El meu iPhone no es connectarà al Bluetooth. Aquí teniu la solució real.

My Iphone Won T Connect Bluetooth

El vostre iPhone no es connecta a Bluetooth i no sabeu per què. El Bluetooth és una tecnologia que connecta el vostre iPhone sense fils a dispositius Bluetooth, com ara auriculars, teclats o el vostre cotxe. Hi ha diversos motius pels quals el Bluetooth no funciona en un iPhone i us guiarem pas a pas pel procés de resolució de problemes. En aquest article t’explicarem per què el vostre iPhone no es connecta a Bluetooth i ensenyar-ho com resoldre el problema d’una vegada per totes.

Si teniu problemes per connectar el vostre iPhone al Bluetooth del cotxe específicament, us recomanem que consulteu el nostre article Com puc connectar un iPhone al cotxe Bluetooth? Aquí teniu La veritat!Abans de començar ...

Hi ha algunes coses que hem d’assegurar que passin abans que el vostre iPhone es pugui emparellar amb un dispositiu Bluetooth. En primer lloc, assegurem-nos que el Bluetooth estigui activat. Per activar el Bluetooth, fes lliscar el dit cap amunt des de la part inferior de la pantalla per obrir el Centre de control i, a continuació, toca la icona de Bluetooth Bluetooth al centre de control.Sabreu que el Bluetooth està activat quan la icona estigui ressaltada en blau. Si la icona és de color gris, és possible que ho hàgiu fet accidentalment desconnectat dels dispositius Bluetooth fins l'endemà !el botó blau bluetooth és el centre de control

En segon lloc, hem d’assegurar-nos que el dispositiu Bluetooth al qual intenteu connectar-vos estigui a l’abast del vostre iPhone. A diferència dels dispositius Wi-Fi que es poden connectar des de qualsevol lloc (sempre que estiguin connectats a Internet), els dispositius Bluetooth depenen de la proximitat. L’abast de Bluetooth sol ser d’uns 30 peus, però assegureu-vos que l’iPhone i el dispositiu estiguin un al costat de l’altre mentre passeu per aquest article.

Si l’iPhone no es connecta al Bluetooth, comenceu per provar de connectar-lo a dos dispositius Bluetooth separats d’un en un. Si un dispositiu Bluetooth es connecta a l’iPhone mentre l’altre no, haureu identificat que el problema correspon al dispositiu Bluetooth concret i no a l’iPhone.Com es corregeix un iPhone que no es connecta al Bluetooth

Si el vostre iPhone encara no es connecta a Bluetooth, haurem d’aprofundir una mica per diagnosticar el vostre problema. En primer lloc, hem d’esbrinar si el problema o el programari o el maquinari de l’iPhone causen aquest problema.

com prendre chia per baixar de pes

Anem a abordar primer el maquinari: el vostre iPhone té una antena que li proporciona la funcionalitat Bluetooth, però això mateix L'antena també ajuda el vostre iPhone a connectar-se a Wi-Fi. Si teniu problemes de Bluetooth i Wi-Fi junts, és una idea que el vostre iPhone pot tenir un problema de maquinari. Però no et rendeixis, encara no en podem estar segurs.

Seguiu el nostre pas a pas per esbrinar per què el vostre iPhone no es connecta a Bluetooth perquè pugueu solucionar definitivament el problema.

 1. Apagueu i torneu a engegar l'iPhone

  Apagar i tornar a engegar l’iPhone és un pas senzill de resolució de problemes que pot solucionar problemes tècnics menors que podrien ser el motiu pel qual l’iPhone no es connectarà a Bluetooth.

  Primer, manteniu premut el botó d’engegada per apagar l’iPhone. Esperar llisqueu fins a apagar-lo que aparegui a la pantalla i després llisqueu la icona d'alimentació d'esquerra a dreta per apagar l’iPhone. Espereu aproximadament 30 segons per assegurar-vos que l'iPhone s'apaga completament.

  Per tornar a engegar l'iPhone, manteniu premut el botó d’engegada de nou fins que aparegui el logotip d'Apple a la pantalla. Després de reiniciar l'iPhone, proveu de tornar a connectar-vos al dispositiu Bluetooth per veure si soluciona el problema.

 2. Desactiveu i torneu a activar el Bluetooth

  Si desactiveu i torneu a activar el Bluetooth, de vegades podeu corregir problemes de programari menors que poden evitar que s’uneixin el vostre dispositiu iPhone i Bluetooth. Hi ha tres maneres d’apagar i tornar a activar el Bluetooth a l’iPhone:

  Desactiveu Bluetooth a l'aplicació Configuració

  1. Obert Configuració .
  2. Aixeta Bluetooth.
  3. Toqueu l'interruptor al costat de Bluetooth. Sabreu que el Bluetooth està desactivat quan l’interruptor és gris.
  4. Torneu a tocar l'interruptor per tornar a activar el Bluetooth. Sabreu que el Bluetooth està activat quan l’interruptor és verd.

  Desactiveu Bluetooth al centre de control

  1. Feu lliscar el dit cap amunt des de baix de la pantalla de l'iPhone per obrir el Centre de control.
  2. Toqueu la icona Bluetooth, que sembla una 'B.' Sabreu que el Bluetooth està desactivat quan la icona és negra en un cercle gris.
  3. Toqueu la icona Bluetooth torneu a activar el Bluetooth. Sabreu que el Bluetooth està activat quan la icona és blanca dins d’un cercle blau.

