Les aplicacions desinstal·lades utilitzen dades al meu iPhone. (No, no ho són.)

Uninstalled Apps Are Using Data My Iphone

Us desplaceu Configuració -> Mòbil per determinar quines aplicacions fan servir més dades al vostre iPhone i us trobeu amb alguna cosa inesperada al final de la llista: les aplicacions que ja heu desinstal·lat encara utilitzeu les vostres dades mòbils. Com és això fins i tot possible? Afortunadament, no ho és i no ho és.

En aquest article, aclariré la confusió per què sembla que les aplicacions desinstal·lades segueixen utilitzant dades al vostre iPhone, perquè pugueu estar tranquils sabent que les vostres aplicacions no han tornat a utilitzar les vostres dades de més enllà de la tomba.En primer lloc, enteneu per a què serveix realment Configuració -> Mòbil

La secció Mòbil de Configuració està dissenyada per donar-vos una idea precisa quantes dades heu utilitzat des de la darrera restauració de les estadístiques . Si esteu revisant el vostre pla de dades i no sabeu per què, aquesta llista pot salvar la vida.settings ->cellular settings ->cellularAplicacions desinstal·lades: què hi ha? De debò Passant

Imagineu aquest escenari: el mes passat vau superar el límit de dades mòbils. Heu trobat el meu article sobre què fa servir les dades mòbils als iPhones i navegueu per la llista d'aplicacions a Configuració -> Mòbil .

Quan arribeu al final de la llista, ho observeu Aplicacions desinstal·lades He estat utilitzant dades també, però això és el que realment succeït:

Fa dues setmanes, vau desinstal·lar l’aplicació Yelp. Aquesta aplicació havia utilitzat 23,1 MB (megabytes) de dades entre el moment en què restablíeu les estadístiques i el moment en què heu suprimit l'aplicació.cellular 'data-wp-pid = 3734 data-lazy-> yelp app in settings ->cellular Si desapareixien les dades que feia servir l'aplicació Yelp abans de suprimir-les Configuració -> Mòbil en suprimir-la, la quantitat total de dades mòbils que havia utilitzat l'iPhone seria inexacta. Per mantenir el total correcte, el vostre iPhone va afegir els 23,1 MB de dades de Yelp a les aplicacions desinstal·lades.

Les aplicacions desinstal·lades no utilitzen dades al vostre iPhone. 'Aplicacions desinstal·lades' és la suma total de dades que han utilitzat les aplicacions que heu desinstal·lat de l'iPhone des de l'última vegada que vau tocar Restablir estadístiques.

Aplicacions desinstal·lades: la prova

Prenem el nostre escenari teòric i el posem a prova. Veurem les aplicacions desinstal·lades a Configuració -> Mòbil al meu iPhone, desinstal·leu l'aplicació Yelp i comproveu si les dades que l'aplicació Yelp havia utilitzat anteriorment s'afegeixen a les aplicacions desinstal·lades.

Abans de desinstal·lar-la, l’aplicació Yelp utilitzava 23,1 MB de dades mòbils i la quantitat total d’aplicacions de dades que he desinstal·lat anteriorment és de 49,7 MB.

Elimino l’aplicació Yelp i torno a Configuració -> Mòbil . Noto dues coses de seguida: l’aplicació Yelp ha desaparegut i les aplicacions desinstal·lades han augmentat fins als 74,6 MB.

Com he dit més amunt, hauríem de poder agafar la quantitat total de dades que ha utilitzat l’aplicació Yelp (23,1 MB) i afegir-la al total anterior d’aplicacions desinstal·lades (49,7 MB) i acabar amb el nou total d’aplicacions desinstal·lades de 74,6 MB. Però no ho fem.

Quan vam desinstal·lar l’aplicació Yelp, hauríem d’haver acabat amb un total de 72,8 MB a les aplicacions desinstal·lades. L’1,8 MB addicional significa que l’aplicació Yelp va ser responsable de les dades d’1,8 MB de la secció anomenada Serveis del sistema , que probablement es va utilitzar en determinar la meva ubicació.

iPod bloquejat en mode auriculars

settings ->cel·lular -> data-wp-pid = 3739 data-lazy-> dels serveis del sistema <img src= Mòbil només mostra la quantitat de dades que cada aplicació ha enviat i rebut entre el vostre iPhone i el vostre operador sense fils (AT&T, Verizon, etc.).

Si voleu saber quines aplicacions són mitjançant memòria a l'iPhone, aneu a Configuració -> General -> Emmagatzematge i ús d'iCloud i toqueu Gestiona l’emmagatzematge a la secció Emmagatzematge.

Aplicacions desinstal·lades, posades a punt

Ara que heu après que les aplicacions desinstal·lades són simplement la quantitat total d’aplicacions de dades utilitzades abans de desinstal·lar-les, podeu estar segur que les vostres aplicacions no utilitzen dades de més enllà de la tomba. Si us pregunteu sobre quines aplicacions realment són mitjançant dades del vostre iPhone, consulteu el meu article anomenat Què utilitza les dades a l'iPhone? .

Gràcies per llegir i recordeu de pagar-ho endavant,
David P.