La pantalla del meu iPad està borrosa. Aquí teniu la solució real.

My Ipad Screen Is BlurryProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

La pantalla del vostre iPad sembla una mica borrosa i no esteu segur del perquè. Independentment del que intenteu, no podeu veure clarament res al vostre iPad. En aquest article t’explicaré per què la pantalla de l'iPad és borrosa i us mostra com solucionar el problema !Reinicieu l'iPad

El primer que cal fer quan la pantalla de l’iPad és borrosa és apagar-la i tornar-la a engegar. De vegades, això pot solucionar un error de programari menor que podria fer que la pantalla sembli borrosa.Per apagar l’iPad, manteniu premut el botó botó d'encendre fins llisqueu fins a apagar-lo apareix. Si el vostre iPad no té cap botó d'inici, manteniu premut simultàniament Botó superior i qualsevol botó de volum simultàniament. Feu lliscar el dit d’energia vermella d’esquerra a dreta per sobre de les paraules llisqueu fins a apagar-lo .Espereu uns instants i, a continuació, manteniu premut el botó d’engegada fins que aparegui el logotip d’Apple per tornar a engegar l’iPad.

Si la pantalla del vostre iPad està bloquejada, restabliu-la de manera completa. Mantén premut el botó d'inici i el botó d'engegada simultàniament fins que la pantalla es posi negra i aparegui el logotip d'Apple.Si el vostre iPad no té cap botó d'inici: premeu i deixeu anar ràpidament el botó per augmentar el volum, premeu i deixeu anar ràpidament el botó per baixar el volum i, a continuació, manteniu premut el botó superior fins que la pantalla s'enfosqueixi i aparegui el logotip d'Apple.

La pantalla queda borrosa quan utilitzeu una aplicació específica?

Si la pantalla de l'iPad només queda borrosa quan obriu una aplicació específica, és possible que hi hagi un problema, no la pantalla de l'iPad. Les aplicacions codificades per desenvolupadors aficionats poden causar estralls al vostre iPad i causar molts problemes de programari.

Podeu comprovar si una aplicació es bloqueja constantment al vostre iPhone si aneu a Configuració -> Privadesa -> Analítica -> Dades d'Analytics . Si veieu el nom d’una aplicació llistat aquí una vegada i una altra, podria indicar un problema de programari amb aquesta aplicació.

La forma més ràpida de solucionar problemes de programari amb una aplicació problemàtica és eliminar-la. Podríeu provar de reinstal·lar l'aplicació després, però probablement és millor trobar una alternativa.

apagada de la pantalla de l'iPhone 6 més

Mantén premuda la icona d'una aplicació fins que aparegui el menú. Aixeta Suprimeix l'aplicació i, a continuació, toqueu Suprimeix per confirmar la vostra decisió.

La pantalla queda borrosa quan reprodueix vídeos en directe?

Sovint, la pantalla de l'iPad només queda borrosa quan reprodueixes vídeos. La majoria de les vegades, això és el resultat d’un vídeo de baixa qualitat, no un problema relacionat directament amb el vostre iPad.

Els vídeos es reprodueixen normalment de baixa qualitat (360p o inferior) per una de les dues raons:

  1. Velocitat d'internet lenta.
  2. Configuració de la qualitat del vídeo.

Malauradament, podeu fer molt si la velocitat d’Internet és lenta, a part de reiniciar l’encaminador o actualitzar el vostre pla d’Internet. Quan sigui possible, emetre vídeo mitjançant Wi-Fi en lloc de dades mòbils per obtenir una qualitat de transmissió més fiable.

La configuració de la qualitat del vídeo normalment es pot ajustar dins d’una aplicació de reproducció de vídeo. Per exemple, podeu tocar el botó de configuració (icona d'engranatge) i triar a quina qualitat voleu veure el vídeo. Com més gran sigui el número, més nítid serà el vídeo.

Poseu el vostre iPad en mode DFU

Una restauració DFU és el tipus més profund de restauració de l'iPad. Tot el codi de l'iPad s'esborra i es torna a carregar, restablint la configuració predeterminada de fàbrica de l'iPad.

Aquest pas ens permet eliminar completament la possibilitat d'un problema de programari a l'iPad. Si la pantalla de l'iPad encara queda borrosa després d'una restauració de DFU, probablement l'haureu de reparar.

Abans de posar el vostre iPad en mode DFU, assegureu-vos de crear una còpia de seguretat perquè no perdeu cap dada ni informació personal. Un cop hàgiu desat una còpia de seguretat, consulteu el nostre Tutorial de restauració de l'iPad DFU per aprendre a posar el vostre iPad en mode DFU.

Va caure l'iPhone i ara la pantalla és negra

Feu una còpia de seguretat del vostre iPad mitjançant iTunes

Connecteu l'iPad a iTunes i feu clic al botó de l'iPad a prop de l'extrem superior esquerre de la pantalla. A continuació, feu clic a Feu una còpia de seguretat ara .

Feu una còpia de seguretat del vostre iPad mitjançant Finder

Si teniu un Mac amb MacOS Catalina 10.15 o posterior, feu una còpia de seguretat del vostre iPad amb Finder. Connecteu el vostre iPad al Mac mitjançant un cable de càrrega. Obert Cercador i feu clic al vostre iPad a sota Ubicacions .

Feu clic al cercle que hi ha al costat Feu una còpia de seguretat de totes les dades del vostre iPad en aquest Mac . A continuació, feu clic a Feu una còpia de seguretat ara .

Opcions de reparació de l'iPad

És hora de començar a explorar les opcions de reparació si la pantalla del vostre iPad encara és borrosa. El vostre primer viatge probablement hauria de ser l’Apple Store, sobretot si teniu un pla de protecció AppleCare + per al vostre iPad. Un tècnic d’Apple o Genius us podrà ajudar a determinar si és necessària una reparació.

Recorda't de concertar una cita a la vostra propera Apple Store abans d’entrar-hi. Sense una cita programada, és possible que passeu la major part del dia a la botiga d’Apple esperant el servei.

Puc veure clar ara

La pantalla de l'iPad torna a quedar clara i tot queda fantàstic. Sabreu exactament com solucionar el problema la propera vegada que la pantalla de l'iPad estigui borrosa. No dubteu a deixar qualsevol altre comentari o pregunta que tingueu a la secció de comentaris a continuació.