Com diferenciar el vidre i el vidre

How Tell Difference Between GlassProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

l'iPhone 5 no s'apagarà
Com diferenciar el vidre i el vidre

Quina diferència hi ha entre vidre i vidre? .

R: La resposta és c. El cristall té un contingut de plom com a mínim del 24%, mentre que el vidre no en té.

Termes genèrics: Els gots emmagatzemats als armaris de la cuina de la majoria de la gent s’anomenen cristalleria quotidiana. Aquests articles tenen una qualitat robusta, gairebé indestructible, que els ajuda a suportar centenars de rentats de plats i caigudes en picat de taulells i taulells. La cristalleria reservada per a ús més fi: copes amb dibuixos gravats i tiges primes amb llapis, per exemple, sovint s’anomena cristall. Però és realment de cristall?

El cristall és en realitat un tipus de vidre que s’agraeix pels seus detalls fins, així com per la seva refracció i claredat. El vidre, al revés, és una mica més aspre. Pot ser complicat distingir-los d'un cop d'ull per a una persona normal. Tanmateix, si esteu pensant en comprar un joc de vidre car, no estaria malament conèixer les diferències entre aquests dos per fer una bona compra.

Cristall

 • Refracta la llum (per exemple, brillant)
 • més durador; la vora es pot fer molt prima
 • És porós i normalment no apta per al rentavaixelles
 • opcions de plom i sense plom
 • Car ($$$)

Vidre

 • Normalment més assequible ($)
 • No és porós i apte per al rentavaixelles
 • El vidre borosilicat proporciona una opció de vidre resistent de gamma alta

Avantatges del vidre

Hi ha molts tipus de vidre, per tant, n’hi ha prou amb dir que aquest article és senzill. Dit això, l’avantatge principal del vidre és que no és porós i inert, és a dir, que no absorbirà els aromes químics ni es corrodirà si el renteu al rentaplats.

La majoria de copes de vi de vidre tindran un llavi a la vora per a una major durabilitat, cosa que no és una característica desitjable per gaudir del vi. Per això, les copes de vi de vidre tendeixen a fabricar-se i vendre-se de manera més barata. No obstant això, hi ha un tipus de vidre amb un gran potencial i és el vidre de borosilicat. Té una alta durabilitat, calor i resistència a les ratllades –Si coneixeu les tasses de vidre de cafè bodum, també es fan amb borosilicat.

Avantatges de Crystal

Cristall és un terme una mica enganyós, en realitat s’hauria de dir vidre de plom (o vidre mineral) perquè no té una estructura cristal·lina. Els avantatges del cristall és la seva capacitat per ser filat prim. Això és útil específicament per a copes de vi a la vora / vora de la copa, on poden ser molt fines, però encara força fortes.

El vidre de plom també refracta la llum, cosa que és molt desitjable quan s’enfonsa el vi. Hi ha un altre tipus de vidre que emocionarà les persones amb rentaplats anomenat cristall sense plom. Normalment es fa amb magnesi i zinc. El vidre sense plom no només és resistent, sinó que molts són aptes per al rentavaixelles. No és que n’hagués ficat mai cap al rentaplats, però sí els restaurants, perquè tu també puguis.

Cristall sense plom vs plom

Pel que fa a la qualitat, els dos tipus de vidre, sense plom i sense plom, es poden elaborar en ulleres molt fines. Tradicionalment, tots els vidres de cristall eren vidres amb plom i molts d’ells encara ho són. No és perillós com un got perquè el vi no s’exposa a la cristalleria el temps suficient per lixiviar el plom. Això només passa a l'emmagatzematge a llarg termini, per exemple, si hagueu de guardar el whisky durant més d'una setmana en un decantador de whisky de vidre.

No tots els cristalls s’igualen

Al Regne Unit, un producte de vidre ha de contenir almenys un 24% de contingut mineral. El percentatge de matèries minerals i afectarà la força del cristall. Als Estats Units, però, hi ha poca regulació associada al terme vidre de vidre i els fabricants poden fer un mal ús del terme.

Quin és millor?

A l’hora d’escollir copes de vi, la millor manera de començar és pensar la vostra situació personal.

 • Si no us agraden les coses que es renten les mans, busqueu vidre sense plom o vidre estàndard
 • Si trenqueu les coses amb freqüència, aneu a buscar vidre i continueu de festa.
 • Si voleu tenir el millor, obteniu un cristall filat a mà
 • Si estimes la teva mare, compra-li també el cristall.

Per exemple, si teniu fills o gats, és possible que vulgueu optar per una solució de cristalleria assequible o unes ulleres sense tija que tinguin menys probabilitats de ser enderrocades. Dit això, si només podeu tenir 1 o 2 gots de vidre especials per apreciar el vi de tant en tant, marquen una gran diferència en l’experiència del tast, encara que només sigui una sensació.

Cristall sovint s’utilitza com a terme genèric per a qualsevol cristalleria que tingui una forma més elegant que la cristalleria o els pots de gelatina que s’utilitzen cada dia. Tot i això, no sempre és una etiqueta precisa.

Mantenir els estàndards: segons John Kennedy, cap de serveis tècnics de Waterford a Waterford, Irlanda, hi ha pautes molt específiques sobre allò que constitueix el cristall real. Kennedy assenyala els tres criteris principals per al cristall: un contingut de plom superior al 24%, una densitat superior al 2,90 i un índex reflectant d’1,545.

Aquestes especificacions van ser establertes el 1969 per la Unió Europea, el principal bloc comercial de 15 països europeus. Kennedy diu que els Estats Units mai no van establir els seus propis criteris, però accepten la norma europea a efectes duaners.

Treure el lideratge: segons Kennedy, l’ingredient clau del cristall és el plom. El cristall de Waterford té tradicionalment un contingut de plom al voltant del 32 per cent. Tot i que alguns objectes de vidre més fins poden contenir plom, qualsevol cosa per sota de l’estàndard del 24% no es considera cristall. Les cristalleries habituals contenen al voltant del 50% de sílice (sorra), però no contenen plom.

És real? Pot ser difícil distingir el cristall real dels aspirants de cristall. Segons Kennedy, només un expert pot detectar cristalls reals a la vista. No obstant això, hi ha algunes característiques distintives que ajuden a detectar allò real. A causa de l’alt contingut de plom, els cristalls sonen tan tocats amb tanta suavitat i són més pesats que els objectes de vidre habituals. També té un color platejat brillant. Quan es manté a la posició correcta, la refracció i la dispersió de la llum del cristall crea un arc de Sant Martí de matisos.

Continguts