El meu iPhone està bloquejat en mode Auriculars. Aquí teniu la veritable solució.

My Iphone Is Stuck Headphones ModeProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

Ets absolutament segur que els auriculars no estan connectats a l’iPhone, perquè no. Es veu 'Auriculars' a sobre del control lliscant de volum quan premeu els botons de volum, però l'iPhone no emet cap so. Heu provat de fer un restabliment complet, de posar els auriculars i tornar-los a treure, però no funciona. En aquest article t’explicaré per què el vostre iPhone està bloquejat en mode auriculars? , un fantàstic truc per treure brossa de la presa per a auriculars o del port Lightning , i com solucionar definitivament el problema !El meu iPhone no té una presa per a auriculars. Com es pot enganxar en mode auriculars?

Apple va desfer-se de la presa dels auriculars quan va llançar l'iPhone 7. Va ser molt controvertit en aquell moment, però molta gent ha passat a utilitzar auriculars Bluetooth com els AirPods.Tot i això, Apple no va eliminar completament la possibilitat d’utilitzar auriculars amb cable en els nous iPhones. La compra d’un model d’iPhone 7 o més recent inclou un parell d’auriculars amb cable que es connecten directament al port Lightning de l’iPhone (també conegut com a port de càrrega).Un nou iPhone 7, 8 o X també inclou un dongle que us permet connectar els vostres antics auriculars al port Lightning de l’iPhone. Tot i això, Apple va deixar d’incloure aquest dongle amb l’iPhone XS, XS Max i XR.

Tot i que l’iPhone 7 i els models més nous no tenen un connector d’auriculars tradicional, encara es poden quedar atrapats en mode d’auriculars. Els passos següents us ajudaran a solucionar qualsevol model d'iPhone que estigui bloquejat al mode d'auriculars.

què vol dir quan la mà esquerra us fa picar

No, iPhone, allà No ho són Auriculars endollats.

El vostre iPhone està bloquejat en mode auriculars perquè creu que els auriculars estan connectats a la presa per a auriculars o al port Lightning, tot i que no ho són. Normalment, això es deu a un problema amb la presa per a auriculars o el mateix port Lightning. El 99% de les vegades és un problema de maquinari, no un problema de programari.Elimineu la possibilitat d'un problema de programari

La manera més senzilla d’assegurar-vos que un problema de programari no faci que l’iPhone quedi atrapat en mode d’auriculars és apagueu-lo i torneu-lo a encendre. Per apagar l'iPhone, manteniu premut el botó d'engegada (també conegut com a botó Sleep / Wake) i feu lliscar el botó situat al costat de 'lliscar per apagar' per la pantalla.

Si teniu un iPhone X o superior, manteniu premut el botó lateral i el botó de volum fins que aparegui a la pantalla 'lliscar per apagar'. Feu lliscar la icona d’alimentació d’esquerra a dreta per apagar l’iPhone X o una versió més recent.

El vostre iPhone pot trigar uns 20 segons aproximadament i això és completament normal. Per tornar a engegar l’iPhone, manteniu premut el botó d’engegada (iPhone 8 i versions posteriors) o el botó lateral (iPhone X i versions posteriors) fins que aparegui el logotip d’Apple a la pantalla. Podeu deixar anar el botó d’engegada o el botó lateral quan aparegui el logotip d’Apple.

Si l’iPhone encara està bloquejat al mode d’auriculars després de tornar-lo a engegar, hi ha un problema de maquinari amb l’iPhone. En aquest punt, aquest problema està sent causat per una de les dues possibilitats:

  • Les deixalles que s’enganxen a la presa dels auriculars o al port Lightning enganyen l’iPhone pensant que els auriculars estan endollats.
  • La presa per a auriculars o el port Lightning estan danyats físicament o per líquids.

Mireu l'interior del vostre iPhone

Agafa una llanterna i il·lumineu-lo a l'interior de la presa per a auriculars o del port Lightning de l'iPhone. Hi ha restes enganxades a l’interior? He vist de tot, des de l’arròs, fins al marró marró, fins a consells trencats d’auriculars barats ficats a dins. Intentar extreure alguna cosa de la presa per a auriculars o del port Lightning del vostre iPhone és extremadament difícil i alguns tècnics d’Apple ni tan sols ho intentaran.

Fer un cop d’ull a la presa per a auriculars o al port Lightning de l’iPhone pot causar danys, però la majoria de persones amb qui he treballat van estar d’acord que valia la pena el risc, perquè realment no tenien res a perdre. Si m’hagués d’endevinar, diria que vaig tenir èxit aproximadament el 50% del temps quan vaig intentar extreure alguna cosa del connector d’auriculars d’un client quan treballava a una botiga d’Apple.

Com puc treure brossa de la presa per a auriculars del meu iPhone?

