Voleu actualitzar el número de telèfon de l'identificador d'Apple a l'iPhone? Què significa realment!

Update Apple Id Phone Number IphoneProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

El vostre iPhone diu 'Actualitza el número de telèfon de l'identificador d'Apple' i no esteu segur de per què. Cada vegada que agafeu el vostre iPhone, la notificació hi és. En aquest article, ho faré expliqueu per què diu 'Actualitza el número de telèfon de l'identificador d'Apple' al vostre iPhone i mostreu-vos com desfer-vos d'aquest missatge .Per què diu 'Actualitzar el número de telèfon d'identificació d'Apple' al meu iPhone?

El vostre iPhone diu 'Actualitza el número de telèfon de l'identificador d'Apple' perquè Apple us recorda que heu d'assegurar-vos que el número de telèfon de confiança associat amb el vostre identificador d'Apple està actualitzat. Si no és així, corre el risc de perdre l'accés al vostre compte.Aquesta notificació va aparèixer per primera vegada al meu iPhone poc després d’instal·lar iOS 12, de manera que pot ser que aquesta sigui només la manera d’Apple de recordar als seus clients que comprovin la configuració de seguretat de l’iPhone a mesura que s’extingeix la propera gran actualització d’IOS.Assegureu-vos que el vostre número de telèfon d’identificació Apple estigui actualitzat

Per assegurar-vos que el vostre número de telèfon Apple ID estigui actualitzat, obriu Configuració i toqueu 'Actualitzar el número de telèfon Apple ID?' notificació. A continuació, toqueu Continua .Quan toqueu Continua, apareixerà un nou menú que us preguntarà si el vostre número de telèfon ha canviat. Si el vostre número de telèfon ha canviat, toqueu Canvia el número de confiança . Si el vostre número de telèfon no ha canviat, toqueu Seguiu utilitzant (número de telèfon) .

Estic disposat a apostar que el número de telèfon de la majoria de les persones que llegeixen aquest article no ha canviat, de manera que podeu descartar definitivament aquesta notificació tocant Continuar fent servir (número de telèfon). Si vau obtenir un número de telèfon nou i, per tant, vau tocar Canviar el número de confiança, se us demanarà que introduïu aquest número nou a la pantalla següent.

Puc actualitzar sempre el meu número de telèfon d’identificació Apple?

Sí, sempre podeu actualitzar la configuració de seguretat de l’identificador d’Apple. Per actualitzar el vostre número de telèfon Apple ID, obriu Configuració i toqueu el vostre nom a la part superior de la pantalla. A continuació, toqueu Contrasenya i seguretat .

la pantalla de l'iPhone 6 deixa de funcionar

A continuació, toqueu Edita al costat del número de telèfon de confiança i toqueu Afegiu un número de telèfon de confiança . Després d’introduir la contrasenya de l’iPhone, escriviu el nou número de telèfon de confiança. Finalment, toqueu Fet .

Confio que heu trobat la resposta que busqueu

Ara ja sabeu per què el vostre iPhone diu 'Actualitza el número de telèfon de l'identificador d'Apple' i com s'actualitza el número de telèfon de confiança. Si teniu alguna altra pregunta sobre el vostre iPhone, deixeu un comentari a continuació. Gràcies per llegir!