El botó d'inici del meu iPhone no funcionarà. Aquí teniu la veritable solució.

My Iphone Home Button Won T WorkProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

És fàcil oblidar la freqüència amb què fem servir el botó Inici als nostres iPhone fins que deixa de funcionar. Potser el botó d'inici mai no funciona o potser només funciona alguns del temps. És frustrant de qualsevol manera, però hi ha bones notícies: molts problemes de botó d'inici es poden solucionar a casa. En aquest article, us ajudaré a esbrinar-ho per què el botó d'inici del vostre iPhone no funciona , com utilitzar AssistiveTouch com a solució temporal, i algunes bones opcions de reparació per solucionar un botó d'inici trencat si no el podeu solucionar vosaltres mateixos.Cal reparar el meu iPhone?

No necessàriament. Problemes de programari i els problemes de maquinari poden fer que els botons d'inici deixin de funcionar. Normalment, els problemes de programari es poden solucionar a casa, però si ens adonem que el vostre botó Inici no funciona a causa d’un problema de maquinari, us recomanaré algunes opcions de reparació fantàstiques per explorar.Primer de tot: assegureu-vos que encara podeu ús el vostre iPhone abans de passar a les correccions.Com puc fer servir el meu iPhone sense botó d'inici?

Quan un botó d'inici no funciona, el problema més gran que tenen les persones és que no poden sortir de les seves aplicacions i tornar a la pantalla d'inici . Bàsicament, queden atrapats a les seves aplicacions. Afortunadament, hi ha una funció a Configuració va trucar Toc d'assistència que us permet afegir un fitxer virtual Botó d'inici a la pantalla de l'iPhone.

Si esteu llegint aquest article i esteu encallat en una aplicació ara, apagueu l'iPhone i torneu-lo a encendre. És una solució difícil, però és l’única manera.

Com es mostra el botó d'inici a la pantalla del vostre iPhone

Anar a Configuració -> Accessibilitat -> AssistiveTouch i toqueu el commutador que hi ha al costat Toc d'assistència per engegar-lo. Per utilitzar el botó Inici, toqueu el botó Botó AssistiveTouch a la pantalla i, a continuació, puntegeu en Inici. Podeu fer servir el dit per moure el botó AssistiveTouch a qualsevol lloc de la pantalla.AssistiveTouch no és una solució real, però sí és una bona solució temporal mentre descobrim per què el vostre botó d'inici no funciona. Si necessiteu ajuda per activar-lo, consulteu el meu vídeo de YouTube com utilitzar AssistiveTouch .

Les dues categories de problemes amb els botons d’inici

Problemes de programari

Els problemes de programari es produeixen quan l'iPhone no respon correctament quan premeu el botó d'inici. El maquinari podria enviar el senyal, però si el programari no presta atenció, no passa res. Quan el programari de l'iPhone es corromp, es sobrecarrega o un programa d'assistència (anomenat procés) es bloqueja al fons de l'iPhone, és possible que el botó d'inici deixi de funcionar.

Problemes de maquinari

Els problemes de maquinari amb els botons d'inici normalment es divideixen en una de les tres categories següents:

Desgast general (i trossos)

En alguns casos, i especialment quan els iPhones s’utilitzen en entorns polsos o bruts, el botó Inici pot ser menys sensible al tacte. No suposeu que això és el que passa si el botó d'inici funciona de manera intermitent (algunes vegades); els problemes de programari també ho causen. Segons la meva experiència, el problema del desgast afecta més els iPhone pre-Touch ID (iPhone 5 i anteriors) que els models actuals.

El botó d'inici es desallotja físicament

Trenca! El botó d'inici no és allà on era, o és una mica 'poc pesat'; això és relativament rar.

