Quin Mac he de comprar? Comparant els nous Mac.

Which Mac Should I BuyProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

El tercer esdeveniment d'Apple del 2020 acaba de reproduir la reproducció i es tractava de Mac. Apple va anunciar tres nous models d’ordinadors Mac, així com el primer sistema en un xip (SOC) produït directament per Apple. Amb tots aquests emocionants desenvolupaments, pot ser difícil saber exactament quin nou Mac és l’adequat per a vosaltres. Avui us ajudaré a respondre la pregunta: 'Quin Mac he de comprar?'M1: el poder darrere de la nova generació

Possiblement, el desenvolupament més significatiu inclòs en cadascun dels nous Mac és el xip M1, el primer xip de processament informàtic de la nova línia Apple Silicon. Amb les funcions gràfiques més ràpides d’un SOC al món, a més de CPU de 8 nuclis, el xip M1 de 5 nanòmetres és una de les entitats informàtiques més potents de tots els temps.

Apple afirma que el M1 pot funcionar al doble de la velocitat de rendiment que un xip de PC de primera línia, mentre que només utilitza una quarta part de la potència del procés. Aquest xip està perfectament adaptat per maximitzar l’eficiència de MacOS Big Sur, l’actualització de programari arribarà dijous a Macs. Si tota aquesta innovació tecnològica us entusiasma, estareu encantats de saber que els nous MacBook Air, MacBook Pro i Mac Mini estan equipats amb M1.

Millor MacBook econòmic: MacBook Air

El primer ordinador que Apple va anunciar al llançament d’avui va ser el nou MacBook Air . A partir de només 999 dòlars, o 899 dòlars per als estudiants, el MacBook Air de 13 ″ compta amb la mateixa carcassa lleugera Wedge que les iteracions anteriors, però té més potència que mai.Segons els informes, el MacBook Air funciona a tres vegades la velocitat dels portàtils Windows de la competència i inclou un emmagatzematge millorat i una durada de la bateria radicalment augmentada per a la navegació i la transmissió de vídeo. Gràcies a la potència de la pantalla retina de color ampli M1 i P3, els usuaris poden editar fotos, vídeos i animacions amb una velocitat sense precedents.

Una de les opcions més interessants que Apple va fer amb el nou MacBook Air és que van treure completament el ventilador, reduint simultàniament el pes del portàtil i permetent que funcionés gairebé completament en silenci.

Amb Touch ID i una càmera ISP millorada, el MacBook Air és ideal per a usuaris ocasionals i professionals.

Millor Mac d'escriptori: Mac Mini

Els MacBooks no van ser els únics productes que van rebre una mica d’atenció a la secció Launch Event d’avui. El segon nou dispositiu que Apple ha destacat avui ha estat l’actualització Mac Mini . Per a usuaris d'escriptori de tot arreu, no voldreu dormir-hi.

El Mac Mini alberga el mateix xip M1 que el MacBook Air i obté tants beneficis de la seva innovació de processament. La nova generació de velocitat de la CPU de Mac Mini és tres vegades més ràpida que el model anterior i processa gràfics a sis vegades la velocitat. De forma acumulativa, el Mac Mini funciona a cinc vegades la velocitat d'un ordinador d'escriptori competitiu , i té una petjada del 10% de la mida.

Si us interessa l’aprenentatge automàtic, el motor neuronal d’aquest ordinador també ha experimentat una millora exponencial, que es complementa amb l’aparell de refrigeració tranquil i eficient. Mac Mini comença a només 699 dòlars.

Per descomptat, un escriptori no és gaire útil per a una persona mitjana sense la possibilitat de connectar-se a monitors externs i altres accessoris. Per sort, el Mac Mini inclou una àmplia gamma d’entrades a la part posterior de la carcassa, inclosos dos ports USB-C compatibles amb el llamp i el USB4. Aquesta funció convida a la connectivitat a un munt de pantalles d’alta resolució, inclòs el propi monitor 6K Pro XDR d’Apple.

Millor Mac de gamma alta: MacBook Pro de 13 ″

Des de fa anys, els aficionats a la tecnologia de tot el món han celebrat el MacBook Pro com l'ordinador portàtil definitiu en la seva gamma de preus. Com a resposta, Apple ha pres mesures addicionals per garantir que aquest equip mantingui la seva reputació i es mantingui al capdamunt del joc d’ordinador portàtil. Introduïu el MacBook Pro de 13 ″ de 2020 amb l'M1.

El MacBook Pro té una CPU 2,8 vegades més ràpida que el seu predecessor i un motor Neural capaç d’onze vegades les seves capacitats d’aprenentatge automàtic. Aquest ordinador és capaç de reproduir instantàniament vídeo de 8K sense deixar caure un fotograma i funciona al triple de la velocitat de l’alternativa de PC més venuda.

poma
Un altre aspecte destacable del nou MacBook Pro és la durada de la bateria, que pot suportar fins a 17 hores de navegació sense fils i 20 hores de reproducció de vídeo. Pel que fa al maquinari, aquest MacBook Pro té dos ports de llamp, una càmera ISP amb un contrast més profund i una resolució més clara que mai, i micròfons que es mantindrien en un estudi de gravació de so professional.

A partir de 1399 dòlars, amb un descompte de 200 dòlars per als estudiants, el MacBook Pro de 13 ″ pesa 3 lliures i té un sistema de refrigeració actiu i eficient. La seva carcassa, així com la carcassa del MacBook Air i del Mac Mini, està formada per alumini 100% reciclat.

Quan puc comprar el meu nou Mac?

Per a qualsevol persona que vulgui aconseguir el seu nou equip, no haureu d’esperar molt. Tu pots preordeneu aquests tres dispositius avui , i cadascun estarà disponible per al públic ja la setmana que ve.

Si voleu provar MacOS Big Sur abans d’invertir en un equip completament nou, la nova actualització de programari estarà disponible el dijous 12 de novembre.

Disseny clàssic, innovació sense igual

Esperem que aquest article us ajudi a decidir quin Mac és el millor per a vosaltres. Cadascun d'aquests equips marca l'inici d'una nova era per als productes Mac, i el que podeu aconseguir amb qualsevol d'aquests dispositius depèn completament de vosaltres.

Quin Mac nou us agrada més? Feu-nos-ho saber en els comentaris següents.