1i1 | Codi de cupó 1 i 1 | Compte amb els codis promocionals falsos el març de 2021.

1and1 1 1 Coupon Code Beware Fake Promo Codes March 2021Proveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

Sou propietari d’un lloc web amb un pressupost realment ajustat? Tinc bones notícies per a vosaltres! Hem trobat un increïble codi 1and1coupon que funciona el març de 2021 que us ajudarà a obtenir un allotjament web impressionant de WordPress per menys d’un dòlar al mes.Alguns plans d’allotjament poden costar dotzenes, si no centenars de dòlars al mes, de manera que quan la gent veu un acord com aquest, pot pensar que és massa bo per ser cert. Pessigueu-vos: l’allotjament de WordPress per 99 cèntims al mes pot ser vostre amb el nostre codi de cupó 1 i 1 que funciona el març de 2021.El millor codi de cupó 1and1 (1 i 1) al març de 2021

El millor codi promocional d’1 i 1 us estalviarà més del 87% en plans d'allotjament web. Podeu obtenir un allotjament de WordPress gestionat de primer nivell per només 0,99 dòlars al mes, és a dir molt més barat que el seu preu normal de 7,99 dòlars al mes.Activeu el codi de cupó 1 i 1

Com utilitzar aquest codi de cupó 1 i 1

 1. Feu clic en aquest enllaç per visitar el lloc web 1 & 1 .
 2. Trieu el pla bàsic de WordPress gestionat. El nostre codi de cupó 1 i 1 s’ha aplicat automàticament.
 3. Canvieu el vostre domini gratuït (adreça del lloc web) o feu clic a Continua sense domini si ja teniu un domini.
 4. A la pàgina de pagament, assegureu-vos que heu seleccionat 12 mesos com a durada del contracte. El nostre codi de cupó 1 i 1 només s'aplica a la durada del contracte de 12 mesos.
 5. Decidiu si voleu afegir cap complement a la vostra compra. Encara no recomanem comprar aquests complements. Si mai canvieu d’opinió, sempre podreu actualitzar a aquestes funcions més endavant.
 6. Desplaceu-vos fins a la part inferior de la pàgina i feu clic a Continua.
 7. Inicieu la sessió al vostre compte 1 & 1 o creeu-ne un de nou.
 8. Si creeu un compte nou, introduïu la vostra informació de facturació, trieu una contrasenya i feu clic a Continua amb la informació de pagament.
 9. Introduïu la informació de pagament i feu clic a Continua amb la revisió de la comanda.
 10. En aquesta pàgina, confirmeu que tota la informació és correcta.

Què inclou el meu pla d'allotjament 1 i 1?

A part del domini gratuït, el vostre pla d’allotjament 1 i 1 inclourà 50 GB d’espai d’emmagatzematge SSD, connectors de WordPress preinstal·lats, actualitzacions automàtiques de WordPress, comptes de correu electrònic il·limitats, llocs web de distribució i molt més. Aquests plans també inclouen un certificat SSL, que ajuda a protegir la informació personal del trànsit del vostre lloc web.Si alguna cosa falla amb el vostre lloc web o pla d’allotjament, 1 & 1 ofereix assistència 24 hores al dia, 24 hores del dia. Tenen tot un equip dedicat d’experts en WordPress que us poden ajudar a resoldre qualsevol problema que pugueu trobar. També tindreu accés a la comunitat 1 i 1, on podreu interactuar i compartir idees amb altres propietaris de llocs web.

No voleu utilitzar WordPress? Està bé!

Si no sou fan de WordPress, el nostre codi de cupó 1 i 1 també s'aplica a l'allotjament web habitual. Després de fer clic a l'enllaç del pas 1 anterior, només cal desplaçar-se per Constructor de llocs web i allotjament a la barra de menú i fer clic a Allotjament web. Com veureu, el paquet d’allotjament web bàsic també costa 99 cèntims per a una inscripció de 12 mesos.

Els plans d’allotjament web estàndard 1 i 1 inclouen 100 GB d’emmagatzematge, 500 comptes de correu electrònic, 1 GB de SSD, un domini gratuït, un certificat SSL i accés a l’equip d’assistència 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana.

1 i 1: feu-los tots dos!

El nostre codi de cupó 1 i 1 facilita l’allotjament com fer un tir lliure. Sabem que aquests plans ràpids i assequibles ajudaran el vostre lloc web a assolir el següent nivell. Comenceu avui i deixeu-nos un comentari a continuació per saber com funciona.

Aproximadament 1 i 1

1 i 1 equivalen a menys d’1 dòlar al mes per allotjament de llocs web. L'oferta principal 1 i 1 d'avui:
 • 87% de descompte en allotjament
Verificat avui
Millor descompte87% de descompte
Estalvi mitjà$ 84.00
WordPress gestionat
Botiga 1 i 1

Nota: és possible que rebem una comissió de referència de 1and1 si feu una compra després de fer clic a un enllaç d'aquesta pàgina.