Què és un jailbreak en un iPhone i he de fer-ne un? Això és el que heu de saber.

What Is Jailbreak An IphoneProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

Esteu pensant en trencar el vostre iPhone i voleu obtenir més informació. Trencar un iPhone pot ser arriscat i normalment els beneficis no superen les possibles conseqüències. En aquest article, us ho explicaré què vol dir fer un jailbreak en un iPhone i explica per què probablement no ho haureu de fer.Què significa fer jailbreak a un iPhone?

En termes simples, a jailbreak és quan algú modifica el seu iPhone per eliminar les restriccions incorporades a iOS, el sistema operatiu que s'executa en iPads, iPods i iPhones. El terme 'jailbreak' prové de la idea que l'usuari de l'iPhone està sortint de la 'presó' de les limitacions que Apple els imposa.Hauria de fer jailbreak al meu iPhone?

En definitiva, vostè heu de decidir si voleu fer jailbreak al vostre iPhone. Tanmateix, vull que se us informi dels avantatges i de les conseqüències si decidiu continuar amb ella. Si no sou un expert, us ho recomano no fes el jailbreak del teu iPhone perquè les conseqüències de fer-ho poden costar molt.Avantatges de trencar un iPhone

Com he esmentat anteriorment, quan feu un jailbreak, el vostre iPhone ja no estarà obligat a les restriccions d’iOS. Podreu baixar moltes aplicacions noves des d’una botiga d’aplicacions alternativa coneguda com a Cydia. Moltes de les aplicacions que podeu descarregar de Cydia us permeten personalitzar l’iPhone de maneres només possibles en un iPhone amb jailbreak.

Les aplicacions Cydia poden canviar les icones, canviar el tipus de lletra de l’iPhone, bloquejar les aplicacions i canviar el navegador web predeterminat a Chrome o Firefox. Tot i que aquestes aplicacions poden ser genials i poden afegir una mica de funcionalitat al vostre iPhone, també ho poden ser molt perillós. Moltes de les restriccions que Apple incorpora a iOS existeixen per protegir-vos i les vostres dades dels pirates informàtics, no només per restringir el que podeu fer.

Irònicament, Apple presta atenció a la comunitat Jailbreak

Cada vegada que Apple llança una nova versió d’iOS, és un fenomen curiós: les funcions que originalment només estaven disponibles mitjançant el jailbreak d’un iPhone ja són incorporat al sistema operatiu iPhone. Apple presta atenció al que fa la comunitat de jailbreak i adapta les funcions populars de jailbreak a nous models d'iPhone. Aquests són alguns exemples:La llanterna de l’iPhone

Un exemple que Apple pren una popular aplicació Cydia i l’integra en un iPhone normal és la llanterna del Centre de control. Els usuaris d’iPhone abans necessitaven una aplicació de llanterna per activar la llum de la part posterior de l’iPhone, que normalment tenia una bateria poc codificada, amb una durada de la bateria i plena d’anuncis.

home verge enamorat de la dona àries

Com a resposta, la comunitat de jailbreak va trobar una manera de facilitar l’encesa de la llum de la part posterior de l’iPhone integrant-la en un menú desplegable.

Apple va veure la popularitat de la llanterna de fàcil accés, de manera que la van incorporar al Control Center quan van llançar iOS 7.

Torn de nit

Un altre exemple d’adaptació d’Apple d’una popular aplicació Cydia a una característica estàndard de l’iPhone va ser quan es van presentar Apple Night Shift amb iOS 9.3. Apple Night Shift utilitza el rellotge del vostre iPhone per canviar automàticament els colors de la pantalla per filtrar la llum blava, cosa que ha demostrat que dificulta l’adormiment nocturn.

Abans d’iOS 9.3, l’única manera d’ajustar el filtre de color per eliminar la llum blava era fer jailbreak a l’iPhone i instal·lar una aplicació anomenada Auxo .

Consell professional: podeu activar el torn nocturn anant a Configuració -> Pantalla i brillantor -> Torn nocturn i toqueu per canviar al costat de qualsevol Programat o bé Activa manualment fins demà.

Els trencaments de presons es tornen irrellevants amb el temps

Amb cada actualització important d’IOS, cada vegada hi ha menys avantatges en realitzar un jailbreak en un iPhone. Apple està en contacte amb la seva base de clients i sovint prendrà les funcions més populars entre els jailbreakers i les incorporarà a l’iPhone en un segur i segur manera.

Contres de trencar un iPhone

En primer lloc, heu de saber que quan realitzeu un jailbreak en un iPhone, la garantia per a aquest iPhone queda invalidada. Un Apple Tech no us ajudarà a solucionar un jailbreak que no funciona. Per ser justos, una restauració de DFU sol eliminar un jailbreak del vostre iPhone, però no sempre és una solució segura.

