Problemes amb la bateria del teu iPad? Això és el que has de fer quan s'acaba ràpidament!

Problemas Con La Bater De Tu Ipad

La bateria del teu iPad s'esgota ràpidament i no estàs segur el per què. Vas pagar molt per la teva iPad, pel que pot ser frustrant quan el rendiment de la bateria és menys que espectacular. 'En aquest article, explicaré com solucionar els problemes de bateria de l'iPad amb una sèrie de consells provats !

Per què la bateria de la meva iPad s'esgota ràpidament?

La majoria de les vegades quan la bateria del teu iPad s'esgota ràpidament, el problema generalment està relacionat amb el programari . Molta gent et dirà que necessites reemplaçar la bateria, però això gairebé mai és cert. Aquest article et mostrarà com optimitzar els paràmetres per solucionar els problemes de bateria de l'iPad!Encendre 'Reduir el moviment'

Activa 'Reduir el moviment' redueix les animacions que succeeixen a la pantalla quan fes servir la iPad. Aquestes són les animacions que ocorren quan tanca i obre aplicacions, o quan apareixen finestres emergents a la pantalla.Tinc l'opció 'Reduir el moviment' activada en el meu iPhone i iPad. Els puc assegurar que ni tan sols notaran la diferència.Per activar Reduir moviment, dirigeix-te a Paràmetres> General> Accessibilitat> 'Reduir moviment' i activa l'interruptor al costat de Reduir moviment. Sabràs que Reduir moviment està activat quan l'interruptor està verd.

Activa el bloqueig automàtic

El Bloqueig automàtic és la configuració que apaga automàticament la pantalla del teu iPad després d'un cert nombre de minuts. Si el bloqueig automàtic està configurat en mai , La bateria del teu iPad pot esgotar molt més ràpid perquè la pantalla sempre estarà encesa llevat que la bloquegi.com saber si el vidre és cristall

Per activar el bloqueig automàtic, ingressa en Configuració> Pantalla i brillantor> Bloqueig automàtic Després, selecciona qualsevol opció que no sigui 'mai'. Tinc el meu iPad configurat en amb el bloqueig automàtic després de cinc minuts perquè d'aquesta manera està en el punt intermedi, no es bloqueja massa ràpid, ni massa lent.

Nota: Si estàs utilitzant una aplicació de reproducció de vídeo com Netflix, Hulu o YouTube, el teu iPad no es bloquejarà sol, encara que el bloqueig automàtic està activat.

Tanca les aplicacions en el teu iPad

El tancament d'aplicacions és un tema relativament controvertit en el món dels productes d'Apple. ¡Vam provar els efectes de tancar aplicacions en iPhones i vam descobrir que pot ajudar-te a estalviar bateria!

Per tancar les aplicacions al teu iPad, fes doble clic al botó Inici. Això obrirà el selector d'aplicacions. Per tancar una aplicació, Llisca cap amunt i fora de la part superior de la pantalla.

tancament d

Desactivar Compartir les anàlisis de l'iPad

Quan configures el teu iPad per primera vegada, es tens l'opció de o no compartir dades analítiques amb Apple. És possible que hagis acceptat compartir aquesta informació amb Apple mentre configures amb entusiasme teu nou iPad per primera vegada.

Quan la funció 'Compartir Anàlisi' del teu iPad està activada, part de la informació d'ús i diagnòstic emmagatzemada en el teu iPad es comparteix amb Apple, el que els ajuda a millorar els seus productes i serveis. Compartir les dades d'anàlisi del teu iPad pot esgotar la durada de la bateria perquè aquesta funció s'estarà executant constantment en segon pla i utilitzant la potència de la CPU a l'enviar la informació a Apple.

Quan desactives la funció de compartir les dades d'anàlisi, no estaràs ajudant a Apple a millorar els seus productes, però estaràs estalviant bateria.

Per desactivar la funció 'Compartir les dades d'Anàlisi', dirigeix-te a Configuració> Privadesa> Anàlisi i desactiva l'interruptor al costat de Compartir iPad Anàlisi. Mentre estigui aquí, apagueu l'interruptor al costat de Compartir Anàlisi iCloud també. És similar als Anàlisi d'iPad, però s'utilitza només perquè els desenvolupadors puguin obtenir informació sobre iCloud.

la pantalla tàctil de l'iPhone 5s no respon

Desactiva les notificacions innecessàries

Les notificacions són les alertes que apareixen a la pantalla d'inici del teu iPad cada vegada que l'aplicació voleu enviar-te un missatge. Per exemple, l'aplicació Missatges et envia una notificació quan reps un nou missatge de text o iMessage.

No obstant això, probablement no necessitis rebre notificacions de totes les aplicacions, com ara potser no necessitis tenir notificacions de les aplicacions que no fas servir amb molta freqüència. A el mateix temps, no desitja desactivar les notificacions de totes les teves aplicacions , Perquè probablement vulgui saber quan té un nou missatge o correu electrònic.

Afortunadament, pots triar quines aplicacions poden enviar-te notificacions, ingressa a Configuració> Notificacions. Aquí veuràs una llista de totes les aplicacions en el teu iPad que poden enviar-te notificacions.

