Per què la meva botiga d'aplicacions per a l'iPhone no funciona o és en blanc? Aquí teniu la solució.

Why Is My Iphone App Store Not WorkingProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

Acabeu d’escoltar una aplicació nova i divertida i esteu a punt per provar-la, però quan obriu l’App Store per descarregar-la, la pantalla és en blanc o bé carregat atrapat . Segur que no és un problema de maquinari, perquè totes les altres aplicacions funcionen perfectament, de manera que ha de ser una altra cosa. En aquest article t’explicaré per què l’iPhone App Store no funciona ni està en blanc , i com solucionar el problema perquè l'App Store es torni a carregar al vostre iPhone, iPad o iPod.La solució: què cal fer quan l'App Store no funciona al vostre iPhone, iPad o iPod

Utilitzaré un iPhone per fer aquest recorregut, però el procés per solucionar l’App Store a l’iPad i l’iPod és exactament el mateix. Si teniu un iPad o iPod, no dubteu a substituir el dispositiu sempre que ho vegeu iPhone en aquest article.Tanqueu i torneu a obrir l'aplicació App Store

De vegades, petits problemes amb l'App Store poden evitar que es connecti a Internet i, quan això passi, no es carregarà gens. El primer que heu de provar és tancar l’app App Store i tornar-la a obrir.Per tancar l'App Store, feu doble clic al botó d'inici al vostre iPhone per obrir el commutador d'aplicacions. Si el vostre iPhone no té cap botó d'inici, llisqueu cap amunt des de la part inferior fins al centre de la pantalla. Mantingueu el dit al centre de la pantalla fins que s'obri el commutador d'aplicacions.

Podeu fer lliscar el dit cap endavant i cap enrere per veure totes les aplicacions obertes al vostre iPhone. Quan trobeu l'App Store, feu servir el dit per fer-ho llisqueu-lo per la part superior de la pantalla . No és una mala idea tancar totes les aplicacions, per si de cas se n'hagués bloquejat una altra.Quant al tancament d'aplicacions a l'iPhone

Us recomano tancar totes les vostres aplicacions un o dos dies o dos, ja que, malgrat el que potser heu sentit, sí és bo per a la durada de la bateria del vostre iPhone. Si us interessa obtenir més informació, llegiu el nostre article que demostra Per què tancar les vostres aplicacions per a iPhone és realment una bona idea i mireu el nostre vídeo per obtenir més informació Consells sobre la bateria de l'iPhone !

Esborreu la memòria cau de l'App Store

No molta gent sap com fer-ho, però si esborreu la memòria cau de l’App Store es poden solucionar tot tipus de problemes amb l’App Store del vostre iPhone. Per esborrar la memòria cau de l'App Store, toqueu 10 vegades sobre qualsevol icona de pestanya a la part inferior de la pantalla de l'App Store.

Per exemple, podeu tocar 10 vegades al fitxer Avui per esborrar la memòria cau. L'App Store no es tornarà a carregar, de manera que tanqueu i torneu a obrir l'aplicació App Store després.

esborra la memòria cau de la botiga d

Consulteu la pàgina d’estat del sistema d’Apple

És possible que l’App Store no funcioni al vostre iPhone a causa d’un problema amb els servidors d’Apple. Fes una ullada Pàgina d’estat del sistema d’Apple i assegureu-vos que els punts siguin de color verd, especialment el primer que hi ha al costat de l'App Store.

Si aquest punt o molts altres no són verds, Apple té alguns problemes i no passa res amb el vostre iPhone. Normalment, Apple resol aquests problemes amb força rapidesa, de manera que la millor opció és tenir paciència i tornar a comprovar-ho més tard.

