa aquest missatge i heu d'actualitzar? En aquest article t’explicaré per què diu 'Actualització de la configuració de l'operador' al vostre iPhone , què fa una actualització de la configuració de l'operador de telefonia mòbil al vostre iPhone , i et mostren com comprovar si hi ha actualitzacions de la configuració de l'operador en el futur.Què és una 'Actualització de la configuració de l'operador de telefonia mòbil'?

Quan veieu una alerta que diu 'Actualització de la configuració de l'operador de telefonia mòbil' al vostre iPhone, vol dir que Apple o el vostre operador de telefonia mòbil (Verizon, T-Mobile, AT&T, etc.) han publicat una actualització amb una nova configuració de l'operador de telefonia mòbil que us ajudarà a millorar capacitat de connectar-se a la xarxa del vostre operador sense fils.Per exemple, si utilitzeu AT&T, és possible que vegeu un missatge que digui 'Actualització de l'operador AT&T' o 'Actualització de l'operador ATT'.És important actualitzar la configuració de l'operador de telefonia mòbil al meu iPhone?

Quan l’operador de telefonia mòbil actualitza la seva tecnologia, l’iPhone també s’ha d’actualitzar per connectar-se amb aquesta nova tecnologia. Si no realitzeu l'actualització de la configuració de l'operador de telefonia mòbil, és possible que l'iPhone no pugui connectar-se a tot el que ofereix el vostre operador de telefonia sense fils. Per tant, és molt important assegurar-vos que actualitzeu la configuració de l’operador de telefonia mòbil per al vostre iPhone el 2020 i que instal·leu aquesta nova configuració de l’operador de telefonia mòbil.

A més, una actualització de la configuració de l’operador de telefonia mòbil també pot introduir noves funcions, com ara trucades Wi-Fi o veu en off per LTE, o solucionar errors de programari i problemes que causen problemes a molts usuaris d’iPhone.

Com puc saber si hi ha disponible una actualització de la configuració de l'operador de telefonia mòbil?

Quan hi hagi una actualització de la configuració de l'operador de telefonia mòbil, normalment rebreu finestres emergents diàries al vostre iPhone que diuen: 'Actualització de la configuració de l'operador de telefonia mòbil: Hi ha disponibles nous paràmetres. Voleu actualitzar-les ara? 'treballs sense papers a miami

Però què passa si vostè voleu comprovar si hi ha actualitzacions manuals de la configuració de l'operador? No hi ha cap botó 'Comprova si hi ha actualitzacions de l'operador' a cap lloc de l'iPhone. No obstant això, hi ha una altra manera de comprovar:

Per comprovar si hi ha actualitzacions de la configuració de l'operador de telefonia mòbil al vostre iPhone, obriu el fitxer Configuració i toqueu General -> Quant a. Si hi ha una actualització de la configuració de l’operador de telefonia mòbil disponible al vostre iPhone, apareixerà una finestra emergent a la pantalla que us demanarà si voleu actualitzar-la. Si passen 15-30 segons i no apareix cap finestra emergent a l'iPhone, això vol dir que probablement no hi hagi cap nova actualització de la configuració de l'operador de telefonia mòbil el 2020.

Com puc actualitzar la configuració de l'operador de telefonia mòbil al meu iPhone?

Per actualitzar la configuració de l’operador de telefonia mòbil a l’iPhone, toqueu Actualització quan aparegui l'alerta a la pantalla. A diferència d'altres actualitzacions o restabliments, l'iPhone no es reiniciarà després d'actualitzar la configuració de l'operador de telefonia mòbil.

Com es pot comprovar si la configuració de l’operador de telefonia mòbil està actualitzada

Si no esteu segur de si la configuració de l'operador s'ha actualitzat o no, feu el següent:

  1. Apagueu i torneu a engegar l'iPhone prement el botó d'engegada fins que llisqueu fins a apagar-lo apareix a la pantalla del vostre iPhone. A continuació, feu lliscar la icona d'energia vermella d'esquerra a dreta per apagar l'iPhone.
  2. Espereu aproximadament 30 segons i torneu a engegar l’iPhone mantenint premut el botó d’engegada fins que aparegui el logotip d’Apple directament al centre de la pantalla de l’iPhone.
  3. A continuació, obriu el fitxer Configuració aplicació i toqueu General -> Quant a . Si no apareix una alerta a la pantalla que indica que hi ha disponible una actualització de la configuració de l'operador de telefonia mòbil a l'iPhone, vol dir que la configuració de l'operador de telefonia mòbil està actualitzada.

Configuració de l'operador de telefonia mòbil: actualitzada.

La configuració de l'operador de telefonia mòbil està actualitzada i la propera vegada sabreu què significa quan l'iPhone diu 'Actualització de la configuració de l'operador de telefonia mòbil'. M’encantaria rebre notícies vostres a la secció de comentaris que hi ha a continuació i no oblideu seguir Payette Forward a les plataformes de xarxes socials per obtenir el millor contingut d’iPhone a Internet.