  Desactiveu Bluetooth mitjançant Siri

  1. Activa Siri prement i mantenint premut el botó d'inici o dient 'Ei Siri'.
  2. Per desactivar el Bluetooth, digueu: 'Desactiveu el Bluetooth'.
  3. Per tornar a activar el Bluetooth, digueu: 'Activeu el Bluetooth'.

  Després d’apagar i tornar a activar qualsevol d’aquestes maneres, proveu de tornar a emparellar l’iPhone i el dispositiu Bluetooth per veure si us ha resolt el problema.

 3. Desactiveu i torneu a activar el mode de sincronització del dispositiu Bluetooth

  Si una petita fallada de programari impedeix que el dispositiu Bluetooth es connecti a l'iPhone, desactivar i tornar a activar el mode de sincronització pot resoldre el problema.

  Gairebé tots els dispositius Bluetooth tindran un interruptor o un botó això facilita l'accés i la sortida del dispositiu del mode de sincronització. Mantén premut aquest botó o encén el dispositiu Bluetooth per treure'l del mode de sincronització Bluetooth.

  Espereu uns 30 segons i, a continuació, premeu el botó o torneu a girar l'interruptor per tornar a posar el dispositiu en mode de sincronització. Després d’activar i tornar a activar el mode de sincronització, proveu de tornar a connectar el dispositiu Bluetooth a l’iPhone.

 4. Oblideu-vos del dispositiu Bluetooth

  Quan oblideu un dispositiu Bluetooth, és com si el dispositiu no estigués mai connectat al vostre iPhone. La propera vegada que vinculeu els dispositius, serà com si es connectessin per primera vegada. Per oblidar un dispositiu Bluetooth:

  1. Obert Configuració .
  2. Aixeta Bluetooth.
  3. Toqueu la 'i' blava al costat del dispositiu Bluetooth que voleu oblidar.
  4. Aixeta Oblida aquest dispositiu.
  5. Quan se us demani de nou, toqueu Oblida el dispositiu.
  6. Sabreu que el dispositiu s’ha oblidat quan ja no apareix a sota Els meus dispositius a Configuració -> Bluetooth.

  Un cop oblidat el dispositiu Bluetooth, torneu-lo a connectar a l'iPhone posant el dispositiu en mode de sincronització. Si es combina amb el vostre iPhone i comença a funcionar de nou, el problema es resol. Si encara teniu problemes amb l'iPhone Bluetooth, passarem a restablir programari.

 5. Restableix la configuració de xarxa

  Quan restabliu la configuració de xarxa, les dades de l'iPhone de tots els vostres dispositius Bluetooth, xarxes Wi-Fi i VPN (xarxa privada virtual) els paràmetres s’esborraran. Restablir la configuració de la xarxa donarà un començament completament nou a l’iPhone quan es connecti a dispositius Bluetooth, cosa que de vegades pot solucionar problemes de programari més complicats.

  Abans de restablir la configuració de la xarxa, assegureu-vos de conèixer totes les contrasenyes de la vostra Wi-Fi, ja que després les haureu de tornar a introduir.

  1. Obert Configuració .
  2. Aixeta General.
  3. Aixeta Restableix. (Restablir és l'última opció a Configuració -> General).
  4. Aixeta Restableix la configuració de xarxa.
  5. Introduïu la vostra contrasenya quan se us demani a la pantalla.
  6. El vostre iPhone restablirà la configuració de la xarxa i es reiniciarà.
  7. Quan es reiniciï l'iPhone, la configuració de la xarxa s'ha restablert.

  com restablir la configuració de xarxa al vostre iPhone
  Ara que s'ha restablert la configuració de la xarxa, proveu de tornar a emparellar el dispositiu Bluetooth amb l'iPhone. Recordeu que totes les dades del dispositiu Bluetooth que hi havia al vostre iPhone s’han esborrat, de manera que aparellareu els dispositius com si estiguessin connectats per primera vegada.

 6. Restauració de DFU

  El nostre pas final de resolució de problemes de programari per a quan el vostre iPhone no es connecti a Bluetooth és un Restauració de l’actualització del firmware del dispositiu (DFU) . Una restauració de DFU és la restauració més profunda que podeu fer en un iPhone i és una solució d’últim recurs per a problemes de programari problemàtics.

  la pantalla de l'iPhone x no funciona

  Abans de realitzar una restauració de DFU, assegureu-vos que fes una còpia de seguretat de totes les dades del teu iPhone a iTunes o iCloud si pot. També volem deixar-ho clar: si el vostre iPhone està danyat d'alguna manera, una restauració de DFU pot trencar el vostre iPhone.

 7. Reparació

  Si heu arribat fins aquí i el vostre iPhone encara no es connecta a Bluetooth, és possible que hàgiu de reparar el dispositiu. Tu pots concertar una cita a la barra Genius de l’Apple Store local o utilitzeu el servei de reparació per correu electrònic d’Apple. Si voleu estalviar diners, també us recomanem Puls.

  Pols és un servei de reparació que us enviarà un tècnic certificat. Arranjaran el vostre iPhone en tan sols 60 minuts i cobriran totes les reparacions amb una garantia de per vida.

Ja no hi ha Blues Bluetooth.

L'iPhone es torna a connectar a Bluetooth i podeu tornar a utilitzar tots els vostres accessoris sense fils. Ara que ja sabeu què fer si el vostre iPhone no es connecta al Bluetooth, no deixeu de compartir aquest article amb els vostres amics i familiars a les xarxes socials. No dubteu a deixar-nos un comentari a continuació si teniu cap més pregunta sobre el vostre iPhone.

Gràcies per llegir,
David L.