Què són el mòbil i la itinerància de dades a l'iPhone? Activat o desactivat?

What Are Cellular Data Roaming IphoneProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

Ja teniu el vostre iPhone des de fa unes quantes setmanes i observeu 'Mòbil' mentre navegueu per l'aplicació Configuració. Us alarmeu quan observeu que les dades mòbils i la itinerància de dades estan activades. Si el 1999 encara no es paguen els càrrecs d’itinerància de la factura del telèfon, no està sol. Estem pendents de rebre informació actualitzada sobre el que significa la itinerància per als iPhones actuals. En aquest article t’explicaré com funcionen les dades mòbils , què significa itinerància de dades al vostre iPhone , i compartiu alguns consells perquè no us cremeu els càrrecs per excés de dades .Què són les dades mòbils del meu iPhone?

Cellular Data connecta el vostre iPhone a Internet quan no esteu connectat a la Wi-Fi. Quan Cellular Data no està activat, el vostre iPhone no pot accedir a Internet quan esteu en moviment.On puc trobar dades mòbils?

Trobareu dades mòbils a Configuració -> Mòbil -> Dades mòbils . El canvi a la dreta de Cellular Data us permet activar-lo i desactivar-lo.Quan el commutador és verd, Cellular Data és encès . Quan el commutador és gris, Cellular Data és apagat .

Quan Cellular Data estigui activat, veureu LTE a l'extrem superior esquerre de l'iPhone. LTE significa Long Term Evolution. És la connexió de dades ràpida disponible, tret que utilitzeu Wi-Fi. Quan les dades mòbils estiguin desactivades, només veureu les barres d'intensitat del senyal a l'extrem superior esquerre de l'iPhone.Per a gairebé tothom, és una bona idea deixar les dades mòbils activades. Sempre estic en moviment i m’encanta poder accedir al correu electrònic, a les xarxes socials i a Internet quan estic fora. Si no tingués les dades mòbils activades, no podríeu accedir a cap d'aquestes excepte si estigués connectat a Wi-Fi.

És absolutament correcte desactivar Cellular Data si teniu un pla de dades mínim o no necessiteu Internet quan no esteu a casa. Si Cellular Data està desactivat i no esteu connectat a la Wi-Fi, només podeu fer servir el vostre iPhone per fer trucades telefòniques i enviar missatges de text (però no iMessages, que utilitza dades). És increïble que gairebé tot el que fem als nostres iPhone utilitzi dades.

Activa LTE

Aprofundim una mica més en LTE. LTE significa Long Term Evolution i és l’últim i més gran en tecnologia de dades sense fils. En alguns casos, LTE pot ser fins i tot més ràpid que el vostre Wi-Fi a casa. Per veure si el vostre iPhone utilitza LTE, aneu a Configuració -> Mòbil -> Activa LTE .

1. Desactivat

Aquesta configuració desactiva LTE, de manera que el vostre iPhone utilitza una connexió de dades més lenta, com ara el 4G o el 3G. Si teniu un pla de dades petit i voleu evitar els càrrecs per excés, és possible que vulgueu triar Desactivat.

2. Veu i dades

Com he dit abans, els nostres iPhones utilitzen una connexió de dades per a gran part del que fem. Actualment, fins i tot les vostres trucades de telèfon poden utilitzar LTE per fer que la vostra veu soni nítida.

3. Només dades

Dades només habilita LTE per a la connexió del vostre iPhone a Internet, correu electrònic i altres aplicacions, però no habilita LTE per a trucades de veu. Només voldreu triar Només dades si teniu problemes per fer trucades amb LTE.

Les trucades de veu LTE utilitzen el meu pla de dades?

Sorprenentment, no ho fan. En aquest moment, Verizon i AT&T són els únics operadors sense fils que utilitzen LTE per a trucades telefòniques i tots dos no compten la veu LTE com a part del vostre pla de dades. Hi ha rumors que T-Mobile afegirà veu sobre LTE (o VoLTE) a la seva formació en un futur proper.

Veu HD i trucades avançades

La veu HD de AT&T i les trucades avançades de Verizon són noms elegants per al que el vostre iPhone anomena Voice LTE. La diferència entre les veus LTE i les trucades telefòniques mòbils habituals és impressionant: sabreu la primera vegada que la sentiu.

quant triga la preparació de l’actualització

HD Voice d’AT&T i Advanced Calling de Verizon (ambdues LTE Voice) no s’han desplegat a tot el país perquè són molt nous. Perquè LTE Voice funcioni, els dos interlocutors han de tenir nous telèfons que admetin les trucades de veu per LTE. Podeu obtenir més informació sobre Trucades avançades de Verizon i Veu HD d’AT&T als seus llocs web.

Roaming de dades a l'iPhone

Probablement ja heu escoltat el terme 'itinerància' i us heu reduït. Ningú vol contractar una segona hipoteca per pagar la factura del telèfon.

Què hi ha 'Roaming' al meu iPhone?

Quan 'vaga', l'iPhone es connecta a torres que no són propietat ni operen del vostre operador sense fils (Verizon, AT&T, Sprint, T-Mobile, etc.). Per accedir a Data Roaming des del vostre iPhone, aneu a Configuració -> Mòbil -> Itinerància de dades .

Igual que abans, Data Roaming ho és encès quan l'interruptor és verd i apagat quan l'interruptor és gris.

No tingueu por: la itinerància de dades no afecta la factura del telèfon quan esteu a qualsevol lloc dels Estats Units. Recordo quan ho feia abans, però fa uns quants anys els proveïdors de serveis sense fils van acordar eliminar definitivament les despeses d’itinerància. Va ser un gran alleujament per a molta gent.

Això és important: els càrrecs en itinerància poden ser excessivament alts quan viatgeu a l’estranger. Càrrec de Verizon, AT&T i Sprint molt de diners si utilitzeu les seves dades quan sou a l’estranger. Tingueu en compte que el vostre iPhone fa servir dades constantment per comprovar el correu electrònic, actualitzar el feed de Facebook i fer moltes altres coses, fins i tot quan no el feu servir.

Si realment voleu estar segur, us recomano que desactiveu completament les dades mòbils quan viatgeu a l’estranger. Encara podreu enviar fotos i comprovar el vostre correu electrònic quan estigueu connectat a una xarxa Wi-Fi, i no us sorprendrà una gran factura telefònica quan arribeu a casa.

Embolicant-lo

Hem tractat molt en aquest article. Espero que la meva explicació de dades mòbils i itinerància de dades a l'iPhone us ajudi a sentir-vos una mica més a gust quan utilitzeu la vostra connexió de dades sense fils. Hem parlat de com activar i desactivar les dades mòbils i de com la veu LTE fa que les vostres trucades de veu siguin nítides. M’agradaria escoltar els vostres pensaments a la secció de comentaris que hi ha a continuació i, si esteu interessats en obtenir més informació, consulteu l’article de Payette Forward sobre què utilitza les dades del vostre iPhone .