No hi ha una manera correcta de fer-ho i Apple Stores no disposa d’eines dissenyades per extreure deixalles de les preses d’auriculars. Allà són , però, alguns trucs no oficials que de vegades fan servir els tècnics d’Apple per treure coses. Aneu amb compte: cap d'aquests mètodes és aprovat per Apple, ja que sí llauna causar danys, però he tingut èxit amb cadascun d’ells en situacions diferents.

El truc BIC Pen

Tenia moltes ganes d’escriure aquest article per poder compartir aquest truc amb vosaltres. Un Apple Genius em va mostrar com fer-ho i encara crec que és brillant. Tingueu en compte: la vostra ploma no ho farà sobreviu a aquest procediment. A continuació s’explica com utilitzar un bolígraf BIC per eliminar els residus del connector per a auriculars d’un iPhone:

  1. Utilitzeu un bolígraf BIC estàndard i traieu-ne la tapa.
  2. Utilitzeu alicates per treure la punta del llapis de la carcassa de plàstic.
  3. La punta s’uneix a un cartutx circular de plàstic que conté la tinta.
  4. L 'extrem oposat del cartutx és el perfecte mida per eliminar les restes de la presa dels auriculars.
  5. Introduïu aquest extrem a la presa dels auriculars i gireu-lo suaument per afluixar els residus i, a continuació, sacseu-lo del vostre iPhone o iPad.

Amb aquest truc he desat moltes preses d’auriculars. Aneu amb compte de no prémer massa fort. Si les deixalles no surten, passeu al següent consell.

Aire comprimit

Proveu d’utilitzar una llauna d’aire comprimit per bufar aire directament a la presa d’auriculars de l’iPhone. Això pot funcionar fins i tot si no hi veieu res encallat. L’aire comprimit pot afluixar les deixalles prou per sacsejar-les o bufar-les completament. Sigues suau: no clavis la mànega completament a la presa d’auriculars del teu iPhone i comença a bufar. Comenceu des de l'exterior de l'iPhone i obriu-vos camí.

Si no teniu una llauna d’aire comprimit, vosaltres llauna proveu de fer-ho volar vosaltres mateixos, però no m'agrada especialment aquesta opció perquè la nostra respiració conté humitat que pot danyar els circuits interns del vostre iPhone. Si creieu que no teniu res a perdre, proveu-ho.

Pinces

De debò les pinces fines de vegades poden arribar fins a l'interior suficient per treure un tros d'arròs o altres residus de la presa per a auriculars d'un iPhone. L’ús de pinces és, però, arriscat. S’assembla molt al joc anomenat Operation (de Milton Bradley). És molt fàcil danyar els laterals del connector per a auriculars si s’introdueix una pinça massa lluny.

No ho recomano, però ...

Algunes persones expertes en tecnologia (i en secret, alguns Apple Geniuses) han tingut èxit en extreure les deixalles de les preses d’auriculars de l’iPhone, desmuntant l’iPhone i traient les deixalles de la part inferior del connector per a auriculars. Hi ha alguns excel·lents guies de demolició d'iPhones si voleu provar-ho, però No us recomano que ho feu.

Com puc treure escombraries del port Lightning del meu iPhone?

Igual que una presa per a auriculars, pot ser difícil eliminar els residus i les deixalles d'un port Lightning. La forma més segura d’eliminar les deixalles d’un port Lightning de l’iPhone és utilitzar un pinzell antiestàtic.

Si intenteu netejar el port Lightning amb un objecte com un clip o una xinxeta, podeu córrer el risc de provocar una càrrega elèctrica a l’iPhone, cosa que podria causar encara més danys. Els escuradents també són arriscats, ja que poden trencar-se i quedar-se atrapats a l’interior del vostre iPhone.

Tot i això, la majoria de la gent no posseeix un pinzell antiestàtic i està bé. Un raspall de dents nou i no utilitzat és un bon substitut si no teniu un raspall antiestàtic.

El truc de palla de còctel

Aquest mètode també es podria anomenar el truc 'agitador de cafè', ja que es pot utilitzar qualsevol dels estris. Aplaneu la punta de l’agitador de palla o de cafè perquè pugui cabre dins del port Lightning de l’iPhone. Utilitzeu la punta plana de la palla per raspar o treure qualsevol tros del port Lightning.

L’aire comprimit i les pinces també són possibles solucions si hi ha allotjament al port Lightning de l’iPhone.

Ho he intentat tot i el meu iPhone encara està enganxat al mode auriculars.

