Com puc amagar el meu número a l'iPhone? Com fer trucades anònimes!

How Do I Hide My Number Iphone

Heu de fer una trucada telefònica, però no voleu donar el vostre número de telèfon. 'Com puc amagar el meu número al meu iPhone ??' et preguntes. En aquest article, us ho mostraré com amagar el vostre número al vostre iPhone perquè pugueu fer trucades telefòniques anònimes !

Com amagar el vostre número a l'iPhone quan feu trucades

Hi ha dues maneres d’amagar el vostre número a l’iPhone quan feu trucades. La primera manera és entrar a l'aplicació Configuració i tocar Telèfon . A continuació, toqueu Mostra el meu identificador de trucada i apagueu l'interruptor situat al costat Mostra el meu identificador de trucada . Sabreu que l’interruptor està apagat quan està gris i es col·loca a l’esquerra.És important tenir en compte que alguns operadors de telefonia mòbil no us ofereixen aquesta opció al propi iPhone, així que no us sorprengueu si no veieu Mostra el meu identificador de trucada a l'aplicació Configuració del vostre iPhone. Alguns operadors de telefonia mòbil, com Verizon i Virgin Mobile, us fan configurar-lo en línia o trucant al seu equip d'assistència.També podeu amagar el vostre número a l'iPhone quan feu trucades individuals marcant el codi curt # 31 # abans de marcar un número de telèfon real.Obtenir un segon número de telèfon

Si amagar el vostre número no és suficient, podeu obtenir un segon número de telèfon mitjançant l’aplicació Hushed. Per només 25 dòlars, podeu obtenir un segon número de telèfon per tota la vida que us ajudarà a protegir el vostre número de telèfon personal principal.

Per aprofitar aquesta increïble oferta, inscriu-te a Hushed i utilitzeu el codi HA25 per obtenir-vos un segon número de telèfon. Això us ajudarà a amagar definitivament el vostre número al vostre iPhone.

Les trucades anònimes són fàcils.

Heu configurat correctament el vostre iPhone per fer trucades de forma anònima. Ara ja sabeu exactament com amagar el vostre número a l'iPhone o obtenir un segon número de telèfon si ho desitgeu. No dubteu a deixar-nos un comentari a continuació per fer-nos saber què en penseu de Hushed.Gràcies per llegir,
David L.