Com puc editar un memoji al meu iPhone? Aquí teniu la solució.

How Do I Edit Memoji My Iphone

Acabeu de tallar-vos i ara el vostre Memoji no s’assembla del tot a vosaltres. Ara voleu actualitzar el vostre Memoji per reflectir el vostre nou pentinat. En aquest article, us ho mostraré com editar un Memoji al vostre iPhone !

Com editar un memoji al vostre iPhone

Per editar un Memoji al vostre iPhone, obriu Missatges i toqueu una de les converses.ofertes d'iPhone at & t 2016

A continuació, toqueu Animoji a la part inferior de la pantalla. A continuació, cerqueu el Memoji que vulgueu editar i toqueu el botó circular amb tres punts (...).

A continuació, toqueu Edita . Quan ho feu, veureu una pantalla familiar: és la mateixa que quan configureu el Memoji per primera vegada.

Si no recordeu del tot com funciona, consulteu el nostre altre article sobre configuració del Memoji per primera vegada. Quan hàgiu fet totes les modificacions, toqueu Fet a l'extrem superior dret de la pantalla.

iPhone congelat a la pantalla de la poma

editeu memoji a lPuc eliminar el meu memoji i començar des de zero?

Sí, podeu suprimir un Memoji en qualsevol moment. Consulteu el nostre altre article per aprendre com esborrar els memojis al vostre iPhone.

Veures be!

Heu editat i actualitzat el vostre Memoji i ara s’assembla molt més a vosaltres mateixos. Espero que compartiu aquest article a les xarxes socials per ensenyar als vostres amics com treure el màxim profit de Memojis i iOS 12. Si teniu alguna altra pregunta sobre iPhone o iOS, deixeu-nos un comentari a continuació.

què vol dir espiritualment les mosques?

Gràcies per llegir,
David L.