No molesteu mentre conduïu: s'explica la funció de seguretat de l'iPhone.

Do Not Disturb While DrivingProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

És fàcil deixar que les trucades telefòniques, els missatges de text i les notificacions us molestin mentre conduïu, sobretot si teniu un iPhone. Afortunadament, amb el llançament d’iOS 11, Apple va introduir una nova característica dissenyada per mantenir tots els conductors segurs a la carretera. En aquest article, explicaré què No molesteu mentre conduïu a un iPhone, com configurar-lo i com us pot ajudar a mantenir-vos enfocat a conduir.Què és No molestar mentre conduïu per un iPhone?

No molesteu mentre conduïu és una nova característica de l'iPhone que silencia les trucades telefòniques, els missatges de text i les notificacions entrants mentre conduïu, de manera que pugueu estar segurs i no distreure't a la carretera. Apple va introduir la funció en un esforç per reduir els accidents de vehicles de motor causats per la conducció distreta.Com activar-lo No molesteu mentre conduïu per l'iPhone

Per activar No molestar mentre conduïu des d'un iPhone, obriu el fitxer Configuració aplicació i toqueu No molesteu -> Activa . A partir d’aquí podeu seleccionar que No molesteu mentre conduïu s’activi automàticament, quan us connecteu al cotxe Bluetooth o manualment. A continuació, s'explica el significat de cadascuna d'aquestes tres opcions:l'iPad no es connectarà a wifi
  • Automàticament : Quan No molesteu mentre conduïu s'activa automàticament, la funció s'activarà quan els detectors de moviment de l'iPhone detectin que esteu en un cotxe o vehicle en moviment.
  • Quan estigueu connectat al Bluetooth del cotxe : No molesteu mentre conduïu s'activarà mentre estigueu connectats als dispositius Bluetooth del vostre cotxe, inclòs l'Apple CarPlay.
  • De forma manual : No molesteu mentre conduïu s'activarà quan l'engegueu manualment al centre de control de l'iPhone.

Com puc afegir No molestar mentre condueixo al centre de control?

Per afegir No molesteu mentre conduïu al centre de control de l'iPhone, obriu l'aplicació Configuració i toqueu control Center -> Personalitzar els controls . A Més controls, toqueu el petit botó verd més al costat del control. Un cop ho feu, veureu que apareix al submenú Inclou.

També podeu reordenar l'ordre dels controls prement, mantenint premut i arrossegant les tres línies horitzontals al costat del control que voleu moure.

no es pot connectar a la botiga d'aplicacions de l'iPhonePer què el meu iPhone envia missatges de text a persones que condueixo?

El vostre iPhone envia una resposta automàtica als vostres contactes que us envien un missatge de text mentre l'opció No molesteu mentre conduïu està activada. Tanmateix, els vostres contactes poden enviar un missatge de text a la paraula 'Urgent' en un segon missatge per evitar 'No molestar', en aquest cas rebreu el primer missatge immediatament.

Qui rep la meva resposta automàtica?

Podeu triar qui rebrà la resposta No molesteu mentre conduïu automàticament si aneu a Configuració -> No molesteu -> Respon automàticament a . A continuació, podeu triar si voleu que ningú, els recents, els preferits o tots els contactes rebin la resposta automàtica No molesteu. Veureu una petita marca de selecció que apareix al costat de l’opció que seleccioneu.

Com puc canviar la resposta automàtica?

Per canviar la resposta automàtica, obriu el fitxer Configuració aplicació i toqueu No molesteu -> Resposta automàtica . A continuació, toqueu el camp de text de resposta automàtica, que obrirà el teclat de l'iPhone. Finalment, escriviu el missatge que vulgueu que rebin els usuaris quan us envien missatges de text mentre conduïu.

la bateria d'iPhone es mor més ràpid del normal

Un consell útil per als pares de conductors adolescents

Si ets el pare d’un conductor adolescent i vols assegurar-te que No molestis mentre condueixes mentre el teu fill està al volant, pots utilitzar Restriccions per evitar que el vostre adolescent l’apagui. Les restriccions són essencialment els controls parentals integrats de l'iPhone.

Com puc evitar que el meu fill s'apagui? No molesteu mentre condueixo?

iOS 12 & 13

Quan es va llançar iOS 12, les restriccions es van moure a la configuració del temps de pantalla. Si voleu evitar que el vostre fill desactiveu No molesteu mentre conduïu, ho haureu de fer durant el temps de pantalla.

Obriu Configuració i toqueu Temps de pantalla -> Restriccions de contingut i privadesa . Primer, activeu l'interruptor situat al costat de Restriccions de contingut i privadesa, a la part superior de la pantalla.

A continuació, desplaceu-vos cap avall fins a No molesteu mentre conduïu i toqueu-hi. Finalment, toqueu No ho permetis . Això evitarà que el conductor adolescent desactivi manualment No molesteu mentre conduïu.

com es neteja la plata

iOS 11 i versions anteriors

Obriu l'aplicació Configuració i toqueu General -> Restriccions . Activeu Restriccions i desplaceu-vos cap avall i toqueu No molesteu mentre conduïu . Aquí podeu seleccionar No permetis canvis i evitar que es canviï aquesta configuració. Ara, només les persones que coneguin la contrasenya de restriccions podran desactivar No molesteu mentre conduïu.

Posa-ho a la unitat

Ara ja sabeu què és No molestar mentre conduïu i com podeu configurar-lo al vostre iPhone. Esperem que comparteixi aquest consell sobre l'iPhone a les xarxes socials perquè els vostres amics i familiars puguin evitar distraccions. Gràcies per llegir aquest article i no dubteu a deixar-nos un comentari a continuació si teniu cap altra pregunta.

Tot el millor,
David P. i David L.