Com comprovar l'ús de dades de l'iPhone: la guia ràpida.

How Check Iphone Data Usage

Voleu saber quantes dades utilitzeu mensualment, però no esteu segur de com fer-ho. Afortunadament, podeu utilitzar el vostre iPhone per fer un seguiment de la quantitat de dades que heu utilitzat durant un període de temps concret. En aquest article, ho faré us mostrarà com podeu comprovar l’ús de dades de l’iPhone per assegurar-vos que no supereu el límit de dades !

Com comprovar l’ús de dades de l’iPhone

Per comprovar quantes dades heu fet servir al vostre iPhone, aneu a Configuració -> Mòbil . A sota Dades del mòbil , veureu quantes dades heu utilitzat durant el període actual. Podeu comprovar quan va començar el període actual desplaçant-vos fins a la part inferior de la pantalla i mirant la data al costat de Darrer restabliment.llavor de lli per aprimarQuines aplicacions utilitzen més dades?

A sota del període actual, veureu quines de les vostres aplicacions utilitzen més dades. Si no voleu que una aplicació pugui utilitzar les dades, desactiveu l'interruptor situat a la dreta de l'aplicació.També podeu tocar Serveis del sistema per veure quins serveis utilitzen més dades. Aquesta quantitat de dades és gairebé sempre una quantitat insignificant.

Voleu restablir el període actual?

Si voleu restablir el període actual per poder fer un seguiment de les dades que heu utilitzat en un període de temps determinat, podeu fer-ho tocant Restableix les estadístiques . Aquesta funció és ideal per fer un seguiment de la quantitat de dades que utilitzeu en un sol mes, sobretot si no teniu un pla de dades il·limitat.Per restablir les estadístiques, aneu a Configuració -> Mòbil -> Restableix estadístiques . A continuació, toqueu Restableix les estadístiques quan aparegui l'alerta de confirmació a la part inferior de la pantalla. Un cop ho feu, veureu que diu '0 bytes' al costat del període actual.

Com puc reduir l'ús de dades de l'iPhone?

Si esteu comprovant l’ús de les vostres dades a l’iPhone, probablement és important trobar maneres d’extreure el màxim profit del vostre pla de dades. Consulteu el nostre altre article per aprendre com desar dades al vostre iPhone . Hi trobareu mitja dotzena de maneres de reduir l’ús de dades de l’iPhone.

Informació d'ús útil.

Ja sabeu com comprovar quantes dades heu fet servir al vostre iPhone i com podeu fer un seguiment de la quantitat de dades que utilitzeu mensualment. Espero que compartiu aquest article a les xarxes socials per mostrar a la vostra família i amics com comprovar l’ús de les dades de l’iPhone. Si teniu alguna altra pregunta, deixeu-nos un comentari a continuació.

Gràcies per llegir,
David L.

iphone apagat per si mateix