¿L'altaveu de l'oïda del teu iPhone no funciona? Aquí està la solució!

El Altavoz Del O Do De Tu Iphone No Funciona

Tens problemes per escoltar la veu del teu millor amic al teu iPhone? ¿L'altaveu d'oïda del teu iPhone simplement no funciona? En aquest article, t'explicaré com reparar l'altaveu de l'oïda del teu iPhone quan simplement no coopera .Puja el Volum a l'Fer una Crida Telefónica

Abans d'intentar qualsevol altra cosa, recomano pujar el volum a el fer una trucada telefònica. Tingues en compte que hauràs d'ajustar el volum durant la trucada telefònica perquè aquestes configuracions són independents de les altres configuracions de volum al teu iPhone.Retira la Carcassa i Neta Tots els Altaveus i Micròfons

Si ajustar el volum no funciona, intenta treure la carcassa i netejar tots els altaveus i micròfons. Pren-te un moment per pensar en quanta brutícia i partícules de pols s'acumula teu iPhone tots els dies. Si no has netejat el teu iPhone per un temps, probablement estigui brut.Assegura't de netejar amb cura altaveu i micròfon. Hi ha un micròfon a l'auricular, un a la part inferior costat de el port de càrrega i un altre a la part posterior del teu iPhone prop de la lent de la càmera. Un raspall antiestàtic o un raspall de dents nou és la millor eina per fer la feina. I recorda ser gentil!

Desactivar la Cancel·lació de Soroll de l'Telèfon

Tot i que la cancel·lació de soroll de el telèfon és una característica enginyosa, de vegades fa més mal que bé. Si bé se suposa que cancel·la el soroll de fons, de vegades pot fer que els teus trucades sonin una mica estranyes.

Per desactivar la cancel·lació de soroll de el telèfon, feu el següent:  1. Obre ajustaments .
  2. toca accessibilitat .
  3. toca Audio / Visual .
  4. desactiveu la cancel·lació de soroll de el telèfon.

Restablir tots els ajustos

Alguns problemes de programari poden ser difícils de localitzar. És per això que recomanem restablir tots els ajustos al teu iPhone. Això restablirà tot en l'aplicació d'ajustos de l'iPhone als paràmetres de fàbrica.

Hauràs de configurar el teu fons de pantalla novament, tornar a ingressar les teves contrasenyes de Wi-Fi, tornar a connectar els teus dispositius Bluetooth i més. És un petit preu a pagar perquè el teu iPhone torni a funcionar normalment.

Per restablir tots els paràmetres, obre ajustaments i toca General> Restablir> Restablir ajustos .

Comparació de les teves Opcions de Reparació

Si l'altaveu de l'oïda del teu iPhone encara no funciona, és hora d'explorar algunes opcions de reparació. La Botiga Apple sempre està disposada i pot ajudar-te amb les teves necessitats d'iPhone. Si tens AppleCare +, la Botiga Apple hauria de ser la teva primera opció. Només assegura't programar una cita primer !

També pots comptar amb Pols , Una empresa de manteniment que envia un tècnic a on siguis i que s'enfoca en reparar tecnologia. Qualsevol de les dues companyies segurament solucionarà el problema del teu iPhone.

Consulta l'eina de comparació de UpPhone

Si tot esmentat no soluciona el problema, podria ser hora de comprar un telèfon nou. Si aquest és el cas, consulta la eina de comparació UpPhone per ajudar-te en la teva recerca. Aquesta eina de comparació fa que comprar un telèfon sigui fàcil i satisfactori!

Ara et puc Sentir!

L'altaveu de l'oïda del teu iPhone està funcionant i ara pots fer trucades telefòniques novament. La propera vegada que l'altaveu de l'oïda del teu iPhone no funcioni, sabràs què fer. Tens alguna altra pregunta? ¡Comenta-baix!