El meu iPhone està deshabilitat. ¿Connectar a itunes? Aquí està la solució!

Mi Iphone Est DeshabilitadoProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

Els iPhones es desactiven per tota mena de raons, i la majoria de les vegades és un accident. No oblidar la contrasenya d'iPhone. En general, els lladres ni tan sols intentaran desxifrar la contrasenya, simplement s'esborren teu iPhone o el vendran per parts. Això és el que fa que aquest problema sigui tan frustrant. En aquest sentit, li explicaré per què el teu iPhone està deshabilitat i diu connectar-se a iTunes , com solucionar el problema , I t'explicaré les raons més comunes per les quals els iPhone es desactiven perquè pugui evitar que et torni a passar.Per què els iPhones es desactiven?

Vaig veure molts iPhones deshabilitats quan treballava a Apple. Aquí hi ha dues raons més comunes per les quals això succeeix: 1. Nens. Als nens els encanten els iPhones i els encanta pressionar botons. Timmy s'enfada quan els botons deixen de funcionar i la mare no està feliç que el seu iPhone estigui desactivat.
 2. tafaners Els amics i familiars no sempre s'adonen que no tenen un nombre il·limitat d'intents per desxifrar el codi d'accés del teu iPhone.troba el meu iphone amb l'ordinador

Quants intents tinc abans que el meu iPhone quedi deshabilitat?

Els iPhones no es desactiven en el primer o segon intent d'ingressar una contrasenya incorrecta. A continuació, t'indiquem quantes vegades pots introduir una contrasenya incorrecta abans de desactivar teu iPhone:

per què no sona la meva alarma?
 • 1-5 intents de contrasenya incorrectes: no hi ha problema.
 • 6 intents incorrectes: iPhone deshabilitat durant 1 minut.
 • 7 intents incorrectes: iPhone deshabilitat durant 5 minuts.
 • 8 intents incorrectes: iPhone deshabilitat durant 15 minuts.
 • 9 intents incorrectes: iPhone deshabilitat durant 60 minuts.
 • 10 intents incorrectes: 'iPhone està deshabilitat. Connectar-se a iTunes 'o iPhone s'esborra per complet si esborrar Dades està activat en Configuració> Touch ID i contrasenya (o Configuració> Codi d'accés per a iPhone sin Touch ID).

No sóc bo amb el teclat de l'iPhone. Puc desactivar el meu iPhone per accident?

No. És difícil desactivar accidentalment un iPhone, i aquesta és la raó: pots ingressar el mateix codi d'accés incorrecte un nombre il·limitat de vegades i només compta com 1 intent de codi d'accés incorrecte. Vegem un exemple.Estàs en un casament i realment cal saber qui va guanyar el joc de futbol, ​​però la teva dona no estarà feliç si descobreix que et preocupes més pel teu equip de futbol de fantasia que els vots matrimonials del seu cosí segon. Intentes ingressar el teu codi d'accés sense mirar el teu iPhone, però no funciona perquè estàs ingressant 1536 en lloc de 1539, una i altra vegada. El teu iPhone està deshabilitat? No. El teu iPhone només es desactivarà si ingresses juny codis d'accés incorrectes diferents .

Puc desbloquejar meu iPhone després que estigui deshabilitat?

Desafortunadament, la resposta és no. Una vegada que el teu iPhone diu 'iPhone està deshabilitat. Connecta't a iTunes ', no hi ha res que puguis fer per desbloquejar-lo. La gent de vegades pensa que a les Botigues Apple tenen eines especials que poden desbloquejar iPhones deshabilitats, però no és cert. L'únic que pots fer és esborrar completament el teu iPhone i començar de nou.

La bona notícia és que pots restaurar-des de l'última còpia de seguretat que vas realitzar abans que el teu iPhone es desactivi. Si has fet una còpia de seguretat del teu iPhone a iTunes o iCloud, podràs restaurar les teves dades després d'esborrar el teu iPhone. No obstant això, després de desactivar teu iPhone, no hi ha forma de fer una còpia de seguretat de les dades actuals en el dispositiu. Si no tens una còpia de seguretat, hauràs de configurar el teu iPhone des de zero.

