Error en l'actualització de l'iPhone 10 o bloquejat? La solució per a iPhone de maons!

Ios 10 Iphone Update FailedProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

Heu anat a Configuració -> General -> Actualització de programari, heu descarregat l’iOS 10, heu iniciat el procés d’instal·lació i tot ha estat perfecte, fins que el vostre iPhone s’ha quedat atrapat al logotip de connexió amb l’iTunes. No és culpa teva. En aquest article t’explicaré com arreglar un iPhone tapiat que es va quedar bloquejat actualitzant-se a iOS 10 i què fer si no es pot restaurar l’iPhone .Per què el meu iPhone es va quedar atrapat mentre actualitzava a iOS 10?

Quan el vostre iPhone actualitza a una nova versió d’iOS, se substitueix una gran part del programari de baix nivell. Si l'iPhone està bloquejat al logotip de connexió a iTunes després d'actualitzar-lo a iOS 10, vol dir que l'actualització del programari s'ha iniciat però no s'ha acabat, de manera que l'iPhone no es pot tornar a engegar.El meu iPhone està tapiat?

Probablement no. Sí, és un problema greu de programari, però gairebé tots els problemes de programari es poden solucionar a casa. Us mostraré com i què heu de fer si falla el procés de restauració inicial.Com puc solucionar el meu iPhone després que hagi fallat una actualització d'iOS 10?

Per solucionar l'iPhone després d'una fallida actualització d'iOS, haureu de connectar l'iPhone a un ordinador que executi iTunes. No ha de ser el vostre ordinador: ho farà qualsevol equip. iTunes dirà que ha detectat un iPhone en mode de recuperació i li oferirà restaurar-lo de nou a la configuració de fàbrica.

Quan restaureu un iPhone, esborra l'iPhone de nou a la configuració de fàbrica i l'actualitza a l'última versió d'iOS, de manera que acabareu amb un iPhone en blanc que executi iOS 10. Si teniu una còpia de seguretat d'iCloud, podreu iniciar la sessió i restaurar-la des de la còpia de seguretat com a part del procés de configuració. assegureu-vos que coneixeu el vostre ID i contrasenya d’Apple. Si feu una còpia de seguretat de l'iPhone a iTunes, haureu de connectar l'iPhone a l'ordinador de casa per recuperar les vostres dades.

el meu iphone 5c no es carregarà

Advertiment: podríeu perdre dades.

Si tu no Tingueu una còpia de seguretat, és possible que vulgueu esperar a restaurar el vostre iPhone, però la lamentable veritat és que és possible que les vostres dades ja no existeixin.'No s'ha pogut restaurar l'iPhone': la solució.

Si heu connectat l'iPhone a iTunes després d'actualitzar-lo a iOS 10 i apareix un error que diu 'No s'ha pogut restaurar l'iPhone. S'ha produït un error desconegut ...) ', heu de restaurar DFU l'iPhone, que és un tipus de restauració d'iPhone encara més profund que resol tot tipus de problemes de programari. Seguiu la meva guia sobre com restaurar DFU el vostre iPhone per saber com.

iPhone: Ja no hi ha maons!

Ara que el vostre iPhone ja no està enrajolat després d’intentar actualitzar-lo a iOS 10, podeu explorar totes les noves funcions que el sistema operatiu ofereix. De vegades, les actualitzacions tenen problemes, i vas ser un dels valents pioners. Si teniu cap pregunta o pensament, compartiu-los a la secció de comentaris que hi ha a continuació. Tinc ganes de rebre notícies vostres!