Encara queden traces del jailbreak

L'ex tècnic d'Apple, David Payette, em va informar que Apple té una manera de saber si un iPhone ha estat trencat mai, fins i tot després de fer una restauració de DFU. Una vegada vaig treballar amb una dona el nét de la qual havia trencat el seu iPhone 3GS. Tot i que DFU havia restaurat el seu telèfon al seu estat original, una actualització d'iOS va tapiar tots els models d'aquest telèfon que mai havien estat bloquejats. I DFU vaig tornar a restaurar el seu iPhone a la botiga, però no funcionaria.

Les aplicacions d’iPhone 6 continuen fallant

('Bricking' és el terme d'un jailbreak per al que passa quan un iPhone no s'encén. Llegiu el meu article sobre com arreglar un iPhone tapiat per obtenir més informació.)

Quan vaig parlar amb la direcció, em van informar que tot i que poma actualització havia tapiat el seu iPhone, no anava a estar cobert amb garantia perquè el telèfon havia estat trencat en el passat. El trencament de presons pot tenir conseqüències a llarg termini a la garantia i a la butxaca, així que aneu amb compte.

Aplicacions malicioses

Una altra de les principals raons per les quals us recomano que no feu el jailbreak de l'iPhone és que estareu exposat a moltes aplicacions incorrectes i programari maliciós. El programari maliciós és un programari dissenyat per danyar intencionadament el sistema operatiu del vostre iPhone. L'App Store té estàndards molt alts per a aplicacions i proteccions que protegeixen l'iPhone de programes maliciosos i virus.

La raó per la qual Apple posa totes les aplicacions dins del que anomenen 'sandbox' és perquè cada aplicació tingui accés limitat a la resta del vostre iPhone.

què significa espiritualment un cardenal vermell

Quan baixeu una aplicació de l'App Store que necessiti accedir a altres parts de l'iPhone, se us demanarà un missatge com ara 'A aquesta aplicació li agradaria accedir als vostres contactes' de manera que pugueu tenir l'oportunitat de permetre o denegar l'accés a la vostra informació personal de manera selectiva. Si no premeu D'acord, l'aplicació no pot accedir a aquesta informació.

Snapchat vol accedir a la seguretat dels contactes

El jailbreak elimina aquestes restriccions, de manera que és possible que una aplicació de Cydia (la versió del jailbreaker de l'App Store) no us demani aquest missatge i us robi la informació sense el vostre permís.

Les aplicacions Jailbroken poden enregistrar les vostres trucades telefòniques, accedir als vostres contactes o enviar les vostres fotos a un servidor llunyà. Per tant, tot i que Cydia us donarà accés a moltes més aplicacions, moltes d’elles són dolentes i podrien acabar causant molts problemes amb el vostre iPhone.

Les actualitzacions de programari no funcionaran

Finalment, si teniu un iPhone trencat, tindreu problemes cada vegada que Apple actualitzi iOS. Per a cada actualització d'iOS, hi ha una actualització de jailbreak corresponent. Aquestes actualitzacions de jailbreak poden trigar setmanes o fins i tot mesos a posar-se al dia amb les actualitzacions d’IOS, cosa que deixa el vostre iPhone amb un sistema operatiu obsolet.

És legal fer jailbreak al meu iPhone?

La legalitat de realitzar un jailbreak en un iPhone és una mica gris. Tècnicament, no és il·legal fer jailbreak al vostre iPhone, sinó a Apple desaconsella fortament Els usuaris d’iPhone no ho facin. A més, el jailbreak del vostre iPhone suposa una violació dels termes de l'acord d'usuari que heu acordat per utilitzar l'iPhone. Com he esmentat abans, això vol dir que un empleat d’Apple probablement no solucionarà un iPhone que ha estat trencat amb la presó.

Tot i això, algunes de les aplicacions que podeu baixar de Cydia us permeten fer coses il·legals al vostre iPhone. Això inclou aplicacions que us permetran robar música, pel·lícules o altres suports. Per tant, si decidiu fer jailbreak al vostre iPhone, tingueu cura de quines aplicacions Cydia descarregueu. Les aplicacions incorrectes podria et metràs en problemes legals!

La moral de la història

A menys que tingueu un iPhone de recanvi per jugar, no feu el jailbreak del vostre iPhone. Quan feu un jailbreak en un iPhone, afegiu una mica de funcionalitat amb el risc de causar greus danys al vostre iPhone: la vostra cartera. Gràcies per dedicar-vos temps a llegir aquest article i esperem que el compartiu a les xarxes socials amb els vostres amics i familiars.