Revisa la llista i pregunta't: 'Necessito rebre notificacions d'aquesta aplicació?' Si la resposta és no, toca l'aplicació i apaga l'interruptor al costat de Permetre notificacions.

Desactiva els serveis d'ubicació innecessaris

Els serveis d'ubicació són excel·lents per a algunes aplicacions, com l'aplicació Clima, per exemple. Quan obres aquesta aplicació, vols que aquesta app sàpiga on et trobes, perquè pugui trobar informació sobre el clima de la teva ubicació. No obstant això, hi ha algunes aplicacions que realment no requereixen els Serveis d'ubicació, i pots estalviar bateria a l'apagaras.

dirigeix-te a Configuració> Privadesa> Localització> Serveis de l'ubicació per veure una llista de totes les aplicacions que admeten Serveis d'ubicació. No recomano fer servir l'interruptor mestre a la part superior de la pantalla perquè probablement voldràs deixar els Serveis de localització a algunes de les teves aplicacions.

En canvi, aneu a la llista de les teves aplicacions una per una i decideix si vols o no deixar que utilitzi els Serveis d'ubicació. Per desactivar els serveis d'ubicació, toca l'aplicació i toca mai .

Si no vols desactivar els Serveis d'ubicació en una aplicació del tot, però vols estalviar una mica de bateria, toca Quan es fa servir l'aplicació , El que significa que els Serveis d'ubicació només s'habilitaran quan realment utilitzeu l'aplicació en lloc de tot el temps.

Deshabilitar serveis específics de sistema

Mentre estigui en els Serveis d'ubicació, toc Serveis de sistema a la part inferior de la pantalla Apagueu tot aquí, excepte la brúixola, trucada d'emergència i SOS , Cerca el meu iPad i la configuració de la zona horària.

per què el meu iPhone continua apagant-se

ajustar la configuració de serveis de sistema en ipad

A continuació, toca Llocs importants. Aquesta configuració guarda informació sobre els llocs en què et trobes més sovint. És un esgotador de bateria per iPad completament innecessari, així que toca l'interruptor i apaga-.

Canviar el correu de Push a obtenir

Els missatges molts correus electrònics en el teu iPad, la configuració de correu podria ser la major despesa en la durada de la bateria. Els problemes de bateria de l'iPad poden ocórrer quan el teu iPad està configurat en Push en lloc de Obtenir.

Quan Push Mail està activat, el teu iPad li envia una notificació tan aviat com arriba un nou correu electrònic a la teva safata d'entrada. Sona genial, oi? Només hi ha un problema: quan el correu es configura en Push, el teu iPad està constantment fent verificant la teva safata d'entrada de correu electrònic. Aquests processos de verificació constants poden esgotar seriosament la durada de la bateria del teu iPad.

La solució és canviar el correu de Push a Obtenir. 'En lloc de verificar constantment a la teva safata d'entrada, el teu iPad només buscarà correu una vegada cada pocs minuts! No rebràs els teus correus electrònics tan aviat com arribin, però la bateria del teu iPad t'ho agrairà. El teu iPad també buscarà automàticament nous correus electrònics cada vegada que obris la teva aplicació de correu electrònic preferida!

Per canviar el correu de Push a Obtenir en el teu iPad, obre Paràmetres> Comptes i contrasenyes> Obtenir dades. Primer, apaga l'interruptor a la part superior de la pantalla al costat de Push

A continuació, selecciona un programa de recuperació a la part inferior de la pantalla. Recomano 15 minuts perquè és un bon equilibri entre rebre el teu correu electrònic ràpidament sense esgotar la vida útil de la bateria.

Desactivar l'actualització de les aplicacions en segon pla

L'actualització d'aplicacions en segon pla és la funció que descarrega noves dades en segon pla fins i tot quan no els estàs utilitzant. D'aquesta manera, quan obris l'aplicació de nou, ¡tota la teva informació estarà actualitzada! Malauradament, això pot ser causar una pèrdua important de càrrega de la bateria del teu iPad perquè les teves aplicacions s'executen constantment en segon pla i descàrrega nova informació.

Desactivar l'actualització d'aplicacions en segon pla per a aplicacions que no necessites és una manera fàcil d'estalviar molta bateria del teu iPad. dirigeix-te a Paràmetres> General> Actualització en segon pla . A l'igual que en els passos anteriors, no recomano utilitzar l'interruptor mestre perquè hi ha algunes aplicacions en les que la pot ser útil fer servir una actualització d'en segon pla.

Revisa la llista de les teves aplicacions i pregunta't: 'Vull que aquesta aplicació s'executi constantment en segon pla i descarregui nou contingut?' Si la resposta és no, toca l'interruptor a la dreta de l'aplicació per desactivar l'actualització de l'aplicació en segon pla.

iPhone 6 sense servei Verizon

Eliminar widgets que no facis servir

Els widgets són 'mini aplicacions' que es veuen a l'extrem esquerre de la pantalla d'inici del teu iPad que et brinden petits fragments d'informació sobre el que passa dins d'una aplicació. Els widgets són excel·lents per llegir els últims titulars de notícies, verificar el clima o veure la durada de la bateria dels teus dispositius Apple.

