Spam al meu iPhone: atureu els missatges i els missatges de correu brossa.

Spam My Iphone Stop Spam Imessages

Primer va ser per correu, després van venir les trucades telefòniques i ara ja són al vostre iPhone: els missatges de correu brossa i els missatges de text apareixen tot el temps. El correu brossa és molest, però també pot ser perillós. Els llocs web als quals s’enllacen missatges de correu brossa i iMessages estan dissenyats per fer de l’espammer una comissió per una venda o, amb més freqüència, per robar el número de la targeta de crèdit d’aquesta persona i altra informació personal. En aquest article, us ho mostraré com reconèixer el correu brossa iMessage mirant un exemple del món real (no sempre és fàcil) i com deixar de rebre missatges de correu brossa i missatges de text al vostre iPhone.

què significa 10 en numerologia

La fórmula del spammer

Hi ha una fórmula provada i autèntica que els spammers utilitzen des de fa anys i la gent encara s’hi enamora cada dia. Hi ha moltíssimes coses, però només per un temps limitat, de manera que és millor que ho compreu ara mateix. Hi ha un enllaç a un lloc web on podeu obtenir l’oferta i, normalment, l’enllaç sembla legítim. Però així us aconsegueixen. Els spammers fan tot el possible perquè faci clic a aquest enllaç.Reconèixer el correu brossa és més difícil del que solia ser

Fa uns anys, els únics missatges de text que rebíem eren dels nostres familiars i amics. Actualment, també rebem textos d’empreses. Facebook, Twitter, Apple, Google i altres empreses utilitzen missatges de text com a forma de verificar la vostra identitat i enviar-vos actualitzacions. McDonalds organitza concursos on l’usuari envia un text a un número de telèfon i esbrina si ha guanyat rebent un text de resposta.Regles per mantenir-vos segur

És més difícil que mai dir quins missatges i missatges de text i iMessage són legítims i quins són correu brossa. Aquí teniu un parell de pautes que em semblen útils:  • No feu mai clic en un enllaç dins d’un iMessage ni d’un missatge de text si no reconeixeu el remitent. Està absolutament bé fer clic als enllaços enviats per la nostra família i amics, sempre que no semblin sospitosos. Si ja en teniu, explicaré què heu de fer més endavant en aquest article.
  • Apple és l'única empresa que us enviarà iMessages. Si rebeu un iMessage de qualsevol altra empresa, és correu brossa. iMessage és el servei de missatgeria d’Apple i només funciona amb productes d’Apple. Si no esteu segur de si el missatge que heu rebut és un iMessage o un missatge de text normal, busqueu al quadre on escriviu la resposta a la part inferior de la pantalla. Aquesta caixa dirà iMessage o bé Missatge de text , segons el tipus de missatge que hàgiu rebut.

Un exemple fantàstic de correu brossa iMessage

El meu amic Nick em va suggerir que escrivís un article sobre el correu brossa de l'iPhone després que rebés un iMessage de correu brossa de 'Michael Kors'. Quan ho vaig veure, em vaig adonar de com de bons han estat els spammers en els darrers anys, així que vaig decidir agafar-li el consell. Utilitzarem l’iMessage de Nick per veure un exemple real d’espam de l’iPhone.

Què fa bé l’espammer?

El missatge en si és atractiu visualment i utilitza emojis per apartar l’atenció del lector l’adreça de correu electrònic del remitent, que és l’obsequi més evident que és correu brossa. Tanmateix, els missatges iMessage que rebeu de les adreces de correu electrònic no són necessàriament correu brossa. Els iPods i els iPads que no tenen números de telèfon connectats als seus ID d’Apple poden enviar iMessages des de l’adreça de correu electrònic de l’usuari, i això és perfectament legítim.

El spammer proporciona molts detalls. Al cap i a la fi, per què un spammer es trigaria a ser tan específic sobre la quantitat d’estalvis i descomptes per comprar diversos articles? És una distracció i els detalls addicionals fan que el missatge sembli legítim.La pàgina web

Les adreces de llocs web (també coneguts com a noms de domini) que són similars a una empresa real són una de les eines més efectives que fan servir els spammers per enganyar la gent a deixar la informació de la targeta de crèdit. En aquest exemple, www.mk-online-outlets-usa.com (no és un enllaç perquè no hi hauríeu d’anar-hi) es fa passar per un lloc de sortida de Michael Kors. Tingueu-ho en compte ningú pot registrar un nom de domini, fins i tot si utilitza un nom d’empresa. Podeu registrar michaelkorschristmasdeals.com ara mateix per 12 dòlars.

Pots saber quin lloc web és fals, oi?

