'La Micròfon de la meva iPhone No Funciona! Aquí està la solució!

El Micr Fono De Mi Iphone No FuncionaProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

Estàs assegut a la teva oficina, esperant una trucada telefònica del teu cap. Quan finalment diu, dius 'Hola?', Solament per a trobar-te amb un 'Escolta, no puc escoltar-te!' 'Oh, no', penses, 'el micròfon de la meva iPhone està trencat'.Afortunadament, aquest és un problema relativament comú en els iPhones nous i vells. En aquest sentit, li explicaré per què el micròfon del teu iPhone no funciona i et guiaré pas a pas a través d'una guia per saber com reparar un micròfon d'iPhone .Primer, prova i inspecciona el micròfon del teu iPhone

El primer que has de fer quan el micròfon del teu iPhone deixa de funcionar és provar-usant diferents aplicacions. Això es deu al fet que el teu iPhone té tres micròfons: un a la part posterior per gravar àudio de vídeo, un a la part inferior per trucades amb altaveu i altres enregistraments de veu, i un a l'auricular per a trucades telefòniques.se sent com si el bebè es mogués però no estigués embarassada

Com provo els micròfons en el meu iPhone?

Per provar els micròfons davanter i posterior, grava dos vídeos ràpids: un amb la càmera frontal i un altre amb la càmera posterior i reprodúcelos. Si escoltes àudio en els vídeos, el micròfon respectiu de el vídeo està funcionant bé.

Per provar el micròfon inferior, inicia l'aplicació Notes de veu i grava una nova nota pressionant el botó vermell que està en el centre de la pantalla.Tanca totes les aplicacions que tinguin accés a l'micròfon

És possible que una aplicació que té accés a l'micròfon estigui causant el problema. És possible que aquesta aplicació hagi fallat o que el micròfon estigui actiu dins de l'aplicació. Pots veure quines aplicacions tenen accés a l'micròfon anant a Configuració> Privadesa> Micròfon .

Obre el selector d'aplicacions per tancar les teves aplicacions. Si el teu iPhone té Face ID, llisca el dit cap amunt des de la part inferior de la pantalla fins al centre de la pantalla. Si el teu iPhone no té Face ID, pressiona dues vegades el botó Inici. Després, llisca teves aplicacions cap amunt i fora de la part superior de la pantalla.

Netejar el Micròfon

Si descobreixes que un dels micròfons de la teva iPhone sona apagat després de provar-o no té cap so, Neteja'ls. La meva forma preferida de netejar els micròfons d'iPhone és usant un raspall de dents sec i sense fer servir per netejar la reixa de l'micròfon a la part inferior del teu iPhone i el petit micròfon de punt negre a la dreta de la càmera del darrere. Simplement llisca el raspall de dents sobre els micròfons per treure qualsevol borrissol, brutícia i pols.

Què hi ha més a l’emmagatzematge del meu iPhone?

També pots utilitzar aire comprimit per netejar els micròfons de la teva iPhone. No obstant això, si prens aquesta decisió, assegura't de ruixar suaument i lluny dels micròfons. L'aire comprimit pot danyar els micròfons si es ruixa massa a prop, així que comença ruixant des de la distància i acosta't si cal.

Assegura't de tornar a provar el micròfon del teu iPhone després de netejar-lo. Si descobreixes que el micròfon del teu iPhone encara no funciona, continua amb el següent pas.

'La Micròfon de la meva iPhone encara no funciona!

El següent pas és restablir la configuració del teu iPhone. Això no esborrarà cap contingut (excepte les contrasenyes de Wi-Fi), però restablirà tots els ajustos del teu iPhone als paràmetres de fàbrica, esborrant els errors que poden fer que els teus micròfons no responguin. Recomano fer una còpia de seguretat del teu telèfon abans d'esborrar la configuració del teu iPhone.

Com restablezco els Ajustos de la meva iPhone?

  1. Inicia l'aplicació ajustaments al teu iPhone i toca l'opció General .
  2. Desplaça't fins a la part inferior de la pantalla i toca el botó restablir .
  3. Toca el botó restablir ajustos a la part superior de la pantalla i confirma que vol restablir la configuració. El teu telèfon ara es reiniciarà.

Posa el teu iPhone en mode DFU

Una restauració de l'Actualització de firmware de el dispositiu (Device Firmware Update o DFU) és l'últim pas que pots prendre per descartar un problema de programari. Aquesta restauració esborra i reescriu cada línia de codi al teu iPhone, per la qual cosa és important fer una còpia de seguretat primer .

Consulta el nostre altre article per aprendre com posar el teu iPhone en mode DFU !

Porta a reparar al teu iPhone

Si després de netejar el teu iPhone i restablir tots els ajustos descobreixes que el micròfon del teu iPhone encara no funciona, és hora de portar-lo a reparar. Assegura't consultar el meu article sobre els millors llocs per reparar el teu iPhone a la recerca d'inspiració.

Micròfon d'iPhone: arreglat!

El micròfon del teu iPhone està arreglat i pots començar a parlar amb els teus contactes novament. Et recomanem que comparteixis aquest article a les xarxes socials per ajudar als teus amics i familiars quan el micròfon del seu iPhone no funcioni. Si tens alguna altra pregunta, deixa un comentari a continuació.

com sortir del mode de recuperació d'iPhone