El meu iPhone es va mullar. Què he de fer? No facis servir arròs!

Mi Iphone Se Moj Qu Debo Hacer

Quan el teu iPhone es mulla, és una emergència. Sabem què fer en altres situacions d'emergència, però el que la majoria de la gent fa quan els seus iPhones es mullen és tan efectiu com llançar aigua una paella amb oli caliene : Causa molt més mal que bé.

El més important en qualsevol emergència és estar preparat : Entén què fer si el teu iPhone es mulla i, el que és més important, aprèn dels errors que cometen les persones que causen danys irreparables als iPhones que podrien haver-se salvat .Vaig obtenir molta experiència de primera mà amb iPhones humits quan vaig treballar per Apple. Una i altra vegada, vaig conèixer persones que havien malmès els seus propis iPhones sense remei a causa dels bojos consells que havien rebut d'un amic.somia amb insectes als cabells

Ets llegint la part 1 d'una sèrie de tres parts sobre què fer per rescatar, reparar o reemplaçar un iPhone mullat o danyat per l'aigua. Desacreditaré els mites que vaig escoltar sobre com salvar un iPhone mullat, et diré el que no has de fer i t'explicaré les millors opcions per rescatar un iPhone que pugui tenir danys per aigua.Pas 1: elimina tota l'aigua de l'exterior del teu iPhone

El primer que has de fer si el teu iPhone es mulla és eliminar la major quantitat d'aigua possible de l'exterior del seu iPhone. No ho apaguis, ara estem en mode de classificació de danys.

La teva millor opció és un drap de microfibra, però si no tens un d'aquests draps prop (i probablement no ho tindràs), podràs fer servir un mocador. Notes : Aquí és on veurem el primer error (massa comú) que cometen les persones quan el seu iPhone es mulla.

Error # 1: El problema de l'mocador trencat

Voldràs fer servir alguna cosa que sigui molt absorbent per assecar teu iPhone, però absolutament no voldràs fer servir alguna cosa que pugui trencar-se o deixar restes a l'interior. Sí, els mocadors de paper són absorbents, però tenen la desagradable costum de trencar-se quan entren en contacte amb l'aigua.el meu nou iPhone no diu cap servei

Què pot sortir malament?

Si estàs tractant d'eliminar l'aigua de la presa d'auriculars i part de l'mocador es trenca, ara té dos problemes: un iPhone mullat i una presa d'auriculars amb un mocador mullat enganxat dins.

Llevat que tengaa experiència amb les preses de auriculars a iPhones, no creuràs el difícil que és treure alguna cosa d'allí sense danyar la presa.

Els mocadors tenen un segon punt en contra: tendeixen a deixar pols o residus dins del teu iPhone. No facis servir un mocador amb àloe: en aquest cas, com més barat sigui el mocador, millor. Si pots esquinçar un mocador normal i que no surti pols del, llavors probablement estigui ben usar-lo.

què està esgotant la bateria de l'iPhone 6

Com Fer-ho Bé

Si utilitzes un mocador de paper, es molt gentil, especialment quan netegis el port de càrrega i la presa d'auriculars. Simplement col·loca el mocador, deixa-ho que absorbeixi el líquid i retira-ho suaument. No ho torces - les vores interns de l'connector per a auriculars poden fer que el mocador es trenqui.

a la següent pàgina , Tractarem l'error més mortal que cometen les persones a l'intentar salvar el seu iPhone mullat. Segueix llegint per descobrir com tractar d'assecar teu iPhone amb arròs pot causar danys irreparables en el teu iPhone.

Pàgines (1 de 4):