¿L'iPhone ES 2 és resistent a l'aigua? Aquí està la veritat!

El Iphone Se 2 Es Resistente Al AguaProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

L'iPhone SE 2 acaba de ser llançat i vols saber més a l'respecte. Et preguntes si l'iPhone ES 2 és resistent a l'aigua com altres telèfons intel·ligents nous. En aquest article, respondré la pregunta: és resistent a l'aigua l'iPhone SE 2 ?per què es reinicia el meu iphone 7?

¿L'iPhone ES 2 és resistent a l'aigua?

Tècnicament, l'iPhone ES 2 és resistent a l'aigua, no és a prova d'aigua. L'iPhone ES de segona generació té una classificació de protecció d'ingrés de IP67. Això vol dir que està dissenyat per ser resistent a l'aigua quan es submergeix en l'aigua, fins a un metre de profunditat, per fins a trenta minuts.Què significa IP67?

Els iPhones es classifiquen segons la resistència a la pols i a l'aigua amb una classificació IP . IP vol dir protecció contra l’entrada o protecció internacional (En altres proteccio contra l'ingrés de pols i aigua). Als dispositius classificats en aquesta escala se'ls assigna un puntuació de 0-6 (primer número) per resistència a la pols i 0-8 (segon número) per resistència a l'aigua. Com més gran sigui el nombre, millor serà la puntuació.Molts smartphones de primera línia, inclosos el Samsung Galaxy S20 i el iPhone 11 Pro Max , Tenen índexs de protecció d'ingrés de IP68.

Encara que l'iPhone ES 2 no és tan resistent a l'aigua com altres telèfons intel·ligents llançats recentment, hauria de sobreviure si ho deixes caure en un vàter o en una piscina. Simplement no esperis que sigui completament funcional si es deixa caure a el fons d'un llac!

com saber si a una dona oncològica li interessa

Pots ajudar a mantenir el teu iPhone ES (2a generació) protegit per la compra d'una bossa impermeable per telèfon. Mira el nostre altre article per aprendre sobre les millors bosses impermeables per a telèfons !¿AppleCare protegeix els danys causats per l'aigua?

El dany per líquid no està cobert per AppleCare +. La capacitat de resistència a l'aigua de qualsevol telèfon marcat com 'resistent a l'aigua' es degrada amb el temps. Els fabricants no poden garantir que el teu telèfon sobreviurà a l'exposició perllongada a l'aigua.

posar l'iPhone 6s en mode dfu

No obstant això, la reparació de el dany per líquid que és classificat com a dany accidental, té un cost més baix que un reemplaçament regular. AppleCare + cobreix dos incidents de danys accidentals. Pueded verificar si el teu iPhone ES 2 està cobert ingressant el teu número de sèrie (IMEI) en el lloc web d'Apple.

iPhone ES 2 Resistència a l'aigua: Explicat!

Esperem que aquest article t'ajudi a entendre la resistència a l'aigua de l'iPhone ES 2. La propera vegada que algú et pregunti si l'iPhone ES 2 és resistent a l'aigua, ¡sabràs exactament què dir-los! Deixa un comentari a continuació si tens alguna altra pregunta.