Ha fallat la còpia de seguretat d'iCloud a l'iPhone? Aquí teniu Per què i la solució!

Icloud Backup Failed IphoneProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

Les còpies de seguretat d’iCloud no funcionen al vostre iPhone i no sabeu per què. Una còpia de seguretat d’iCloud és una còpia de les dades desades al vostre iPhone que s’emmagatzemen al núvol d’Apple. En aquest article, ho faré expliqueu per què ha fallat la vostra còpia de seguretat d'iCloud a l'iPhone i mostreu-vos com solucionar definitivament el problema !Assegureu-vos que el vostre iPhone estigui connectat a la Wi-Fi

A causa de les seves grans dimensions, cal una connexió Wi-Fi per fer una còpia de seguretat del vostre iPhone a iCloud. No podeu fer una còpia de seguretat del vostre iPhone a iCloud mitjançant dades mòbils.Obert Configuració i toqueu Wi-Fi per assegurar-vos que el vostre iPhone estigui connectat a la Wi-Fi. Sabreu que el vostre iPhone està connectat a la Wi-Fi quan el commutador situat al costat de Wi-Fi està activat i apareix una marca de selecció blava al costat del nom de la vostra xarxa.Consulteu el nostre altre article si el vostre L'iPhone no es connecta a la Wi-Fi !

com esborrar un animoji

Esborreu l’espai d’emmagatzematge de l’iCloud

Un dels motius més freqüents pels quals fallen les còpies de seguretat d’iCloud és que no teniu prou espai d’emmagatzematge d’iCloud. Podeu gestionar l’espai d’emmagatzematge d’iCloud anant a Configuració -> [El vostre nom] -> iCloud -> Gestiona l'emmagatzematge .Aquí veureu quina quantitat d'emmagatzematge d'iCloud que heu utilitzat i quines aplicacions ocupen més espai. Al meu iPhone, Photos utilitza molt més espai d'emmagatzematge d'iCloud que qualsevol altra aplicació.

gestionar l’emmagatzematge de iCloud per iPhone

Tots els dispositius enllaçats al vostre compte d'iCloud poden utilitzar el vostre espai d'emmagatzematge d'iCloud. No teniu el triple d’espai d’emmagatzematge si teniu tres dispositius iOS. Com podeu veure, el meu iPad fa servir una gran quantitat d'espai d'emmagatzematge d'iCloud amb més de 400 MB de còpies de seguretat.

Si no teniu prou espai d'emmagatzematge d'iCloud per fer una còpia de seguretat del vostre iPhone, podeu suprimir les dades que no necessiteu o comprar més espai d'emmagatzematge a Apple. Per suprimir alguna cosa que ocupi espai d'emmagatzematge d'iCloud, toqueu-lo a la configuració Gestiona l'emmagatzematge. A continuació, toqueu el botó Suprimeix o bé Tanca botó.

Quan hàgiu esborrat una mica d'espai d'emmagatzematge, proveu de tornar a fer una còpia de seguretat d'iCloud. Si les còpies de seguretat d’iCloud continuen fallant, és possible que hàgiu d’esborrar encara més espai d’emmagatzematge. També hi pot haver un problema de programari que impedeixi fer còpies de seguretat del vostre iPhone.

Us recomano que seguiu els passos següents per resoldre problemes per descartar un problema de programari abans d’eliminar més dades de l’iCloud o comprar més espai d’emmagatzematge a Apple. També us recomanem que consulteu el nostre article que en conté alguns fantàstics consells d'emmagatzematge d'iCloud !

Tanqueu la sessió del vostre compte d'iCloud

Tancar la sessió del vostre compte d’iCloud i tornar-lo a iniciar és com reiniciar l’iPhone. El vostre compte començarà de nou quan torneu a iniciar la sessió, cosa que podria solucionar un problema menor del programari.

Obriu Configuració i toqueu el vostre nom a la part superior de la pantalla. A continuació, desplaceu-vos fins a aquest menú i toqueu Tanca sessió .

tancar la sessió de iCloud a l

A continuació, toqueu el botó Inicia la sessió quan aparegui a la pantalla i introduïu el vostre ID i contrasenya d'Apple.

Restableix tots els paràmetres

Restablir tots els paràmetres de l'iPhone esborra i restaura tots els valors predeterminats de fàbrica de l'aplicació Configuració. Un cop finalitzat el restabliment, haureu de tornar a introduir les contrasenyes Wi-Fi, tornar a connectar els dispositius Bluetooth i reconfigurar la resta de paràmetres al vostre gust. En restablir tots els paràmetres, és possible que pugueu solucionar un problema de programari que causi el fracàs de les còpies de seguretat d’iCloud.

Per restablir tots els paràmetres del vostre iPhone, obriu Configuració i toqueu General -> Restableix -> Restableix tots els paràmetres . A continuació, toqueu Restableix tots els paràmetres per confirmar el restabliment. L'iPhone s'apagarà, es restablirà i es tornarà a engegar.

Feu una còpia de seguretat del vostre iPhone mitjançant iTunes

Si fallen les còpies de seguretat d’iCloud, encara podeu fer una còpia de seguretat del vostre iPhone mitjançant iTunes. Connecteu el vostre iPhone a un ordinador mitjançant un Cable Lightning certificat per MFi i obriu iTunes.

A continuació, feu clic al botó de l'iPhone situat a prop de l'extrem superior esquerre de l'iTunes. Al centre d’iTunes, selecciona Aquest ordinador sota Còpia de seguretat automàtica . A continuació, feu clic a Feu una còpia de seguretat ara .

fes una còpia de seguretat ara iTunes

Poseu el vostre iPhone en mode DFU

Tot i que s’ha fet una còpia de seguretat del vostre iPhone, encara no hem solucionat el motiu pel qual fallen les còpies de seguretat d’iCloud. Podeu descartar completament un problema de programari posant el vostre iPhone en mode DFU i restaurant-lo. Consulteu la nostra guia pas a pas per aprendre com posar el vostre iPhone en mode DFU !

Poseu-vos en contacte amb el servei d'assistència d'Apple

De vegades, les còpies de seguretat d’iCloud fallen a causa d’un problema complex amb el vostre compte. Alguns problemes del compte d'iCloud només poden ser resolts pel servei d'assistència d'Apple. Tu pots obtenir ajuda d'Apple en línia o dirigiu-vos a la vostra Apple Store local.

Com puc activar imessage al meu iPhone

A iCloud Nine

Heu fet una còpia de seguretat de l’iPhone amb èxit i ara teniu una còpia addicional de les vostres dades i informació. La propera vegada que vegeu que la còpia de seguretat d'iCloud ha fallat, sabreu què fer. Deixeu qualsevol altra pregunta que tingueu a continuació a la secció de comentaris.