Com puc deixar de sincronitzar les aplicacions suprimides a l'iPhone? La solució!

How Do I Stop Deleted Apps From Syncing Iphone





És com la trama d’una mala pel·lícula de terror: desapareixes les teves aplicacions, però, independentment de quantes vegades ho facis, el teu iPhone continua descarregant aplicacions suprimides. Ja no els voleu. Ja no els necessiteu. En aquest article, us ho mostraré com evitar que les aplicacions suprimides es sincronitzin al vostre iPhone .

Per què les meves aplicacions suprimides continuen tornant?

Les vostres aplicacions es tornaran a instal·lar quan connecteu l’iPhone a l’iTunes en un ordinador perquè el vostre iPhone s’acaba sincronitzant amb una versió antiga de la vostra biblioteca d’iTunes. Per tal d'evitar que les aplicacions eliminades s'actualitzin, se sincronitzin amb l'iPhone i tornin constantment, hi ha algunes coses que heu de fer:







1. Suprimiu l'aplicació reinstal·lada

El primer que heu de fer per evitar que se sincronitzi una aplicació suprimida és suprimir l’aplicació ofensiva. Premeu el dit sobre l'aplicació, espereu fins que tremoli i, a continuació, toqueu el blanc 'X' a l'extrem superior esquerre de la icona. Tingueu en compte que només heu suprimit la còpia local de l'aplicació. Ara podem passar al següent pas per aconseguir que aquesta aplicació suprimida no se sincronitzi.



2. Atureu la sincronització de les aplicacions suprimides quan connecteu l'iPhone

En aquest pas, desmarcarem l’opció de sincronització automàtica d’aplicacions a iTunes a l’ordinador que utilitzeu per sincronitzar l’iPhone.



  1. Connecteu l'iPhone, l'iPod o l'iPad a l'ordinador amb iTunes
  2. Feu clic al botó Menú iTunes . El trobareu a l'extrem superior esquerre de la pantalla
  3. Fer clic a Preferències
  4. Escull el Dispositius fitxa.
  5. Marqueu la casella que hi ha al costat de les paraules Eviteu que els iPhones, iPods i iPads se sincronitzin automàticament .

Desactivar les opcions de sincronització automàtica significa que ara teniu la possibilitat de seleccionar només el que voleu sincronitzar i podeu evitar que les aplicacions suprimides s’actualitzin automàticament.

3. Les meves aplicacions suprimides continuen al meu iPhone, iPad o iPod.

És possible que l'últim pas que hàgiu de fer per evitar que les aplicacions suprimides se sincronitzin i actualitzin al vostre iPhone és l'iPhone en si.





A la pantalla principal del vostre iPhone, toqueu Configuració -> iTunes i App Store -> Descàrregues automàtiques i assegureu-vos que el control lliscant que hi ha al costat dret de Aplicacions està apagat. Si és verd, està activat; per tant, assegureu-vos que les aplicacions siguin grises, com la imatge següent.



Aplicacions suprimides: ja no se sincronitzen, per sempre!

Aquesta aplicació que vau descarregar fa sis mesos no ha de ser molesta cada vegada que vulgueu sincronitzar l'iPhone amb iTunes a l'ordinador. Feu-nos saber qualsevol inquietud de l’aplicació als comentaris següents i estarem encantats d’ajudar-vos.