Botons de volum de l'iPad bloquejats o no funcionen? Aquí teniu la veritable solució.

Ipad Volume Buttons Stuck

Els botons de volum de l'iPad no funcionen correctament i no esteu segur del perquè. Teniu problemes per ajustar el volum del vostre iPad i comença a ser frustrant. En aquest article, ho faré expliqueu què heu de fer quan els botons de volum de l'iPad estan bloquejats o no funcionen !

Utilitzeu el control lliscant de volum a l'aplicació Configuració

Quan el botó de volum no funciona, encara podeu ajustar el volum de l'iPad a l'aplicació Configuració. Anar a Configuració -> Sons i arrossegueu el control lliscant fins al volum desitjat. Com més l’arrossegueu cap a la dreta, més fort sonarà el vostre iPad.

què significa si somies amb tornados

Utilitzeu AssistiveTouch

També podeu ajustar el volum del vostre iPad mitjançant el botó AssistiveTouch. Per activar AssistiveTouch, aneu a Configuració -> Accessibilitat -> Tacte -> AssistiveTouch . A continuació, activeu l'interruptor situat al costat d'AssistiveTouch. Quan ho feu, apareixerà un botó virtual a la pantalla del vostre iPad.Un cop aparegui el botó, toqueu-hi i toqueu Dispositiu . Aquí veureu l’opció d’augmentar o baixar el volum.

roda giratòria de pantalla negra per a iphone

Abordar el problema real

El control lliscant de volum a Configuració i AssistiveTouch són solucions temporals per a un problema que probablement vulgueu resoldre permanentment. Abans que puguem solucionar el problema, primer heu d’esbrinar quin tipus de botó de volum esteu tractant. Hi ha dos problemes únics:  1. Els botons de volum estan totalment bloquejats, de manera que ni tan sols els podeu prémer.
  2. Els botons de volum no estan bloquejats, però quan els premeu no passa res.

Com que es tracta de problemes diferents amb un conjunt de correccions diferent, els abordaré d’una en una. Començaré per l’escenari 1, de manera que si l’escenari 2 representa el problema del vostre iPad, podeu saltar-vos una mica.

Els botons de volum de l'iPad estan bloquejats.

Malauradament, si els botons de volum de l'iPad estan bloquejats, no podeu fer molt, ja que el problema no està relacionat amb el programari. Una cosa que recomano fer és treure la funda de l'iPad. Sovint, les caixes barates fetes de goma poden bloqueja els botons de volum i el botó d’encesa de l’iPad .

Si els botons de volum segueixen bloquejats després de treure la funda, probablement haureu de reparar l’iPad. Vés a la secció 'Repara el teu iPad' per obtenir informació sobre les millors opcions de reparació.

aleteja a l'estómac però no està embarassada

Quan premo els botons de volum, no passa res.

Si no passa res quan premeu els botons de volum de l'iPad, és possible que no calgui reparar-los. És molt possible que l’iPad tingui problemes de programari.

En primer lloc, proveu de restablir el vostre iPad, cosa que obligarà l’iPad a apagar-se i tornar-lo a engegar ràpidament. Si els botons de volum no funcionen a causa d'un bloqueig de programari, això solucionarà el problema.

Per restablir l'iPad, manteniu premut el botó d'inici i el botó d'engegada simultàniament fins que la pantalla es posi negra i aparegui el logotip d'Apple a la pantalla. Deixeu anar tots dos botons tan aviat com aparegui el logotip d'Apple.

apagada de la pantalla de l'iPhone 6 més

De vegades, heu de mantenir premut el botó d’engegada i el botó Inici 25 - 30 segons , així que tingueu paciència i continueu aguantant!

Si els botons de volum encara no funcionen un cop l'iPad es torna a engegar, aneu al nostre pas final de resolució de problemes de programari: la restauració de DFU.

Poseu el vostre iPad en mode DFU

DFU significa Device Firmware Update (Actualització de microprogramari de dispositiu) i és el tipus de restauració més profund que podeu fer en un iPad. És important que realitzeu una restauració de DFU, no una restauració normal, ja que una restauració de DFU actualitza la firmware - el codi responsable del control del maquinari del vostre iPad. Mireu el nostre vídeo a YouTube per aprendre com posar el vostre iPad en mode DFU i restaurar!

Repareu el vostre iPad

Si la restauració de DFU no s'ha solucionat o l'iPad o els botons de volum encara estan bloquejats, haureu de reparar l'iPad. Si teniu previst portar l’iPad a l’Apple Store local, us recomanem que organitzeu una cita abans de no haver d’esperar. També us recomanem Pols , un servei de reparació a demanda de tercers. Envien un tècnic revisat a conèixer-lo a casa, al lloc de treball o a la cafeteria local.

Augmenteu el volum.

Els botons de volum de l'iPad tornen a funcionar o teniu una excel·lent opció de reparació que els pot solucionar el més aviat possible. Si encara teniu preguntes sobre què fer quan els botons de volum de l'iPad estan bloquejats o no funcionen, no dubteu a fer-los a la secció de comentaris següent.

Gràcies per llegir,
David L.