Vaig visitar el lloc web del spammer i em va sorprendre el que vaig trobar: un lloc web funcional i d’alta qualitat que em va fer parar un segon i pensar: “Potser m’he equivocat en això”. Fins que vaig fer una investigació més.

Tots els noms de domini (inclòs payetteforward.com) estan registrats a tot el món QUI ÉS base de dades . Aquesta base de dades és d’accés lliure i proporciona detalls sobre qui és el propietari del nom de domini i on es va registrar. Els llocs web poden ser difícils de distingir si els mireu, però fem una ullada als registres WHOIS mk-online-outlets-usa.com (feu clic per veure els registres WHOIS, no visiteu el lloc web del spammer).

El propietari de michaelkors.com apareix com a 'Michael Kors, LLC' i el domini va ser registrat per 'NETWORK SOLUTIONS, LLC'. El propietari de mk-online-outlets-usa.com apareix com a “yiyi zhang” i el domini va ser registrat per “HICHINA ZHICHENG TECHNOLOGY LTD”. En mirar els registres WHOIS de mk-online-outlets-usa.com, és molt evident que mk-online-outlets-usa.com no és un lloc web legítim.

Ja he fet clic en un enllaç. Què faig?

Us recomano que suprimiu totes les dades del lloc web de l'iPhone si ja heu fet clic a un enllaç de correu brossa. Això no eliminarà els vostres adreces d'interès, sinó que només suprimirà l'historial del navegador i els petits fitxers (anomenats cookies) que emmagatzemen les dades dels llocs web. Quan suprimiu les dades del lloc web, tallareu tots els llaços possibles del vostre iPhone al lloc web que heu visitat. Anar a Configuració -> Safari , desplaceu-vos fins a la part inferior, toqueu Esborreu l'historial i les dades del lloc web i toqueu Esborreu l'historial i les dades .

com copiar i enganxar un text

Fins i tot si ja heu fet clic a un enllaç, probablement estareu bé sempre que no hàgiu introduït cap informació personal. Si heu comprat alguna cosa mitjançant un enllaç que heu rebut en un missatge de correu brossa o missatge de text, us recomanem que us poseu en contacte amb l'empresa de la vostra targeta de crèdit immediatament.

Com puc deixar de rebre correu brossa al meu iPhone?

1. Informeu de correu brossa a Apple

Sempre que rebeu un missatge d’una adreça de correu electrònic o d’un número de telèfon que no estigui a la vostra llista de contactes, el vostre iPhone mostrarà “Aquest remitent no és a la vostra llista de contactes. Denuncia brossa 'a sota del missatge. Toqueu el text blau que diu Denuncia brossa per suprimir el missatge del vostre iPhone i enviar-lo a Apple.

2. Filtra els remitents desconeguts

Sabíeu que podeu separar l'aplicació Missatges en dues seccions, una per a Contactes i SMS i un per Remitents desconeguts ? És una forma fàcil i eficaç de separar els bons missatges iMessatges i els textos de correu brossa potencial. Anar a Configuració -> Missatges i toqueu el commutador a la dreta de Filtra els remitents desconeguts per engegar-lo.

3. Bloqueja números i adreces de correu electrònic

Bloquejar l’adreça de correu electrònic o el número de telèfon d’un spammer és una manera a prova d’enganyar per assegurar-vos que no en sabreu mai més res. Quan bloquegeu un contacte al vostre iPhone, el bloquegeu tot comunicació des del número de telèfon i l'adreça de correu electrònic d'aquesta persona, incloses les trucades telefòniques, els iMessages, els missatges de text i FaceTime. El meu article sobre com bloquejar les trucades no desitjades en un iPhone explica com fer-ho, perquè les trucades telefòniques, iMessages i missatges de text es bloquegen de la mateixa manera.

Ja no hi ha correu brossa (Almenys per ara ...)

Els spammers sempre ofereixen nous trucs per enganyar els consumidors. El correu brossa d’iMessage i missatges de text que rebem als nostres iPhones és només l’últim joc que fan servir els spammers. Si puc oferir un consell a l’hora de tractar el correu brossa de l’iPhone, és simplement anar amb compte. Confieu en el vostre intestí si un acord sona massa bé per ser cert. En aquest article, hem parlat dels trucs que fan servir els spammers per fer que els seus iMessages semblin legítims i dels passos que podeu fer per deixar de rebre correu brossa al vostre iPhone. M’interessa conèixer les vostres experiències amb el correu brossa al vostre iPhone a la secció de comentaris que hi ha a continuació.

Gràcies per llegir i recordeu de pagar-ho endavant,
David P.
Foto de correu brossa per Judith E. Bell i amb llicència sota CC BY-SA 2.0 .