Llocs Importants d'iPhone: Què significa i com apagar!

Lugares Importantes De Iphone

Estaves fent servir el teu iPhone quan, de sobte, et vas topar amb un ajust anomenat Llocs Importants. '¿Apple m'ha estat rastrejant allà on vagi?' et preguntes. En aquest article, t'explicaré la funció de Llocs Importants d'iPhone i et mostraré com apagar .

Què és Llocs Importants en iPhone?

Llocs Importants d'iPhone és una funció que rastreja i guarda els llocs en què et trobes amb més freqüència. Apple usa aquests llocs per enviar-te alertes específiques en l'aplicació Calendari, Mapes i Fotos. Encara que el teu iPhone guarda aquests Llocs Importants, Apple no pot veure-les ni llegir perquè les dades estan encriptades.



treball a miami sense papers 2016

Per veure els Llocs Importants del teu iPhone, dirigeix-te a Configuració -> Privadesa -> Localització -> Serveis de el Sistema - >> Llocs Importants. Si has activat Llocs Importants i has tingut el teu iPhone per un temps, probablement veuràs algunes ubicacions a l'Historial. Si acabes d'obtenir teu iPhone, és possible que encara no tinguis cap Lloc Important registrat.





Com Desactivar Llocs Importants

Desactivar Llocs Importants és un dels molts passos del nostre article sobre com estendre la vida útil de la bateria de l'iPhone . Els serveis de localització que fan un seguiment allà on vagis poden consumir molta bateria del teu iPhone.

Per desactivar els Llocs Importants d'iPhone, obre Configuració i toca Privacitat -> Localització -> Serveis de sistema -> Llocs Importants . Després, s'apaga l'interruptor al costat de Llocs importants. Sabràs que està apagat quan estigui blanc.

desactivar Llocs Importants iphone



Si alguna vegada vols tornar a activar les llocs importants d'iPhone, simplement torna a aquest menú i torna a encendre l'interruptor. Poden passar uns dies abans que Apple tingui Llocs Importants guardats al teu iPhone.

Esborrar l'historial de Llocs Importants

Si vols esborrar els Llocs Importants que s'han guardat al teu iPhone, iPad o iPod, dirigeix-te a Configuració -> Privadesa> Localització -> Serveis de sistema -> Llocs Importants i toca Neteja la història . Finalment, toca Neteja la història quan aparegui l'alerta de confirmació a la pantalla.

somiar amb estar embarassada i sentir que el bebè es mou

Llocs Importants: explicat!

Ara saps què Llocs Importants hi ha al teu iPhone i com desactivar-! Comparteix aquest article en les xarxes socials per ensenyar a la teva família i amics sobre els Llocs Importants d'iPhone. Deixa un comentari a continuació si tens alguna altra pregunta sobre el teu iPhone!

gràcies,
David L.