Falta la barra d'estat de l'iPhone? Aquí teniu Per què i la solució!

Iphone Status Bar Missing

La barra d'estat de la part superior de l'iPhone ha desaparegut i no sabeu on ha anat. Ara no podeu veure quant de servei teniu, quina hora és ni quanta autonomia us queda a l’iPhone. En aquest article, Us explicaré per què falta la barra d’estat de l’iPhone i us mostraré com resoldre definitivament aquest problema !

La inspiració d’aquest article prové d’una pregunta feta per Jamaica K.L., membre del nostre Grup de Facebook on més d'11.000 persones reben ajuda amb els seus iPhones . Si encara no sou membre, us animo a participar-hi.Per què falta la barra d'estat del meu iPhone?

Falta la barra d'estat de l'iPhone perquè un problema de programari menor va fer que desaparegués. Els passos següents us guiaran a través d’alguns passos de resolució de problemes de programari que us ajudaran a solucionar el problema.Com es corregeix una barra d'estat de l'iPhone que falta

El 99% de les vegades, en reiniciar l'iPhone, es solucionarà el problema . En un iPhone 8 o versions anteriors, manteniu premut el botó d’engegada fins que apareguin a la pantalla les paraules “lliscar per apagar-se”. A continuació, llisqueu la icona d’alimentació d’esquerra a dreta per apagar l’iPhone. Espereu uns 15 segons i, a continuació, manteniu premut el botó d’engegada i deixeu-lo anar quan aparegui el logotip d’Apple.Si teniu un iPhone X o superior, manteniu premut el botó lateral i el botó de volum fins que aparegui a la pantalla el control lliscant d’alimentació i “lliscar per apagar-lo”. Feu lliscar la icona d'alimentació d'esquerra a dreta per la pantalla per apagar l'iPhone. Espereu uns 15 segons i, a continuació, manteniu premut el botó lateral per tornar a engegar l'iPhone X.

La barra d'estat del meu iPhone continua desapareixent.

De vegades, la barra d’estat desapareixerà una vegada i una altra, cosa que podria ser un indicador d’un problema de programari més profund. En lloc d’haver de reiniciar l’iPhone cada cop que desaparegui, seguiu els dos passos següents per eliminar definitivament aquest problema.

Comproveu si hi ha actualitzacions de programari

És possible que la barra d'estat de l'iPhone segueixi desapareixent a causa d'un problema amb la versió d'iOS que s'executa a l'iPhone. Els errors de programari com aquest solen solucionar-se en actualitzacions de programari posteriors, de manera que us recomanem que busqueu una actualització d’IOS a Configuració -> General -> Actualització de programari .Si hi ha una actualització disponible, toqueu Baixa i instal·la . Si teniu algun problema en el camí, consulteu el nostre article sobre què cal fer quan l’iPhone no s’actualitzi .

Realitzeu una restauració de DFU

Deixeu-me tenir clar: vosaltres gairebé sens dubte, no cal que realitzeu aquest pas. Tanmateix, si la barra d'estat de l'iPhone continua desapareixent i teniu molts altres problemes de programari al mateix temps, és possible que vulgueu fer una restauració de DFU.

Aquest tipus de restauració esborra i recarrega tot el codi del vostre iPhone, donant-li un començament completament nou i solucionant aquells problemes de programari. Consulteu el nostre article sobre com fer una restauració de DFU al vostre iPhone !

Barra d'estat: trobada.

Heu solucionat el problema amb la barra d’estat de l’iPhone i torna a aparèixer a la part superior de la pantalla. La propera vegada que falti la barra d’estat de l’iPhone, sabreu com solucionar el problema. No dubteu a deixar-me qualsevol altra pregunta relacionada amb l’iPhone a la secció de comentaris que hi ha a continuació i no oblideu consultar les nostres Fòrum d'assistència mòbil !