Els rellotges Apple són impermeables? Aquí teniu La veritat!

Are Apple Watches WaterproofProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

Acabeu d’agafar un Apple Watch, però no ho feu si el porteu quan esteu a prop de l’aigua. 'És impermeable o només impermeable?' et preguntes. En aquest article, respondré dues grans preguntes:  1. Els rellotges Apple Watch són impermeables?
  2. Hi ha alguna diferència de resistència a l’aigua entre l’Apple Watch Series 1, 2 i 3?

Els rellotges Apple són impermeables?

Els rellotges d’Apple no ho són impermeable , però ho són resistent a l'aigua . A més, l’Apple Watch Sèrie 1 té una resistència a l’aigua diferent de la Sèrie 2 i la Sèrie 3.Resistència a l'aigua de la sèrie Apple Watch 1

L'Apple Watch Series 1 té una resistència a l'aigua de IPX7, és a dir, està dissenyat per ser resistent a l'aigua mentre està submergit fins a un metre en aigua. El 7 de l'IPX7 indica que l'Apple Watch Series One va rebre la segona puntuació IP més alta per resistència a l'aigua. La puntuació IP més alta que pot obtenir un producte per resistència a l’aigua és IPX8.Resistència a l'aigua de l'Apple Watch Series 2 i 3

Els Apple Watch Series 2 i Series 3 tenen una resistència a l’aigua de 50 metres segons la norma ISO 22810: 2010. Apple només recomana portar el vostre Apple Watch Series 2 o 3 mentre feu activitats en aigües poc profundes, com nedar voltes a la piscina. Heu d’evitar portar l’Apple Watch quan esquieu a l’aigua, navegueu i bussegeu.

Necessito activar el pany d'aigua?

Water Lock és una característica que es va introduir per a l'Apple Watch Series 2 i que encara està integrada a l'Apple Watch Series 3. És important saber que Water Lock no fa que el vostre Apple Watch sigui més resistent a l’aigua : Només bloqueja l’Apple Watch per evitar aixetes accidentals mentre l’utilitzeu a l’entorn de l’aigua.

Nota: Si inicieu un entrenament de natació a l'aigua oberta o piscina a l'aplicació Entrenament, Water Lock s'activa automàticament.com puc encendre la llanterna del meu iPhone

Per activar el bloqueig d'aigua manualment, llisqueu cap amunt des de la part inferior de la cara del rellotge i toqueu la icona de gota d'aigua. Sabreu que Water Lock està activat quan veieu la icona blava de la gota d’aigua a la part superior de la cara del rellotge.

Per sortir de Water Lock, gireu ràpidament la corona digital fins a la paraula Desbloquejat apareix a la cara del rellotge. En desbloquejar l’Apple Watch des de Water Lock, reprodueix un so que expulsa tota l’aigua que encara queda enganxada al seu altaveu.

Les bandes d’Apple Watch són impermeables?

Algunes bandes d’Apple Watch són impermeables, d’altres resistents a l’aigua i d’altres no proporcionen cap protecció contra l’aigua. Sovint, una banda serà resistent a l’aigua, però no impermeable.

Cap de les bandes d'Apple Watch que podeu comprar directament d'Apple no són resistents a l'aigua, però moltes són resistents a l'aigua. Tot i això, Apple afirma explícitament que les bandes Milanese, Link Bracelet, Leather Loop, Modern Buckle i Classic Buckle no són resistents a l'aigua.

Bandes Apple Watch de tercers

Desconfieu dels venedors de tercers que afirmen que les seves bandes d'Apple Watch són impermeables. Moltes vegades, les seves bandes ho són resistent a l'aigua , no impermeable.

Si esteu pensant en comprar una banda impermeable, busqueu la puntuació IP de la banda o qualsevol altra classificació de resistència a l'aigua. Si la banda té una puntuació IP d’IP68 o IPX8, vol dir que té el nivell més alt de resistència a l’aigua, gairebé completament impermeable.

AppleCare cobreix els danys causats per l'aigua al meu Apple Watch?

AppleCare no es refereix directament a la cobertura de danys causats per l’aigua, però sí a l’Apple Watch per dos incidents de danys accidentals, ambdós subjectes a una taxa de servei.

És important que ho sàpiga els danys causats per l’aigua no estan coberts als plans d’AppleCare per a iPhone , així que no us sorprengueu si se us demana una gran tarifa de servei d'Apple.

No podem garantir que la vostra reparació estigui coberta, però no fa mal portar el vostre Apple Watch a la vostra Apple Store local i fer-los veure. Abans d’anar-hi, us recomanem reservar cita prèvia per assegurar-vos que algú estigui disponible per ajudar-vos.

És hora de nedar algunes voltes

Ara que ja sabeu més coses sobre el vostre Apple Watch, el podeu portar amb seguretat a la platja o a la piscina. I quan algú us pregunta: 'Els rellotges Apple són impermeables?' sabreu exactament què els heu de dir! Si teniu alguna altra pregunta sobre Apple Watch, deixeu-les a continuació a la secció de comentaris.

com connectar el vostre iPhone

Gràcies per llegir,
David L.