Què És Compartir En Família En iPhone? Com el va configurar? La veritat!

Qu Es Compartir En Familia En IphoneProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

Vol connectar els iPhones de la teva família, però no estàs segur de com. Compartir en família et permet connectar fins a sis membres de la família en un compte familiar compartida. En aquest sentit, li explicaré què és Compartir en família i et mostraré com configurar al teu iPhone .Què és Compartir En Família?

Compartir En Família et permet compartir les compres de l'Apple Store, subscripcions d'Apple i molt més amb tots els dispositius connectats a la teva xarxa familiar. També pots afegir nens menors de 13 anys, ja que ara poden tenir la seva pròpia ID d'Apple.Configura Compartir En Família pot ajudar-te a estalviar diners, especialment quan comparteixes subscripcions. Per exemple, una subscripció individual a Apple Music costa $ 9,99 a el mes. Una subscripció familiar costa $ 14,99 a el mes. Estalviaràs diners amb Family Sharing, fins i tot si només connectes dos dispositius!Com Funciona Compartir En Família?

Cada família té un 'organitzador familiar' que convida a altres membres de la família a unir-se. La configuració de Compartir En Família de l'organitzador s'aplica automàticament a altres dispositius quan s'agreguen a la xarxa.

Quan l'organitzador familiar actualitza la configuració, realitza una nova compra o afegeix una nova imatge a l'àlbum familiar compartit, aquesta s'actualitza en tots els dispositius de la xarxa Compartir en família.

Com Configura Compartir En Família?

Primer, obre l'aplicació de configuració en l'iPhone que pertany a la persona que vol ser l'organitzador familiar. Toca el teu nom a la part superior de la pantalla i ingressa la contrasenya d'Apple ID. Després, toca Configura Compartir en família . Finalment, toca començar per començar a configurar Compartir en família.Se't donarà l'opció de decidir què compartir amb la família (compres, ubicacions i molt més), seleccionar el teu mètode de pagament familiar i convidar membres de la família mitjançant l'aplicació de missatges.

Si actives l'ús compartit de compres, tot el contingut que hagi comprat un membre de la família en la xarxa estarà disponible per a tots els altres. Pots trobar aquestes compres obrint l'App Store, tocant la icona de Compte en la part superior dreta de la pantalla i tocant comprat .

Compartir En Família brinda als pares algunes eines excel·lents per realitzar un seguiment dels seus fills i administrar el que poden fer en els seus iPhones. Parlem amb Eva Amurri sobre els beneficis de configurar funcions de Screen Time a través d'Compartir En Família.

hi ha moltes coses que pots fer amb Compartir en família, i és per això que vam fer un vídeo de YouTube que t'explica tot el procés. Apple també té una descripció general de les coses que pots configurar amb Comparteix En Família.

Compartir En Família: Explicat!

Has configurat amb èxit Compartir en família al teu iPhone! Assegura't de compartir aquest article en les xarxes socials perquè puguis ensenyar-los a teus amics i seguidors sobre Compartir en família també. No dubtis a fer un comentari a continuació si tens alguna altra pregunta sobre aquesta funció d'iPhone.