Comproveu la vostra configuració de data i hora

Si la configuració de data i hora de l'iPhone no està configurada correctament, pot causar tot tipus de problemes a l'iPhone, inclòs aquest. Obriu Configuració i toqueu General . A continuació, toqueu Data i hora i assegureu-vos que el commutador que hi ha al costat de l'opció Estableixi automàticament

comproveu la configuració de la data i l’hora de l’iPhone

Comproveu la vostra connexió a Internet

Quan l'App Store no es carregui, el següent que hem de comprovar és la connexió del vostre iPhone a Internet. Fins i tot si altres aplicacions o llocs web funcionen al vostre dispositiu, proveu-ho. L'App Store fa servir una tecnologia diferent a la d'altres aplicacions i llocs web; en parlarem més endavant.

Si ja teniu connexió Wi-Fi, l’apagarem i tornarem a obrir l’App Store per veure si funciona. Quan desactiveu la Wi-Fi, l'iPhone canviarà a la seva connexió de dades sense fils, que es pot anomenar LTE, 3G, 4G o 5G, en funció del vostre operador sense fils i de la intensitat del senyal.

Si el vostre iPhone no està connectat a Wi-Fi, ens connectarem a una altra xarxa Wi-Fi i tornarem a obrir l’App Store.

Com provar la connexió del vostre iPhone a Internet

És fàcil provar la connexió del vostre iPhone a Internet. Primer, obert Configuració i toqueu Wi-Fi .

Veureu un commutador al costat de Wi-Fi a la part superior de la pantalla. Si el commutador és verd (o està encès), el vostre iPhone es connectarà a xarxes Wi-Fi sempre que sigui possible. Si l'interruptor és gris (o està apagat), l'iPhone mai no es connecta a Wi-Fi i només es connecta a Internet mitjançant dades mòbils a través del pla del mòbil.

Consells sobre Wi-Fi

 • L'iPhone només es connectarà a xarxes Wi-Fi si ja us heu connectat a elles; mai 'només es connectarà' a una nova xarxa Wi-Fi pròpia.
 • Si heu revisat la quota mensual de dades amb el vostre operador de telefonia sense fils, això podria sigui el problema: consulteu el nostre article anomenat Què utilitza les dades a l'iPhone? per obtenir més informació o consulteu UpPhone’s eina de comparació de plans per trobar un pla de telefonia mòbil millor amb més dades.

Toqueu el commutador situat al costat de Wi-Fi per desactivar-lo. Torneu a tocar el commutador per tornar a activar el Wi-Fi i, a continuació, al nom de la xarxa a la qual voleu connectar l'iPhone.

Com puc saber si el meu iPhone ja està connectat a la Wi-Fi?

Si veieu una marca de selecció blava al costat del nom d’una xarxa Wi-Fi, el vostre iPhone estarà connectat a aquesta xarxa.

Apagueu i torneu a engegar l'iPhone

De vegades, es poden solucionar problemes simples si apagueu i torneu a engegar l'iPhone. Fer això, manteniu premut el botó d’engegada (conegut com a botó Sleep / wake) fins que aparegui 'slide to power off' a la pantalla. Si teniu un iPhone amb Face ID, manteniu premut el botó botó lateral i botó de volum fins que aparegui 'slide to power off'.

Feu lliscar el cercle amb la icona d’encesa per la pantalla per apagar l’iPhone. El vostre iPhone pot trigar fins a 30 segons a apagar-se completament.

Per tornar a engegar l’iPhone, manteniu premut el botó d’engegada o lateral fins que aparegui el logotip d’Apple a la pantalla. Obriu de nou l'App Store per veure si funciona.

Actualitzeu el vostre iPhone

L’actualització de l’iPhone pot solucionar un problema de programari que impedeixi que l’App Store funcioni correctament. Obriu Configuració i toqueu General -> Actualització de programari . Aixeta Baixeu-lo i instal·leu-lo o bé Instal · lar ara si hi ha una actualització disponible.

actualització a iOS 14.4

Després d'actualitzar l'iPhone, obriu l'App Store i comproveu si el problema s'ha solucionat. Aneu al pas següent si l'App Store encara està en blanc o no funciona.