és dolenta la xocolata quan es torna blanca

Com esborro el meu iPhone si està deshabilitat?

Pots esborrar el teu iPhone usant iTunes o iCloud, però recomano fer servir iTunes perquè sempre funciona si ho fas de la manera que descric. Si fas servir iCloud, has de conèixer el teu ID i contrasenya d'Apple, i el teu iPhone ha d'estar connectat a Internet. Utilitza iTunes és la forma més simple i fàcil, però descriuré com fer les dues coses.

iTunes

L'article de suport d'Apple recomana un procés innecessari i excessivament complicat de prova i error per determinar quin mètode de restauració utilitzar en funció de l'tipus de relació que el teu iPhone tenia amb el teu ordinador abans que es desactivés. Segueix endavant si no vas entendre això, per això dic que és massa complicat! No hi ha absolutament cap inconvenient (de fet, pot haver beneficis) a l'esborrar el teu iPhone de la manera que recomano, i sempre funciona.

El tipus de restauració que recomano quan el teu iPhone està deshabilitat es diu restauració DFU. Vaig escriure un article que descriu exactament com fer una restauració DFU al teu iPhone . Segueix les instruccions d'aquest article (és fàcil!) I torna aquí quan hagis acabat. Dirigeix-te a la secció anomenada Configura el teu iPhone novament després d'usar iTunes per començar la restauració de DFU.

iCloud

Si el teu iPhone va iniciar sessió en iCloud i tenia activat Cerca meu iPhone abans de deshabilitar, pots utilitzar Cercar meu iPhone per esborrar el teu iPhone. Heu d'entrar amb el teu ID i contrasenya d'Apple, triar el teu iPhone al menú desplegable Tots els meus dispositius i triar esborrar iPhone . Continua amb la següent secció després que el teu iPhone acabi d'esborrar-se.

Configura el teu iPhone des de zero

Després de restaurar el teu iPhone amb iTunes o esborrar-usant iCloud, la forma de procedir depèn de si tens una còpia de seguretat d'iTunes, una còpia de seguretat d'iCloud o cap còpia de seguretat. Segueix aquestes instruccions després de veure la pantalla blanca de configuració al teu iPhone. Si la pantalla està fosca i no estàs segur que la restauració hagi finalitzat, pressiona el botó Inici al teu iPhone. Si veus la pantalla de configuració, continua.

l'iPhone 6 ha quedat atrapat al logotip d'Apple
 • Si vas realitzar una còpia de seguretat del teu iPhone a iCloud abans que estigués deshabilitat i vas utilitzar iTunes per fer una restauració DFU del teu iPhone, desconnecta el teu iPhone de la teva computadora. (Ja és en línia si vas usar iCloud per esborrar el teu iPhone). tria Restaurar des d'una còpia de seguretat d'iCloud durant el procés de configuració al teu iPhone.
 • Si vas realitzar una còpia de seguretat del teu iPhone a iTunes abans de deshabilitar i vas esborrar el teu iPhone amb iCloud.com, tria Restaurar des de la còpia de seguretat d'iTunes durant el procés de configuració. Si restauraste teu iPhone usant iTunes, tria restaurar des del teu còpia de seguretat d'iTunes usant la pantalla Configura a iTunes.
 • Si no tens una còpia de seguretat , Et recomano que desconnectis el teu iPhone d'teu ordinador (només és necessari si vas utilitzar iCloud.com per esborrar el teu iPhone) i configura el teu iPhone mentre és en línia d'iTunes. Pots sincronitzar el teu iPhone amb iTunes després de configurar-lo, si això és el que vols fer. (Jo no.)

iPhone habilitat!

El teu iPhone està funcionant i has après les raons comunes per les quals els iPhones es desactiven en primer lloc. Si el teu iPhone es torna a desactivar, saps exactament com solucionar-ho. Si vols deixar un comentari, m'interessa saber com es deshabilitaste teu iPhone a la secció de comentaris a continuació.

Gràcies per llegir i recordi Pay It Forward,
David P.