La meva càmera de l'iPhone està borrosa. Aquí teniu Per què i la solució real.

My Iphone Camera Is BlurryProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

L'aplicació de la càmera de l'iPhone està borrosa i no sabeu per què. Obriu l'aplicació Càmera per fer una foto, però res sembla clar. En aquest article, ho faré expliqueu què heu de fer quan la càmera de l'iPhone queda borrosa !maquillatge per cobrir el melasma

Esborreu l’objectiu de la càmera

El primer que cal fer quan la càmera de l’iPhone és borrosa és simplement netejar l’objectiu. La majoria de les vegades, hi ha taques a l’objectiu i això provoca el problema.Agafeu un drap de microfibra i netegeu l’objectiu de la càmera de l’iPhone. No intenteu esborrar l’objectiu amb els dits, ja que això podria empitjorar les coses.Si encara no teniu un drap de microfibra, us ho recomanem paquet de sis venut per Progo a Amazon. Obtindràs sis excel·lents draps de microfibra per menys de 5 dòlars. Un per a tota la família!

Treu la funda de l'iPhone

De vegades, les fundes per a l'iPhone poden obstruir l'objectiu de la càmera i fer que les vostres fotos apareguin fosques i borroses. Traieu-vos la funda de l'iPhone i torneu a provar de fer-vos una foto. Mentre hi estigueu, comproveu-ho de nou per assegurar-vos que el vostre cas no estigui al revés.

Tanca i torna a obrir l'aplicació de la càmera

Si la càmera de l’iPhone encara està borrosa, és hora de debatre sobre la possibilitat d’un problema de programari. L’aplicació Camera és com qualsevol altra aplicació: és susceptible a bloquejos de programari. Si l'aplicació falla, la càmera pot semblar borrosa o completament negra.De vegades, és suficient tancar i tornar a obrir l’aplicació Camera per solucionar el problema. Primer, obriu el commutador d’aplicacions del vostre iPhone fent doble clic al botó Inici (iPhone 8 i versions anteriors) o lliscant cap amunt des de la part inferior fins al centre de la pantalla (iPhone X).

Finalment, llisqueu l’aplicació Camera des de la part superior de la pantalla per tancar-la. Sabreu que l'aplicació Camera està tancada quan ja no aparegui al commutador d'aplicacions. Proveu d'obrir una còpia de seguretat de l'aplicació Càmera per veure si s'ha solucionat el problema de borrositat.

Reinicieu l'iPhone

Si no es va solucionar el problema de tancar l'aplicació, proveu de reiniciar l'iPhone. És possible que la càmera de l'iPhone sigui borrosa perquè s'ha bloquejat una aplicació diferent o perquè l'iPhone experimenta algun tipus de problema de programari menor.

Si teniu un model d'iPhone iPhone 8 o anterior, manteniu premut el botó d'engegada fins que aparegui 'slide to power off' a la pantalla. Si teniu un iPhone X, manteniu premut el botó lateral i el botó de volum fins que aparegui 'lliscar per apagar'.

Poseu el vostre iPhone en mode DFU

Si el reinici de l’iPhone no ha funcionat, el nostre següent pas és posar l’iPhone en mode DFU. Si un problema de programari fa que la càmera de l'iPhone sigui borrosa, la restauració de DFU ho solucionarà. La 'F' a la restauració de DFU significa firmware , la programació del vostre iPhone que controla el seu maquinari, com la càmera.

Abans d’entrar en mode DFU, assegureu-vos de desar una còpia de seguretat de la informació al vostre iPhone. Quan estigueu a punt, consulteu el nostre altre article per obtenir més informació com posar el vostre iPhone en mode DFU i restaurar-lo !

Repara la càmera

Si la vostra càmera iPhone és encara borrós després d’una restauració de DFU, probablement haureu de reparar la càmera. Pot haver-hi alguna cosa enganxada a l’objectiu, com ara brutícia, aigua o altres residus.

Programa una cita al vostre Apple Store local i feu que Genius faci una ullada. Si AppleCare + no protegeix el vostre iPhone o si voleu estalviar diners, us recomanem Pols . Puls és una empresa de rereguarda a la carta que us envia directament un tècnic verificat que solucionarà el vostre iPhone in situ.

el meu iphone continua tancant les aplicacions

Actualitzeu el vostre iPhone

Els iPhones més antics no estan dissenyats per gestionar gaire el zoom de la càmera. Tots els iPhone anteriors a l'iPhone 7 es basen zoom digital enlloc de zoom òptic . El zoom digital utilitza programari per millorar la imatge i pot ser borrós, mentre que el zoom òptic utilitza el maquinari de la càmera i és molt més clar.

A mesura que la tecnologia ha avançat, els iPhones més nous han estat molt millors en fer fotografies amb zoom òptic. Consulteu el eina de comparació de telèfons mòbils a l’UpPhone per trobar iPhones amb un zoom òptic excel·lent. L’iPhone 11 Pro i l’11 Pro Max admeten zoom òptic 4x.

Puc veure clar ara!

La càmera de l'iPhone està fixa i podeu continuar fent fotografies sorprenents. Espero que compartiu aquest article a les xarxes socials amb algú que conegueu i que voldria saber què fer quan la càmera de l'iPhone estigui borrosa. Si teniu alguna altra pregunta que vulgueu fer, deixeu un comentari a continuació.

Gràcies per llegir,
David L.