Tanqueu la sessió de l'App Store i torneu a iniciar la sessió

De vegades, els problemes de càrrega de l’App Store es poden solucionar si tanqueu la sessió i torneu a iniciar la sessió amb el vostre ID d’Apple. És possible que us pregunteu com podeu tancar la sessió a l’App Store sense poder aconseguir-ho dins a l’App Store, però és fàcil; només cal que seguiu aquests senzills passos:

Primer, obert Configuració i toqueu el vostre nom a la part superior de la pantalla. Desplaceu-vos cap avall i toqueu Tanca sessió .

Ara que heu tancat la sessió, és hora de tornar a iniciar la sessió. Toqueu el botó Inicieu la sessió botó i introduïu l'identificador i la contrasenya d'Apple .

Assegureu-vos que els ports 80 i 443 estan oberts

No em posaré massa tècnic aquí, però és suficient dir que el vostre iPhone utilitza diversos ports per connectar-se a Internet. D'acord amb la llista oficial de ports d’Apple que fan servir , el port 80 i el 443 són els dos ports que fan servir per connectar-se a l'App Store i iTunes. Si un d'aquests ports està bloquejat, és possible que l'App Store no es carregui.

Com puc comprovar si un port està obert?

Si esteu llegint aquest article al mateix iPhone amb el qual teniu el problema, el port 80 funciona bé perquè el vostre iPhone es connecta a payetteforward.com en utilitzar el port 80. Per comprovar el port 443, aneu a Google . Si es carrega, el port 443 funciona correctament. Si l’un o l’altre no es carrega, aneu a la secció anomenada Reinicialitza la configuració de xarxa.

Oblideu-vos de la vostra xarxa Wi-Fi

L’oblit de la xarxa Wi-Fi permetrà que el vostre iPhone estableixi una connexió completament nova amb la xarxa. Quan connecteu el vostre iPhone a una xarxa Wi-Fi per primera vegada, desa informació sobre com connectar-vos a aquesta xarxa. L’oblit de la xarxa li dóna a ell i al vostre iPhone un començament completament nou, cosa que podria solucionar un problema de connectivitat.

Obriu Configuració i toqueu Wi-Fi . Toqueu la icona d'informació blava 'i' a la dreta de la xarxa Wi-Fi i, a continuació, toqueu Oblida aquesta xarxa . Aixeta Oblida't per confirmar la vostra decisió.

oblida la xarxa wifi del teu iPhone

Torneu a Configuració -> Wi-Fi i toqueu la vostra xarxa a sota Altres xarxes . Torneu a introduir la contrasenya Wi-Fi per tornar a connectar-vos a la xarxa.

Restableix la configuració de xarxa

Si l'App Store encara no funciona al vostre iPhone, és hora de restablir la configuració de la xarxa. Restableix la configuració de xarxa 'oblida' totes les xarxes Wi-Fi a les quals t'has connectat mai, així que no oblidis tornar a connectar-te a la xarxa Wi-Fi de casa Configuració -> Wi-Fi després de reiniciar l'iPhone. Aquest restabliment també restaura tots els paràmetres de cel·lular, Bluetooth i VPN als valors predeterminats de fàbrica. Restablir la configuració de la xarxa no és una bala màgica, però sí que soluciona molts problemes de connectivitat a Internet als iPhones.

Per restablir la configuració de xarxa al vostre iPhone, obriu Configuració i toqueu General -> Restableix -> Restableix la configuració de xarxa . Introduïu la contrasenya de l'iPhone i toqueu Restableix la configuració de xarxa torneu a confirmar el restabliment.

Feu una còpia de seguretat del vostre iPhone

Abans de passar al següent pas de resolució de problemes, us recomanem que deseu una còpia de seguretat del vostre iPhone. Una còpia de seguretat és una còpia de totes les dades del vostre iPhone, inclosos els vostres contactes, fotos i aplicacions. Hi ha tres maneres diferents de fer una còpia de seguretat del vostre iPhone i us indicarem a continuació cada mètode.