Un dels cables que connecta el botó Inici a la placa lògica està danyat

El botó Inici està connectat físicament a la pantalla del vostre iPhone i dos cables porten el senyal del botó Inici a la placa lògica. Un cable s’executa per la part superior de la pantalla i es connecta a la part superior de la placa lògica i l’altre es connecta a la placa lògica que hi ha a sota del botó Inici de l’esquerra. Si la pantalla de l'iPhone s'ha danyat o s'ha mullat, és possible que també s'hagi danyat un dels cables o connectors del botó d'inici.

Com es pot solucionar un botó d'inici de l'iPhone que no funcionarà

Els empleats d’Apple Store veuen iPhones sempre amb els botons d’inici trencats. Sempre comprovaria si hi havia danys, després solucionava els problemes del programari i després reparava el maquinari si fos necessari.

Una regla general: Si el botó d'inici ha deixat de funcionar després que el vostre iPhone s'hagi danyat físicament o s'hagi mullat, probablement haureu de reparar-lo, però no sempre. Si ha empitjorat gradualment amb el pas del temps o no s’ha produït cap esdeveniment important de la vida de l’iPhone abans que deixés de funcionar, és possible que el solucionem a casa.

1. Proveu el botó d'inici mateix

Feu clic al botó Inici amb el dit. Se sent normal o se sent atrapat? Mou suaument el dit d'un costat a un altre; el botó d'inici se sent fluix? Si no se sent com hauria de ser, potser estem davant d’un problema de maquinari, però si sempre s’ha sentit “una mica apagat” i només ha deixat de funcionar recentment, podria ser un problema de programari subjacent.

Puc tenir l'ou durant l'embaràs?

La prova més important del botó d'inici físic

Quan treballava a l’Apple Store, moltes vegades la gent deia que el botó d’inici només funcionava algunes vegades, però descobriríem que el botó Inici va funcionar tot del temps en determinats llocs, i cap del temps en altres . D’una manera, podrem dir-ne amb seguretat és un problema de maquinari és fer la prova següent:

Feu clic al botó Inici a la part superior. Funciona? Proveu l'extrem esquerre, després la part inferior i, a continuació, l'extrem dret. Proveu els racons. Si només funciona en algunes ubicacions, com a la part superior, però no a la part inferior, definitivament teniu un problema de maquinari . No es pot solucionar un botó d'inici amb un problema 'direccional' com aquest a casa, però moltes de les persones amb qui treballava escollirien simplement viure amb el problema ara que sabien on per prémer el botó Inici.

2. Inspeccioneu l'iPhone si hi ha danys

Mireu de prop el botó d'inici, la pantalla de l'iPhone i l'interior del port de càrrega i de la presa per a auriculars de la part inferior de l'iPhone. Hi ha danys físics o corrosió? És possible que el teu iPhone s’hagi mullat? Altres components (com la càmera) també van deixar de funcionar, o és així? només el botó d'inici que té el problema?

Si detecteu danys físics o líquids, és gairebé una aposta segura que el botó d'inici no funciona a causa d'un problema de maquinari i és possible que hagueu de reparar l'iPhone: aneu a la secció anomenada Reparació d'un botó d'inici trencat baix.

3. Apagueu i torneu a engegar l'iPhone i proveu

iPhone Slide per apagar-seEns dirigim a la fase de resolució de problemes de programari del tutorial. Com hem comentat, és possible que el botó d'inici no funcioni si el programari de l'iPhone no reacciona com hauria de fer-ho quan premeu el botó d'inici. Si darrerament l’iPhone ha estat molt lent, les aplicacions s’han bloquejat o el botó d’inici ha deixat de funcionar després d’actualitzar a una nova versió d’iOS, és possible que el vostre botó d’inici no funcioni amb un problema de programari.

El primer pas de resolució de problemes de programari (i el menys invasiu) és apagar i tornar a engegar l’iPhone. Si ja heu reiniciat l'iPhone per activar AssistiveTouch i això no ha solucionat el botó d'inici, seguiu endavant.

Quan apagueu l'iPhone, tots els petits programes que mantenen l'iPhone en funcionament, un dels quals processa 'esdeveniments', com prémer el botó Inici, es veuen obligats a tancar-se. Quan torneu a engegar l’iPhone, aquests programes tornen a començar i de vegades n’hi ha prou per solucionar un problema de programari menor.