No obstant això, la majoria de les persones no revisen regularment les seves ginys ni fan servir els que es configuren automàticament en el seu iPad. Aquests ginys s'executen constantment en el fons del teu iPhone perquè quan vulguis accedir a un, la informació que mostren estigui actualitzada. A l'desactivar els ginys que no fas servir, pots estalviar la bateria del teu iPad!

Primer, llisca el dit d'esquerra a dreta a la pantalla d'inici del teu iPad per accedir a la pàgina de widgets. Desplaça't cap avall i toca el botó circular de editar .

Ara veuràs una llista de tots els ginys que pots afegir o treure de la pantalla d'inici del teu iPad. Per eliminar un giny, toca el botó vermell que té un símbol de menys a la teva esquerra, després toca eliminar .

Apaga el teu iPad a l'mínim un cop per setmana

Apagar el teu iPad a l'mínim un cop per setmana és una manera fàcil d'estendre la durada de la bateria. Si has tingut problemes amb la bateria de l'iPad, és possible que un problema de programari ocult sigui la causa principal de la pèrdua de bateria.

Apagar el teu iPad permet que tots els teus programes s'apaguin naturalment. Quan tornis a encendre el teu iPad, tindràs un començament completament nou!

Mantingues el teu iPad a una temperatura fresca

L'iPad està dissenyat per funcionar de manera més efectiva entre els 32 i 95 graus Fahrenheit. Quan el teu iPad comença a estar fora d'aquest rang, les coses poden sortir malament i el teu iPad pot funcionar malament. Pitjor encara, si el teu iPad s'escalfa massa durant un període prolongat, la teva bateria pot danyar-se permanentment.

Si el teu iPad s'escalfa de tant en tant, la bateria probablement estarà bé. No obstant això, si deixes el teu iPad a el sol de l'estiu o tancat en un automòbil calent durant tot el dia, corres el risc de danyar permanentment la bateria.

Fer una restauració DFU al teu iPad

Un cop hagis implementat tots els consells anteriors, prova una setmana si es resolen els problemes de bateria de la teva iPad. En cas contrari, pot haver un problema de programari més profund que s'ha d'abordar.

Si la bateria del teu iPad se segueix esgotant ràpidament després d'haver utilitzat els nostres consells, col·loca teu iPad en mode DFU i restauralo des . Mira el nostre vídeo tutorial si necessites ajuda per posar el teu iPad en mode DFU!

Esborra el teu iPad i configura-com a nou

Si has restaurat teu iPad en mode DFU i encara tens problemes amb la bateria de l'iPad, pots intentar esborrar completament el teu iPad i configurar-lo com si fos nou. Si esborres completament teu iPad, hauràs de tornar i reinstal·lar les teves aplicacions favorites, tornar a ingressar la contrasenya de Wi-Fi i tornar a configurar aquests ajustos que esmentem de bateria.

Afortunadament, una gran quantitat d'informació com els teus Contactes, Notes, Calendaris estan vinculats al teu compte iCloud i comptes de correu, pel que no perdràs res d'aquesta informació. Probablement també desitgis fer una còpia de seguretat de les teves fotos i vídeos a iCloud perquè tampoc els perdis.

el meu iPad està desactivat, com el puc desbloquejar?

Per esborrar el teu iPad, ingressa a Paràmetres> General> Restablir> Esborrar tot el contingut i la configuració. Després, toca esborrar ara quan aparegui l'alerta de confirmació. El teu iPad s'apagarà, esborrarà tot i després tornarà a encendre.

Opcions de reparació i reemplaçament

Si tens problemes amb la bateria de l'iPad, fins i tot després d'haver-ho posat en mode DFU o haver-ho esborrat del tot, pot haver un problema de maquinari. Recomano que portis el teu iPad al teu Botiga Apple local i facis que realitzin una prova de bateria estàndard per veure si cal reemplaçar-la.

Si el teu iPad falla la prova de la bateria i el teu iPad està cobert per AppleCare +, demani-li a Apple que reemplaci la bateria a l'acte. No obstant això, si el teu iPad passa la prova de la bateria, hi ha moltes possibilitats de que Apple no reemplaci la bateria, fins i tot si té AppleCare +.

Si el teu iPad no està protegit per AppleCare +, o si només desitja obtenir una nova bateria d'iPad el més aviat possible, us recomanem Pols , Una companyia de reparació d'iPad i iPhone a comanda. Puls envia un tècnic certificat a la teva llar, o al teu lloc de treball o cafeteria favorita. ¡Reemplaçaran la bateria del teu iPad a l'acte i li brindaran una garantia de per vida!

Problemes amb la bateria de l'iPad: Resolts!

Espero que puguis implementar aquests consells i tinguis èxit a l'millorar la durada de la bateria del teu iPad. Et recomano que comparteixis aquests consells a les xarxes socials per ajudar a la teva família i amics a resoldre els seus problemes de bateria de l'iPad. Deixi un comentari a continuació per fer-me saber quin consell va ser el teu favorit i quant va millorar la durada de la bateria del teu iPad.