Si el teu iPhone encara no funciona després d’haver provat tot el que s’ha indicat anteriorment; és probable que el vostre iPhone necessiti ser reparat. Normalment, la presa per a auriculars o el port Lightning d’un iPhone deixaran de funcionar per una de les dues raons:

Danys per aigua

Un dels motius més habituals perquè els iPhones es quedin bloquejats en el mode d’auriculars és el dany causat per l’aigua i, moltes vegades, la gent no sap com podria haver passat. A continuació s’explica la conversa: jo preguntaria: “Ets un atleta?” I em deien que sí. Em preguntava: 'Escoltes música quan corre o entrenes?', I tornaven a dir que sí. S’endevina què ha passat?

Moltes vegades, aquest problema es produeix quan la suor corre pel cordó dels auriculars d’un atleta. En algun moment, una petita quantitat de suor entra a la presa dels auriculars o al port Lightning i fa que el seu iPhone quedi atrapat en mode d'auriculars.

Altres tipus de danys causats per l’aigua també poden causar aquest problema, ja que no necessiten gaire. La presa per a auriculars dels iPhones més antics i el port Lightning dels iPhones més nous són dues de les úniques obertures a la part exterior de l’iPhone, cosa que els fa particularment susceptibles a danys causats per l’aigua. Fins i tot si la resta d’un iPhone funciona perfectament després de mullar-se, és possible que la presa per a auriculars o el port Lightning no funcionin.

Dany físic

Si el vostre iPhone es trenca en 1000 trossos, probablement sabreu què passa. Si encara està en una sola peça, hi ha un altre motiu molt comú pel qual els iPhones queden bloquejats al mode d’auriculars: La presa per a auriculars o el port Lightning s’allunyen de la placa lògica.

'Espera un segon. Mantinc el meu iPhone endinsat genial forma.'

Connectar els auriculars dins i fora de l’iPhone hauria de ser-ho mai causar aquest problema. Mai no l’he vist produir-se per un ús normal. Aquí teniu la pregunta que em faria: 'Emporteu els auriculars al voltant de l'iPhone quan no el feu servir?' El client diria que sí. (Penseu-hi, el mateix Geni que em va dedicar al truc de llapis BIC també em va dir això. Li donaria crèdit si no pensés que podria tenir problemes.) Es pot endevinar què va passar aquí ?

Al cap d’un temps, la tensió dels auriculars embolicats al voltant de l’iPhone a l’extrem connectat a la presa d’auriculars o al port Lightning es fa tan gran que comencen a apartar-se completament de la placa lògica. Està bé embolicar els auriculars al voltant de l’iPhone, sempre que els desconnecteu quan ho feu.

Malauradament, si esteu llegint això, és probable que el dany ja estigui fet i que hàgiu de reparar l’iPhone.

Opcions de reparació: Apple vs. Puls

Aquest problema és especialment frustrant per a les persones que van a l 'Apple Store perquè només Opció de reparació que Apple ofereix per solucionar el trencament d'un auricular substituir tot l'iPhone. Molta gent simplement s’hi nega, en lloc d’això, opta per utilitzar un auricular Bluetooth o un suport per a altaveus per fer i rebre trucades, però és un inconvenient important quan el so no funciona al vostre iPhone.

El cas és similar per als ports Lightning de l'iPhone trencats. Normalment, Apple només substituirà el vostre iPhone si el seu port Lightning no funciona. La substitució està coberta per la vostra garantia AppleCare +.

Per empitjorar les coses, els residus enganxats a la presa d’auriculars de l’iPhone o al port Lightning no estan coberts a la garantia, de manera que es pot reparar aquest simple problema. molt car.

Pols

Si voleu reparar el vostre iPhone avui mateix molt menys que Apple, Pols us trobareu a casa o en un lloc que trieu en menys d’una hora i us ofereixen una garantia de per vida sobre peces i mà d’obra.

Obteniu un nou telèfon mòbil

És possible que vulgueu plantejar-vos la possibilitat d’obtenir un telèfon nou en lloc de reparar-ne l’actual. Les reparacions de l'iPhone poden ser costoses ràpidament. Si es fa malbé més d’un component (cosa que no és estrany si heu deixat caure l’iPhone o l’heu exposat a l’aigua), l’empresa de reparacions sol substituir totes les peces, no només la presa per a auriculars. Consulteu el Eina de comparació de telèfons mòbils UpPhone per revisar les vostres opcions

Embolicant-ho

És frustrant que un iPhone quedi bloquejat en mode auriculars, perquè sembla que un simple problema hauria de tenir una solució senzilla. És lamentable que un petit tros de runa o una gota d’aigua pugui tenir un efecte tan perjudicial per al vostre iPhone. Desitjo sincerament que el vostre iPhone ja no estigui bloquejat en mode auriculars, però si és així, almenys sabreu què fer a continuació. No dubteu a deixar un comentari a continuació. M’agradaria saber de quines maneres creatives heu trobat per eliminar restes de la presa d’auriculars o del port Lightning de l’iPhone.