Per què el meu iPhone continua desconnectant-se del WiFi? Aquí teniu La veritat!

Why Does My Iphone Keep Disconnecting From Wifi





El vostre iPhone no es manté connectat a WiFi i no esteu segur de per què. Independentment del que proveu, el vostre iPhone es desconnecta d’Internet. En aquest article, ho faré us mostrarà què heu de fer quan el vostre iPhone continua desconnectant-se del WiFi !

Desactiveu i torneu a activar el Wi-Fi

En primer lloc, proveu d’activar i tornar a activar la Wi-Fi. És possible que hi hagi un problema de connectivitat menor que continuï desconnectant l’iPhone del WiFi.







Anar a Configuració -> Wi-Fi i toqueu l'interruptor de la part superior de la pantalla per desactivar la Wi-Fi. Torneu a tocar el commutador per tornar a activar la Wi-Fi.





Apagueu i torneu a engegar l'iPhone

Apagar i tornar a engegar l’iPhone és una altra manera de solucionar un problema menor de programari i intentar solucionar-lo. Si apagueu l'iPhone, tots els seus programes s'apagaran i es tornaran a activar quan torneu a engegar l'iPhone.

Per apagar un iPhone 8 o versions anteriors, manteniu premut el botó d’engegada fins que aparegui a la pantalla “slide to power off”. Si teniu un iPhone X o posterior, mantingueu premuts simultàniament el botó lateral i el botó de baixar el volum fins que aparegui 'lliscar per apagar'.







Feu lliscar la icona d'energia vermella d'esquerra a dreta per apagar l'iPhone. Espereu uns instants i, a continuació, manteniu premut el botó d’engegada (iPhone 8 o anterior) o el botó lateral (iPhone X o versions posteriors) fins que aparegui el logotip d’Apple a la pantalla per tornar a engegar l’iPhone.

Reinicieu el router WiFi

Mentre reinicieu l'iPhone, proveu de reiniciar-lo també. De vegades, els problemes de WiFi estan relacionats amb l’encaminador i no amb l’iPhone.

Per reiniciar l’encaminador, desconnecteu-lo de la paret i torneu-lo a endollar. És tan senzill. Mireu l’altre article per obtenir més informació passos avançats de resolució de problemes del router Wi-Fi .

Oblida la teva xarxa WiFi i torna a connectar-te

El vostre iPhone desa informació sobre la vostra xarxa WiFi i com unir-se a la seva xarxa WiFi quan us hi connecteu per primera vegada. Quan la manera en què el vostre iPhone es connecta a la vostra xarxa WiFi canvia, pot causar diversos problemes.

Primer, oblidarem la vostra xarxa WiFi, que l’esborra completament de l’iPhone. Quan torneu a connectar l’iPhone a la vostra xarxa WiFi, serà com si us hi connectés per primera vegada.

Per oblidar la xarxa WiFi del vostre iPhone, aneu a Configuració -> Wi-Fi i toqueu el botó d'informació (busqueu la i blava) al costat del nom de la vostra xarxa WiFi. A continuació, toqueu Oblida aquesta xarxa .

informació wifi oblida aquesta xarxa a l

Ara que s'ha oblidat la vostra xarxa Wi-Fi, torneu a Configuració -> Wi-Fi i cerqueu el nom de la vostra xarxa a sota Trieu una xarxa . Toqueu el nom de la vostra xarxa i, a continuació, introduïu la contrasenya WiFi per tornar a connectar-vos a la vostra xarxa WiFi.

Restableix la configuració de xarxa

Restablir la configuració de xarxa de l’iPhone esborra tots els paràmetres de Wi-Fi, Bluetooth, mòbils i VPN i els restaura als valors predeterminats de fàbrica. Això vol dir que haureu de tornar a introduir les contrasenyes Wi-Fi, tornar a connectar els vostres dispositius Bluetooth i tornar a configurar la vostra VPN si en teniu.

Si hi ha un problema de programari amb la configuració de Wi-Fi del vostre iPhone, normalment restablir la configuració de xarxa. Anar a Configuració -> General -> Restableix i toqueu Restableix la configuració de xarxa . A continuació, toqueu Restableix configuració de xarxa per confirmar. L'iPhone s'apagarà, restablirà la configuració de la xarxa i es tornarà a engegar.

DFU Restaura el teu iPhone

Si el vostre iPhone continua desconnectant-se del WiFi, és hora de posar-lo en mode DFU i restaurar-lo. Una restauració de DFU esborra i torna a carregar tot el codi del vostre iPhone, que segur que solucionarà qualsevol problema profund de programari. Consulteu la nostra guia de restauració en profunditat de DFU per aprendre com posar qualsevol iPhone en mode DFU !

Exploració d’opcions de reparació

És hora de començar a explorar les opcions de reparació si l’iPhone encara es desconnecta de la xarxa WiFi. És possible que l’antena que connecta l’iPhone a WiFi s’hagi malmès, cosa que dificulta la connexió i la permanència de l’iPhone.

per què no s’activa l’alarma del meu iPhone?

Programa una cita a la teva Apple Store local si teniu previst tenir el Genius Bar, doneu-hi una ullada. També us recomanem un empresa de reparació a demanda anomenada Puls , que us pot enviar un tècnic certificat en tan sols una hora.

Si voleu que hi hagi algun problema, us recomanem que us poseu en contacte amb el fabricant del vostre encaminador WiFi. Google nom del fabricant del vostre enrutador i cerqueu un número d’assistència al client per fer rodar la pilota.

Connectivitat WiFi: fix!

Heu solucionat el problema amb el vostre iPhone i ara continua connectat a WiFi. La propera vegada que el vostre iPhone continuï desconnectant-se del WiFi, sabreu com solucionar el problema. Deixeu qualsevol altra pregunta o comentari que tingueu a la secció de comentaris a continuació.

Gràcies per llegir,
David L.