Còpia de seguretat del vostre iPhone a iCloud

 1. Obert Configuració .
 2. Aixeta iCloud .
 3. Aixeta Còpia de seguretat .
 4. Assegureu-vos que el commutador situat al costat de iCloud Backup sigui verd, cosa que indica que està activat.
 5. Aixeta Feu una còpia de seguretat ara .

Nota: Cal que el vostre iPhone estigui connectat a Wi-Fi per fer una còpia de seguretat a iCloud.

Còpia de seguretat del vostre iPhone a iTunes

Si teniu un PC o un Mac amb MacOS 10.14 o una versió anterior, utilitzarà iTunes quan feu una còpia de seguretat de l’iPhone a l’ordinador.

 1. Connecteu l'iPhone a l'ordinador mitjançant un cable de càrrega.
 2. Obriu iTunes al vostre PC o Mac.
 3. Feu clic a la icona de l'iPhone a prop de l'extrem superior esquerre de l'iTunes.
 4. Sota backups , feu clic al cercle que hi ha al costat Aquest ordinador i el quadre al costat Xifra la còpia de seguretat de l'iPhone .
 5. Si se us demana, introduïu la contrasenya de l'ordinador per xifrar la còpia de seguretat.
 6. Feu clic a Feu una còpia de seguretat ara .

Còpia de seguretat del vostre iPhone a Finder

Si teniu un Mac que utilitza macOS 10.15 o una versió posterior, utilitzeu Finder quan feu una còpia de seguretat de l’iPhone a l’ordinador.

què simbolitza una rata
 1. Connecteu l'iPhone al Mac mitjançant un cable de càrrega.
 2. Obre Finder.
 3. Feu clic al vostre iPhone a sota Ubicacions al costat esquerre de Finder.
 4. Feu clic al cercle que hi ha al costat Feu una còpia de seguretat de totes les dades del vostre iPhone en aquest Mac .
 5. Marqueu la casella que hi ha al costat Xifra la còpia de seguretat local i introduïu la contrasenya del Mac.
 6. Feu clic a Feu una còpia de seguretat ara .

DFU Restaura el teu iPhone

Una restauració de DFU és l'últim pas que podeu fer per descartar completament un problema de programari. Tot el codi del vostre iPhone s’esborra i es torna a carregar, línia per línia. Quan finalitzi la restauració, serà com si treguéssiu l’iPhone de la caixa per primera vegada.

Assegureu-vos que teniu una còpia de seguretat de l'iPhone abans de fer aquest pas! Sense una còpia de seguretat, perdrà tota la informació actualment desada al vostre iPhone. Quan estigueu a punt, consulteu el nostre article sobre com restaurar DFU el vostre iPhone .

Com obtenir ajuda d'Apple quan l'App Store no funciona

Obriu l'aplicació Mail o Safari i proveu d'utilitzar el web. Podeu navegar a llocs web o descarregar el vostre correu electrònic? Si heu seguit tots els passos anteriors i Internet funciona, hi ha un 99,9% de probabilitats que el problema estigui relacionat amb el programari. El millor lloc per començar per aconseguir-ho suport de programari d'Apple .

Si el vostre iPhone ha actuat de manera estranya o ha estat danyat recentment i l'App Store no funciona, és possible que passi alguna cosa més. La millor opció és fer-ho visiteu el lloc web d’Apple per concertar una cita al Genius Bar o utilitzar el servei de reparació per correu electrònic.

iPhone App Store: tornar a treballar!

Com hem vist, n’hi ha molt de les raons per les quals és possible que l’iPhone App Store no funcioni, però amb una mica de paciència, estic segur que ho podreu solucionar. Els empleats d'Apple escolten: 'La meva botiga d'aplicacions està en blanc!' tot el temps i, com hem comentat, és un problema de programari el 99% del temps. Ara m’agradaria tenir notícies vostres: quina solució va provocar que l’App Store es tornés a carregar al vostre iPhone? Feu-nos-ho saber a la secció de comentaris a continuació.