Com copiar i enganxar en un iPhone: tot el que heu de saber.

How Copy Paste An Iphone

Voleu copiar i enganxar un missatge de text llarg o compartir ràpidament una adreça del lloc web amb un amic, però no esteu segur de com fer-ho. Copiar i enganxar és una de les dreceres més populars i útils de qualsevol ordinador, però molta gent no sap com fer-ho en un iPhone. Aquest article us mostrarà com copiar i enganxar en un iPhone de manera que podeu estalviar temps en escriure.Què puc copiar i enganxar en un iPhone?

Podeu copiar text, adreces de llocs web (URL), missatges de text que rebeu a l'aplicació Missatges i molt més en un iPhone. Qualsevol cosa que decidiu copiar es pot enganxar a qualsevol aplicació on s'utilitzi el teclat de l'iPhone, com ara l'aplicació Missatges, l'aplicació Notes i les vostres aplicacions de xarxes socials preferides. Us mostrarem com copiar i enganxar text, URL i missatges de text perquè pugueu ser un expert.el nou iPad no es carregarà

Com copiar i enganxar en un iPhone

Abans de poder copiar qualsevol cosa en un iPhone, primer cal seleccioneu això. En altres paraules, haureu de dir al vostre iPhone: 'Aquest és el text que vull copiar'. Algunes persones diuen destacant text en lloc de seleccionant , però com que selecció és el terme 'adequat', això és el que farem servir en aquest article.

Per copiar text, feu doble toc sobre una de les paraules que vulgueu copiar i enganxar. Aquesta voluntat seleccioneu apareixerà aquesta paraula i un petit menú amb opcions per Retallar, Copiar, Enganxar i molt més. Si voleu ressaltar més d'una sola paraula, arrossegueu el petit cercle a cada extrem del text ressaltat. Un cop hàgiu seleccionat el text que voleu copiar, toqueu Copia .Quan estigueu a punt per enganxar-lo, toqueu dins del quadre de text on voleu enganxar el text copiat (utilitzaré l'aplicació Notes per demostrar-ho). Quan toqueu el camp de text, veureu l'opció Enganxar i, possiblement, més en funció de l'aplicació que utilitzeu. Aixeta Enganxa , i el text que heu copiat apareixerà al camp de text.

per què el meu iPad no es carrega?

Consell: Pot ser útil moure el cursor a on voleu enganxar el text abans intentes enganxar-lo. El procés és el següent: moveu el cursor fins on vulgueu, toqueu el cursor i, a continuació, toqueu Enganxa .Com puc moure el cursor al meu iPhone?

Per moure el cursor en un iPhone, premeu i mantingueu premut el dit a la pantalla, just on voleu que vagi el cursor. Apareixerà una petita eina d’ampliació que us permetrà arrossegar el cursor on vulgueu. Quan estigui al lloc adequat, deixeu-ho anar.

Com copiar i enganxar un URL en un iPhone

Les adreces de llocs web solen ser llargues i poden ser difícils de recordar, de manera que saber copiar i enganxar l’URL us estalviarà molt de temps quan vulgueu compartir un lloc web amb un amic o un familiar.

Per copiar i enganxar un URL al vostre iPhone, comenceu obrint l'aplicació Safari o l'aplicació del navegador web preferit. Al quadre URL de la part superior de la pantalla de l'iPhone, toqueu l'adreça del lloc web per ressaltar-la. A continuació, toqueu-lo de nou per mostrar l'opció de Tallar, Copiar o Enganxar i toqueu Copia.

el meu wifi al telèfon no s'encén

Quan estigueu a punt per enganxar-lo, toqueu el camp de text on vulgueu enganxar l'URL (utilitzaré l'aplicació Missatges per demostrar-ho). Aixeta Enganxa quan aparegui l'opció a la pantalla per enganxar l'URL.

Com copiar i enganxar un missatge a l'aplicació Missatges

Amb iOS 10, també podeu copiar iMessages i missatges de text que rebeu a l'aplicació Missatges. Primer, manteniu premut el missatge que voleu copiar. Després d’un o dos segons, apareixerà a la pantalla del vostre iPhone una llista de reaccions al missatge (una nova funció d’iOS 10), així com l’opció de copiar el missatge.

Per copiar l'iMessage o el missatge de text, toqueu Copia. Per enganxar el missatge que heu copiat, toqueu un camp de text. Aixeta Enganxa quan aparegui l'opció emergent a la pantalla del vostre iPhone.

com copiar un missatge de text

Sou un expert en còpia i enganxa.

Ets oficialment expert en copiar i enganxar al teu iPhone. Assegureu-vos de compartir aquest article a les xarxes socials amb els vostres amics i familiars perquè puguin aprendre a copiar i enganxar en un iPhone. Gràcies per llegir aquest article i no dubteu a deixar-nos un comentari a continuació si teniu alguna altra pregunta sobre com escriure al vostre iPhone.