4. Feu una còpia de seguretat i restaureu l'iPhone i torneu a provar-ho

Els problemes de programari més importants només es poden solucionar restaurant l’iPhone, cosa que significa que esborreu i torneu a carregar tot el programari de l’iPhone. Si fas una cita a la barra Genius per solucionar un botó d'inici, no ho és òbviament un problema de maquinari, la tecnologia sempre restaurarà l’iPhone per assegurar-se que no és un problema de programari abans de fer una reparació.

Feu una còpia de seguretat del vostre iPhone a iTunes o iCloud i, a continuació, seguiu aquestes instruccions per restaurar el vostre iPhone amb DFU. DFU significa 'Actualització del firmware del dispositiu' i el firmware és la programació que controla la manera com el maquinari del vostre iPhone interactua amb el seu programari. Ferma la mercaderia està entre dur mercaderies i suau mercaderies, ho entenc?

No trobareu instruccions sobre com restaurar DFU el vostre iPhone al lloc web d’Apple. És el tipus de restauració més profund possible, si es tracta d’una restauració DFU llauna resoldre un problema de programari voluntat resoldre un problema de programari. El meu article sobre com restaurar DFU el vostre iPhone explica com fer-ho. Llegiu aquest article i torneu aquí quan hàgiu acabat.

Un cop finalitzada la restauració, podreu tornar a carregar la vostra informació personal de la còpia de seguretat d’iTunes o iCloud i el problema del botó Inici s’hauria de resoldre definitivament.

Si teniu garantia i l’iPhone no està danyat, aneu directament a una Apple Store (demaneu una cita amb el Genius Bar perquè no hagueu d’esperar ajuda) o inicieu una reparació per correu electrònic a Lloc web d'assistència d'Apple . Quan un botó d'inici no funciona i l'iPhone no està garantit o està danyat, la gent sol anar en dues direccions:

no es pot fer una còpia de seguretat de l'iPhone perquè no hi ha prou emmagatzematge d'icloud disponible

Repareu el botó d'inici

Nosaltres recomenem Pols per a reparacions d’iPhone d’alta qualitat que costen molt menys que Apple. Puls us envia un tècnic certificat directament, de vegades en menys d’una hora. Però abans de programar una reparació amb Puls, tingueu en compte això:

Tothom pot substituir el botó d'inici, però només Apple pot tornar a activar Touch ID, el sensor d'empremta digital integrat al botó d'inici. Touch ID, que es va introduir amb l'iPhone 5S, conté funcions de seguretat que enllacen un botó d'inici específic amb un iPhone específic i, per motius de seguretat, Apple és l'única empresa que pot eliminar el codi.

Si teniu un iPhone compatible amb Touch ID i qualsevol persona que no sigui Apple us repari l’iPhone, el botó Inici funcionarà igual que abans de l’iPhone 5S, sense la funcionalitat Touch ID.

Viu amb tacte assistencial

Aproximadament la meitat de les persones amb qui treballaria escollirien viure amb AssistiveTouch, el botó d'inici del 'programari' que es troba a la pantalla de l'iPhone. No és una solució perfecta, però sí gratuït solució. Si esteu comprant un nou pla de telefonia mòbil o heu de realitzar una actualització, aquesta pot ser l’excusa que heu estat esperant per actualitzar a un nou iPhone.

Botó d'inici: funciona com de costum

Un dels botons d’inici que no funcionarà és un dels problemes més frustrants que poden afrontar els propietaris d’iPhone. AssistiveTouch és un punt d’interès excel·lent, però sens dubte no és una solució perfecta. Espero que hagueu pogut reparar el botó d’inici a casa, però, si no ho heu fet, m’agradaria saber quina opció de reparació heu triat a la secció de comentaris següent.

Gràcies per llegir i recordeu de pagar-ho endavant,
David P.